Header

Blog, Photography

Lite nytt på jobbfronten som nu kommit ut i print. Har gjort en del jobb för Elegant Magazine och detta är ytterligare ett.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Everyday, Photography

Det är fullt upp med jobb, julbak och pynt här hemma. Den öppna spisen är pyntad med pepparkaka, apelsiner och nejlikor och lite tallris. Kolor, fudge, gräddbollar, knäckkakor, pepparkakor har fixats och mer ska det bli.

Förra helgen var vi på julmarknad i Tykaropsgrottan men har helt missat att lägga in bilderna. Det var så mysigt och häftigt.

Både torsdagen och fredagen var det jobb som gällde för Kullaro. De gör så fina smycken, inredningssaker och möbler med diabas från Lönsboda. Riktigt häftigt!

Likes

Comments

Blog, Everyday, Fashion

Det är dags att göra plats i garderoben. Säljer en Canada Goose Ladies Expedition Parka i svart med päls runt luva. Sparsamt använd då jag mestadels bott utomlands under vintern. Finns i nord östra Skåne! 

Tänkt runt 6.000 kr. men är förhandlingsbart.

Nypris 9.775 kr

"Canada Goose Ladies Expedition Parka är en mycket funktionell, tålig dunparka i dammodell som skyddar dig mot vind och snö i extrema väderförhållanden och utvecklades ursprungligen för forskare i Antarktis. Ladies Expedition Parka är extra lång för att ge maximalt skydd och kommer med en justerbar tunnelhuva med päls som håller vinden borta från ansiktet. Parkan har gott om fickor som tex två övre bröstfickor och två nedre snöfickor, samtliga med velcro stängning. Andra praktiska egenskaper är en elastisk snökjol i nylonmaterial, dragsko i midjan samt vindslå över front dragkedjan."

Likes

Comments

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

​Detta set är så snyggt! Croppade hoodies är så himla nice. Jag arbetar framför datorn varje dag och har nästan bara mysiga snygga träningskläder på mig, antingen tränings leggings eller mjukisar. Har ett par favoriter från Cotton Citizen men detta set är helt klart något jag skulle vilja ha hemma och även när jag är ute bland folk i byn. 

Likes

Comments