Resulterar i att jag inte har något att skriva om.

Nu är jag tillbaka iallafall och på topp :) Hur mår ni? Jag mår bra. Jag och A letar efter en serie på Netflix just nu men går sådär haha. Om ni vet nån bra serie får ni gärna komma med förslag :)
Jag håller förresten på att kolla på lite tatueringar för att få inspiration nu när jag snart fyller 18. Min tanke är att tatuera något som har en betydelse för mig och inte bara för att, då vet jag att jag inte ångrar mig. Iiih, längtar!!

Jag har verkligen inga bilder. Förlåt för det men jag lovar att nu ska det blir ändring.

Likes

Comments

Igår var det fest för pappa på venezia då han fyllde 50 år i veckan!! Det var hur roligt som helst och väldigt många som kom dit. Hög musik och trevligt folk.
Jag och baby blev hungrig efter kvällen och gick vid ett därifrån direkt till Kripsy och köpte med oss en pizza hem, hehe.
Det var så skönt att krypa ner under täcket när man höll på att frysa ihjäl hela kvällen då alla går ut och in hela tiden. Kollade på en film och somnade runt 3. Jag har forfarande inte tvättat bort gårdagens smink så det är dags att göra det nu och ta en dusch.
Hoppas att ni har haft en bra helg, puss<3

Likes

Comments

Har en mysmorgon. Gosat in mig i min filt och lagt ansiktsmask samtidigt som jag har satt på youtube på tvn. Efter det dusch och sen mat!

Likes

Comments

​Har ni haft en bra helg? Både helgerna och veckodagarna går så snabbt, man hinner inte med.

Jag har haft en bra helg! Jag har varit med Awab hela helgen. Vi åkte en sväng till Nässjö igår och åt på subway, älskar deras american steakhouse. Efter det åkte jag och pappa och hämtade min lilla tjej. Sen har det varit lugnt efter det. Nu ligger jag i sängen med datorn och kollar upp då och då när A kör GTA ;)

Likes

Comments