Hejsan! Det är redan onsdagskväll och halva jobbveckan har gått. Jag har inte haft motivation till något alls dom senaste dagarna så då har jag inte orkat skriva här som att allt är som vanligt. Så jag håller tummarna för att det känns bättre redan imorgon, ha det så bra så länge!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag startade jag dagen i soffan framför youtube som har blivit en ny rutin dom senaste månaderna.

Igår gjorde jag amerikanska pannkakor till frukost och minst en av dagarna på helgen så gör jag något lite roligare som pannkakor, amerikanska pannkakor, scones, mm. Jag älskar att ta vara på tiden på helgen till att göra godare frukostar och äta tillsammans!


Likes

Comments

Idag hade jag såna fredags känslor när jag slutade jobbet, jag vet egentligen inte varför då jag inte har haft det alls under dagen men när jag cyklade hem ifrån jobbet så kom känslorna och jag kände hur skönt det skulle bli med helg! För mig så kommer den här helgen kommer spenderas i största del med familjen vilket alltid är lika underbart!

Hoppas ni får en trevlig helg!


Likes

Comments

Om jag har en dag där jag vaknar på fel sida, är stressad på morgonen eller bara på allmänt dåligt humör så är det alltid musik jag försöker med först för att vända mitt humör. Jag har tidigare tipsat om Zara's nya låt So Good men nu har det kommit ut en musikvideo till den och den är minst lika bra som låten. Älskar feelingen jag får!


Likes

Comments

Den här veckan startade jag på ett bättre sätt, nämligen att gå ut och äta med ett härligt gäng. Det var så kul att sitta där i några timmar och bara prata om allt och inget! Det var verkligen en bra start på veckan!


Likes

Comments

Jag har tänkt börja med lite nya koncept här på bloggen och ett av dom är "Veckans film/serie tips". Jag tycker själv att det är roligt att läsa om när andra personer tipsar om saker och när vi har tid över här hemma ser vi gärna en film eller någon serie, så jag tänkte börja tipsa om några som jag tycker är bra! Det som kan variera är att vissa veckor är det en film eller serie och andra veckor kan det vara både och.

För veckorna v.1-5 så tänkte jag tipsa om serien SKAM som jag har skrivit om lite tidigare, så har ni inte sett den och inte vill veta för mycket så läs inte mer utan kolla på det!!!

SKAM är en serie som handlar om ett gäng ungdomar som precis har börjat på gymnasiet och börjar gå igenom allt ifrån fester, kärlek, svek och nya vänskaper. En sak som skiljer sig ifrån andra serier är att varje säsong handlar lite extra om en person, som att säsong 1 handlar om Eva, säsong 2 om Noora och säsong 3 om Isak. Varför serien har blivit så stor är nog för att dom har lyckats visa och förmedla mycket som händer i tonåren så att många personer känner igen sig.

Min favorit säsong är hittills säsong 2 och jag funderar redan på att se om det igen för att det är så bra! Om ni inte har sätt det så tycker jag verkligen att ni borde göra det!


Likes

Comments

Den här veckan har flugit förbi och det är äntligen fredag! Det blir som vanligt bättre uppdatering i helgen och jag ville bara kika in och önska trevlig helg!


Likes

Comments

Den här tisdagen har rullat på bra med elva timmars jobb och kvällen har spenderats i soffan framför Parneviks med ugnspannkaka, vilket har varit ett bra avslut på dagen! Hur har eran tisdag varit?


Likes

Comments

Det är redan måndag och en intensiv jobbvecka har startat och det känns bra att äntligen vara frisk. Helgen har gått så fort och jag har även köpt en ny kamera. Hittills är jag nöjd men blir att testa mig fram ännu mer den här veckan så jag kommer hålla er uppdaterade!

Från gårdagens promenad i solen!


Likes

Comments