Hej

Idag är det torsdag den 12/10-17 och hösten har kommit, idag blev min fotbollsträning inställd för att det var "klass ett" varning. Ikväll ska vi kolla på Wahlgrens värld och vi ska ha en liten mys kväll.

Idag i skolan så fick vi reda på vilka grupper vi ska vara i på kulturjakten. Det är när man (typ) tävlar mot olika skolor och så ska man åka runt i hela Helsingborg. Jag kom i en jätte, jätte, jätte bra grupp och vi planerade idag vart vi ska åka någonstans på kulturdagen eftersom att vi ska åka till olika ställen och få (typ) ledtrådar.

Sen har vi haft ganska mycket i skolan de senaste veckorna för vi har haft två prov, lite läxor + att jag har varit iväg på många matcher och cuper. som vi sagt innan så har vi inte så jätte mycket tid över men vi försöker att uppdatera så mycket vi kan.

Den senaste veckan har jag varit med kompisar på stan och fikat och bara myst, jag har pluggat och tränat. Och idag hade vi frukost på skolan och det var inget speciellt men det var lite mysigt ändå för vi satt ett gäng tjejer tillsammans vi ett bord. Ikväll gjorde jag och mamma ett 7 minuters träningspass på mobilen som säger till vad man ska göra för övningar och det var kul och roligt, mamma ska göra detta en gång om dagen i 30 dagar.

Ni får jätte gärna skriva i kommentarerna vad ni vill att vår blogginlägg ska handla om och skriva vad ni tycker är bra med bloggen. Vill ni ha fler outfits-inlägg? Uppdatering om skolan? Blandade uppdateringar?

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll och en bra höst :)))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag uppdatera. Vi har så mycket i skolan! Har ni med det?? Iallafall jag har ett prov idag (Wish me luck) om stormaktstiden 🙄 asså historia är nog det tåligaste ämnet av alla (no offense ifall du gillar det) men i skolan har vi No,So- prov sen har vi En, HKK (hem- konsument kunskap) och Ma- läxa 😴😴 men aja hopps ni har det bra! Glöm inte ni är bäst 😘 Våran Instagram: Mathildassaga 💋

Likes

Comments

Hejsan alla!

Idag är det måndag 25/9-17 och jag vill bara säga förlåt för att det inte har kommit upp något inlägg men vi har varit väldigt upptagna och det har varit mycket med skolan. Vi går i 6:a och då blir det mer prov och läxor, vi ska också ha nationella prov. Jag stannade lite längre i skolan för att plugga lite till ett NO-prov som vi ska ha på torsdag. Efter det kom jag hem och åt mellis och chillade. By the way så hade jag världens roligaste lunch i skolan idag. Jag och min kompis diskuterade om vilken färg varje dag har (svårt att förklara) och vi skrattade så mycket och ingen fattade någonting! Hahaha :))

På höstlovet ska vi förmodligen åka till Ullared med mammas kompis och hennes dotter (vet inte riktigt vilka som ska med). Är så taggad på det och ska även vara kul att umgås med dem. Nu är det väl höst? vilket betyder att det blir kallare och mörkare. Jag själv tycker att det är mysigt med höst för man kan ta fina bilder som vi kan ha till bloggen, man kan mysa och dricka varm choklad mm. Jag tycker inte att jag har så snygga "höstkläder" så jag ska nog fräsch upp min garderob lite för jag hade tänkt att jag inom kort skulle rensa min garderob. Om ni vill kan vi kanske göra en höst kollektion med kläder som passar till hösten (skriv i kommentarerna vad ni tycker).

Hoppas ni får en bra vecka ♔


Likes

Comments

Hej idag har jag börjat 6:an och det var roligt ((Not)) aja iallafall just nu är jag med min BFF Maja. Vi gör inte så mycket. Men vi ses snart igen // Mathilda

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tjenare. Som ni vet så har jag redan börjat skolan. Men här är en snygg outfit som är snygg till sommaren (fast att den snart är slut). Klicka gärna på den produkt ni tycker om så kommer ni direkt till den produkten.

Hoppas ni får en bra kväll

//SAGA

Likes

Comments

heej förlåt att det typ bara varit jag som har updaterat men saga har varit på massa cupper m.m. men iaf idag har hon börjat skolan och hon började 6:an. jag börjar 6.an på onsdag. jag hoppas hon får en bra dag idag. just nu lyssnar jag på musik och läser så jag får inte så mycket gjort men aja hoppas ni har det bra så hörs vi.

Likes

Comments

Okej idag kommer det ett lite djupare inlägg av oss. Men först och främst är detta en collab med ett konto på instagram https://www.instagram.com/angestochdepression/ . Den personen mår psykiskt dåligt och vill gärna hjälpa andra så mycket som möjligt. Det finns även ett inlägg på vårat instagram konto (följ det, och ifall ni redan gör gilla bilden. https://www.instagram.com/mathildassaga/ ). Men nu kommer vi till huvudsaken. Skolan börjar snart och många blir mobbade och många får ångest pga att de har t.ex nationella prov och vissa börjar i högstadiet och vissa ska få nya lärare och vissa ska byta klass. Jag kan helt och hållet känna igen mig i detta! Jag själv har lite ångest pga nationella proven men vi klarar detta! Jag kännde att detta var viktigt att ta upp för att många mår psykiskt dåligt över mycket och det är inget att skämmas över men många gör det men du ska inte behöva skämmas över det och ett tips är att säga till en vuxen! Det blir bättre jag lovar! Okej det blev ett långt inlägg men hoppas du tyckte att det kanske hjälpte lite men ni kan detta kämpa vi finns på DM på Instagram ifall det är något kramar Mathilda

Likes

Comments

Hej nu är det 6 dagar tills jag börjar skolan (16:e) jag vet tyvärr inte när saga börjar. Men iaf jag börjar 6:an 😩😩 orkar verkligen inte! Men det kommer komma ett inlägg imorgon 07:00👌🏻 sen om ngr dagar igen ett inlägg av saga. Så hoppas ni mår bra för det gör vi 💞

Likes

Comments

Hej och förlåt att det inte blivit en uppdatering på LÄNGE asså verkligen förlåt jag har pluggat och Saga har varit iväg 💞 Vi båda mår bra och har haft ett så roligt sommarlov ensålänge 💞 jag själv börjar skolan den 16 *suck* jag ska kanske iväg och shoppa saker till skolan imorgon som t.ex block ock pärmar 💞 hoppas ni mår bra 💞 Puss och kram 💞 Kramar Mathilda 💞

Likes

Comments

hej! igår kom jag hem från hällevikslägret det har varit jätte roligt där. jag håller i en ros som ni ser och den fick jag på lägret det ät för vi hade en sak som kallas dagens ros där de värjer ut t.ex 5 av de finaste gärningar någon har gjort (då är det en kombi som har skickat in att den tycker att t.ex jag ska få en ros för att... aa ni fattar) och så fick jag en ros <3 men hoppas ni har det bra så ses vi snart <33

Likes

Comments