Hej på er! Jag har tagit en break i en veckas tid men nu är jag tillbaka. Under den här tiden har jag hunnit bli frisk och sjuk igen men med öroninflammation den här gången, håller tummarna för att det ska gå över snart! Hur är det med er då? Har ni klarat er ifrån alla förkylningar? Nu ska jag kolla klart på min serie innan det är dags att sova, godnatt hörni!


Likes

Comments

Godmorgon!
Jag startade morgonen med frukost i sängen med min favorit och det är den bästa starten på dagen enligt mig! Nu ska jag ge mig ut i snön med resten av familjen, hoppas ni får en toppen söndag.


Likes

Comments

Hej på er, hur är det med er? Jag blev förkyld och fick ont i magen förra veckan och det släpper tyvärr inte, så det mest ansträngande jag har gjort idag är att gå ifrån sängen till soffan (vilket är typ 10 meter).


Igår började jag även kolla på SKAM då jag har väntat på det, för jag ser gärna klart en serie så fort som möjligt. Och det gjorde jag också, på ett dygn såg jag två säsonger och jag vill bara ha mer. Besvikelsen är väl störst över att Noora och William är dem bästa i hela serien och att inte alla säsonger kommer handla enbart om dem!

Ikväll har Fabian gjort hemmagjord tomatsoppa till mig och min onda hals, måndagslyx✨


Likes

Comments

Det har varit fullt upp dem senaste dagarna med middagar, julfirande och jobb så att uppdatera har tyvärr inte prioriterats. Men jag tänkte bara kika in och önska er ett Gott nytt år och hoppas ni får en jätte bra kväll🍾✨


Likes

Comments

Att vara ledig en tisdag är helt underbart!
Så jag startade dagen med att städa, äta frukost i lugn och ro och läsa lite i min nya tidning.


Sen har jag spenderat dagen med Caisa och Johanna, innan julfirande nummer tre hos pappa! Vi var även på bio ikväll, det var verkligen hur länge sen som helst så det var roligt att göra något sånt tillsammans allihopa!


Imorgon är ledigheten över och klockan står på 6:00, godnatt på er!


Likes

Comments

Nu när jag är ledig i några dagar så försöker jag passa på att få lite gjort samtidigt som jag vill hinna umgås med mina nära. Så gårdagen började vi med att åka och kolla på en säng som vi nu känner oss rätt säkra på och sen fortsatte vi dagen med att ta det lugnt i soffan och kolla på film. När gjorde man det mitt på dagen senast? Så skönt!


Framåt kvällen bestämde jag mig tillsist för att gå ut så åkte och möte upp några tjejer. Jag hade så kul och kvällen fortsatte ner på krogen där jag träffade massa människor som jag inte har träffat på så länge!

Idag vaknade jag upp tröttaren tröttast men ingen bakfylla vilket var så skönt, så det blev direkt att åka ner på mellandagsrean. Efter lite shopping så möte jag upp Elvira och Alva för en fika och resten av kvällen har varit lugn och skön!
Hur har eran julhelg varit? Min är inte över än då vi ska fira jul tre gånger till den här veckan!


Likes

Comments

Jag började dagen med att slå in dem sista paketen, innan vi åkte till Fabians mormor och morfar och åt frukost. Efter det möte jag upp pappa på kyrkogården och tände ljus!


Sen åkte jag bort till mormor där vi åt julbord, kollade på kalle anka och face-timeade med dem som inte var hos oss i år.

Efter tomten så blev det paketleken och gröt innan vi åkte hem. Jag hade en fin och mysig julafton med min familj!


Hoppas att ni också fick en bra julafton!


Likes

Comments

Hej på er, jag tänkte bara kika in och hälsa er God Jul och hoppas att ni får en helt magisk dag med nära och kära!✨


Våran fina gran!


Likes

Comments

Så var det redan dan före dopparedan och jag har gått på 4 dagars ledighet, så skönt och behövligt! Förutom jobb hela dagen så hann jag med dem sista ärendena, inslagning av paket och nu tittat på polarexpressen, bästa julfilmen!


Likes

Comments

Idag ska jag bjuda på mitt favorit tips och det är julfilmer! Jag älskar julfilmer och skulle gärna kunna se en om dagen i hela december men jag försöker hålla mig så länge som möjligt innan jag börjar. Jag har några favoriter som jag alltid kollar på varje år och får såna julkänslor av så dom försöker jag spara till sista veckan, så här får ni dem!


Ensam hemma/ Ensam hemma 2

Ensam hemma filmerna handlar om Kevin som blir glömd hemma när hela hans familj ska på semester. När det händer i första filmen så kommer det inbrottstjuvar som ska göra inbrott hos olika familjer då dom tror att ingen är hemma på jul. I andra filmen så råkar han komma ifrån sin familj och kommer på fel flyg och kommer till New York helt själv.


Arthur och julklappsrushen

Arthurs pappa är jultomten och hela familjen hjälper till på olika sätt att se till att alla barn får sina julklappar. Men dem inser att dem har glömt ett barn, så Arthur tar saken i egna händer och ska se till att inget barn blir bortglömt. Jag såg den första gången förra året men jag tyckte den var mysig och rolig så den kommer jag nog se i år igen.


The Holiday

Iris (som bor i England) och Amanda (som bor i Usa) vill åka bort och byter hus över julen, mest av allt för att komma ifrån alla killproblem och vara ensamma. Kort efter dem kommer fram till varandras hem så träffar båda en varsin kille även att det var de sista dem hade i tankarna.


Love Actually

Love actually handlar om flera olika personer som till en början inte hänger ihop med varandra men i slutet av filmen så ändras det. En sån typisk film med julkänslor där oavsett vad så övervinner kärleken allt!


Polarexpressen

Polarexpressen handlar om en pojke som har slutat tro på tomten men när han går och lägger sig kvällen innan julafton så vaknar han av att något låter och går ut och kollar. Där står polarexpressen som tar han och andra barn till nordpolen för att träffa jultomten. Filmen är så mysig och är min favorit julfilm som ger mig mest julkänslor, längtar varje år efter att se den!


The Holiday, Love actually och polarexpressen är mina tre filmer som jag måste se runt jul varje år, gärna alla över om det finns tid. Har ni några filmer ni får extra julkänslor av?

Hoppas ni hittar några ni tycker är bra!


Likes

Comments