Dom sista dagarna på resan spenderas med sol och bad. Med allt ifrån att läsa en tidning eller lyssna på en podcast i solstolen så var dagarna helt underbara med att bara ta det lugnt.

Vi hann även med några sista goda middagar inne i port 'D alcudia och skicka iväg vykort innan vi tidigt på lördagsmorgonen landade på Arlanda. Vilken härlig resa det var!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndags så tog vi det lugnt under dagen med sangria och sen sol och bad vid poolen. Att dricka sangria på cava är något som kommer bli en favorit i sommar!


Vi startade tisdagen med att åka in till gamla delen av Alcúdia för att gå på marknaden som dom har varje tisdag och söndag. Den var lagom stor och mysig, ska visa vad jag kom hem med senare! Sen åkte vi till hotellet och spenderade dagen i solen!


Likes

Comments

En sak jag verkligen kommer sakna är att bara klä på sig och gå ner till en jätte stor frukost buffé, nu har man verkligen vant sig! Det är en av dom viktigaste sakerna för mig när man bor på ett hotell och sängen såklart.

Likes

Comments

Hotellet vi bor på tycker jag är jätte bra och det ligger precis på stranden så det här är min utsikt varje morgon, hade inte tackat nej till att ha den här utsikten jämt👌🏼


Likes

Comments

I söndags så var det lite molnigt så då tog vi bussen in till Palma de Mallorca och strosade runt. Palma var en mysig stad men jag hade förväntat mig lite mer men dagen var jätte bra och vi hann även med lite shopping!

Likes

Comments

Hej på er! I lördags så tog vi det lugnt hela dagen och det känns helt underbart att vara ledig!
Vi startade dagen med att kolla runt i Port d'Alcúdia och runt vårat hotell innan vi låg på stranden och hade det skönt hela dagen.


Likes

Comments

Idag är äntligen dagen jag har längtat efter i flera månader, vi åker nämligen utomlands idag! Så just nu sitter jag i bilen på väg till Arlanda och jag kommer skriva mer under resan. Trevlig helg på er!


Bilder från Pinterest.

Likes

Comments

Det har varit tomt här i cirka en månad (förutom förra veckans inlägg) just för att motivationen hade försvunnit och jag har inte känt för att göra något halvdant.
Just nu är det full fart varje dag och det har redan hunnit bli april sedan sist, shit vad fort tiden går men nu ska jag dela med mig av allt som händer framöver!


Likes

Comments

Jag satt hemma i soffan och kollade i mobilen när jag sa till Fabian att det hade hänt en terrorattack och jag kände i mig att jag blev helt kall i kroppen. Satte på tv:en och följde nästan varje nyhetssändning under fredagen. Under tiden jag kollade på varje presskonferens och alla nyhetsinslag så kände jag mer och mer hur både arg, förvirrad och ledsen jag blev av det här, som jag har blivit alla andra gånger man har fått höra om något attentat. I fredags den 7 april hände det här hos oss i Stockholm.

Nu några dagar efter så känner jag att jag inte tänker vara rädd, för om det här tystnar oss så har dom vunnit och det kommer vi aldrig låta dom göra. Sen ska vi inte låta någon form av främlingsfientlighet eller rasism gro ur det här. Det enda vi behöver nu är kärlek!

Nu har det skrivits väldigt mycket om alla poliser, ambulanspersonal, brandmän och väktare som hjälpte till under fredagen och om alla dom som öppnade upp sina hem till främlingar och det gör mig stolt att se människor agera såhär!

Mitt hjärta och tankar går ut till de som har förlorat sina liv i fredags och alla deras närstående!

Likes

Comments

Den här dagen har verkligen gått så fort. Klockan stod på lite över 5 imorse och sen har dagen rullat på med jobb, ärenden och träning. När jag kom hem efter träningen och hade tid att sätta mig ner och äta med Fabian så kände jag mig så glad, dom små stunderna är så mycket värda när tiden inte går ihop!

Hoppas ni har haft en bra torsdag!


Likes

Comments