Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Beställde denna  klänningen i torsdags och då var det  50% på den. Har tänkt och köpa den förut, men pallade ej för tyckte 600 var dyrt så då kostade den 300. Såg dock nu att den kostar 599 igen.
Men så glad, älskar detaljerna där nere, pärlorna. Spetsen med ofc. SÅ SNYGGT​

Likes

Comments

Likes

Comments

Det här med skolstress, att jag ska klara mina betyg för att komma in på gymnasium. Och jag vet redan att jag får skylla mig själv för att jag struntade i skolan 7-8. Men de åren var inte det bästa, 2010 augusti så skulle jag börja sjuan och på sommarlovet gick min underbara mormor bort och det tog så hårt på mig och mådde dåligt. Sedan att jag blev retad i skolan gjorde det inte bättre, så jag stanna hemma och sket i skolan. Sen ett år senare så hände det massa med saker, förlorade vänner och började umgås med en kompis som inte alls var bra för mig. En dag så bestämde jag mig, nu ska jag byta skola och börja sköta mig. Bytte skola. Började i en klass, jag kände ingen. Började hänga med två tjejer, En av dom är min bästvän, Malin. Och är så himla glad att jag bytte till just den klassen. Men samma sak hände i den skolan. Blev retad och en massa saker hände samtidigt. Har aldrig någonsin mått så dåligt som de två åren, trodde det skulle bli så himla kul att börja i sjuan och åttan.

Nu mår jag prima, mitt liv är bra och har min bästavän och min pojkvän. Ingenting kan bli bättre än vad jag har just nu förutom att jag måste jobba hårt som fan för de betygen.

Likes

Comments

Jag och min mamma gick på Gränby Centrum i lördags och gick runt i affärer, köpte lite smink men gick in i massa affärer och kollade efter en väska, mina gamla väskor har blivit så fula så jag tänkte att det skulle vara bra ifall jag fick en ny. Och så såg jag denna på H&M. Har inte haft en svart väska förut, bara haft ljusa och dom har blivit så smutsiga. Så för en gångs skull så köper jag mig en svart. Och är så nöjd!

Likes

Comments

I lördags hade jag så grymt kul, vid klockan 3 kom Malin hem till mig och vi lyssnade på hög musik och fixade oss tillsammans och drack cider, sen när vi nästan var klara så åt vi mat. Vi fick skjuts till bussen och drog in till stan, senare till Gimo. Synd att jag ej tog mer bilder, det sög dock.
Men jag hade en grym kväll, dansade och skrattade så mycket.

Likes

Comments

Filma och redigera är verkligen inte min grej, men tänkte att det kunde vara kul med video än massa blogginlägg hela tiden.

Likes

Comments

Hej allihopa, idag är det tisdag vilket betyder att det är sista skoldagen för denna veckan då det är massa samtal i skolan, så det får ej tid. Men har så mycket läxor hemma som jag måste göra.
Sitter i bilen, as usual.

Måste fixa skolan, ska ge mig själv en spark i rumpan och verkligen klara det här. Om jag vill så kan jag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Köpte löspuder från Isadora och en puder borste från Real techniques, behövde verkligen ett löspuder. Aldrig ägt något löspuder förut, bara vanligt puder. Men tycker inte det funkar bra längre, så vill prova nåt nytt! Hoppas det är bra, men såg att många hade tipsat om detta så får hålla tummarna att det är bra för mig!


Likes

Comments