Presentation picture
MathildasSaga
Mathilda och Saga

Idag hade jag genrep på en musikal som en kör som jag är med i brukar ha den 24 december varje år men eftersom min körledare är bortrest då så ska vi ha den imorgon (17 december) och jag hoppas verkligen att det ska gå bra.
Mail: Mathildassaga05@gmail.com
Instagram: Mathildassaga

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det TRE dagar tills det är jullov! Jag både längtar men ändå inte eftersom att jag blir alltid SÅ uttråkad men det ska ändå bli skönt med en paus från skolan och alla aktiviteter och såklart så vill jag ha julafton. Känns ändå väldigt sorgligt för att detta är min sista julavslutning i den skolan jag går i nu men vi ska inte se det på de hållet. Hoppas nu får en bra fredag så hörs vi.
Mail: Mathildassaga05@gmail.com
Instagram: Mathildassaga

Likes

Comments

Hej! Alltså OMG jag (Mathilda) har haft snö i tre dagar nu. Jag är inte den som gillar snö eller slask men det är ändå väldigt juligt osv. Igår gick jag lucia 2 ggr så jag var hemma 20:30 eftersom jag i skolan 14:30 så jag är så trött idag 😴 Hopps nu gillar detta korta inlägg så hörs vi
Mail: Mathildassaga05@gmail.com
Instagram: Mathildassaga

Likes

Comments

Hejsan alla!

Idag är det en vanlig dag och det börjar sakta men säkert att närma sig julafton och som ni redan vet så är jag jätte taggad på julafton och jag bara älskar vintern.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om så det skulle vara jätte snällt om ni ger oss/mig (Saga) lite förslag på vad man kan skriva om.

Det här var inget långt inlägg men hoppas ni får en bra kväll!!!

Likes

Comments

Omg! det snöööööaaaar

Ni fattar inte hur glad jag är för att det snöar och jag trodde bara att det skulle komma lite snö eftersom att jag bor i Skåne. Men det är jätte mycket snö här och imorse snöade det jätte mycket och det var jätte svårt att komma fram. Jag kunde inte cykla för att det snöade så mycket och det var lättare att komma fram med bil så pappa körde mig och mina två kompisar till skolan.

Jag har inte gjort någon speciellt i skolan förutom att jag och Cassandra hade snöbollskrig och typ dog av skratt.

Igår tog vi upp våran gran och pyntade den, när jag kom hem från skolan log det lite paket under granen och ett var till mig så det var väldigt kul.

Ha en fortsatt bra dag <3


Likes

Comments

Idag har jag och familjen bakat pepparkakor och lussekatter. Det har varit riktigt mysigt att vara hela familjen samlad och baka... när det går som man vill 😂 Jag är en sån person som när det inte går som jag vill så blir jag ganska irriterad så ibland är det inte alltid så roligt att baka med mig 🙈😂

Likes

Comments

Hej! Jag har ganska så mycket i skolan och behöver därför plugga ganska så mycket. Har ni mycket i skolan oxå? Har ni isåfall någon bra strategi för jag har verkligen inge bra strategi alls. Jag är inte en sån person som pluggar med kompisar eller föräldrar utan pluggar oftast själv. Men några tips ifall ni ska plugga är att sätta upp håret i en tofs, ha ett glas vatten, ha nyttiga pluggsnacks och ha en starkare lampa som lyser på det du pluggar (alltså inte taklampan)


Instagram: Mathildassaga


Mail: Mathildassaga05@gmail.com

Likes

Comments

Hejsan! hoppas ni mår bra för det gör jag

Är det bara jag som längtar till julafton? är sååååå taggad och tiden går så sjukt snabbt och det är bara 18 dagar kvar till julafton. Det tråkiga är att här i Skåne så snöar det inte och det regnar och det är väldigt kallt.

Har ni snö?

I alla fall så har jag redan köpt lite julklappar och jag längtar såååå till personerna ska öppna paketen. Det bästa med julafton är att man får umgås med sin familj och äta god mat, såklart är det jätte roligt att öppna paket men det är inte det viktigaste för mig. Jag älskar också att lyssna på julmusik och min favvis är nog Last Christmas och Santa tell me.

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi!!

Likes

Comments