Igår var det fest för pappa på venezia då han fyllde 50 år i veckan!! Det var hur roligt som helst och väldigt många som kom dit. Hög musik och trevligt folk.
Jag och baby blev hungrig efter kvällen och gick vid ett därifrån direkt till Kripsy och köpte med oss en pizza hem, hehe.
Det var så skönt att krypa ner under täcket när man höll på att frysa ihjäl hela kvällen då alla går ut och in hela tiden. Kollade på en film och somnade runt 3. Jag har forfarande inte tvättat bort gårdagens smink så det är dags att göra det nu och ta en dusch.
Hoppas att ni har haft en bra helg, puss<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har en mysmorgon. Gosat in mig i min filt och lagt ansiktsmask samtidigt som jag har satt på youtube på tvn. Efter det dusch och sen mat!

Likes

Comments

​Har ni haft en bra helg? Både helgerna och veckodagarna går så snabbt, man hinner inte med.

Jag har haft en bra helg! Jag har varit med Awab hela helgen. Vi åkte en sväng till Nässjö igår och åt på subway, älskar deras american steakhouse. Efter det åkte jag och pappa och hämtade min lilla tjej. Sen har det varit lugnt efter det. Nu ligger jag i sängen med datorn och kollar upp då och då när A kör GTA ;)

Likes

Comments

Vad har du på dig just nu? 

Just nu har jag på mig ett par jättemysiga byxor och en vanlig basic svarta tröja. 

Serie du kollade på sist?

Just nu håller jag och A på att kolla på en serie som heter Homeland. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Början av serien var väldigt seg och det hände ingenting, nu dock på andra säsongen och några avsnitt längre fram börjar det hända lite, och nu är den väl rätt så bra enligt mig.

Vad åt du sist?

Jag åt faktiskt arabisk mat. Tog falafel med pommes, och A beställde annat som jag inte vet vad det kallas. Men även det var väldigt gott. 

Ser du fram mot något? Vad isåfall?

Att börja med mitt körkort. Det har bara skjutits fram hela tiden, jag har tillståndet att köra och så men jag börjar aldrig köra bara. Sitter fast nånstans på vägen där, hehe.

Första du gjorde på morgonen?

Vi blev väckte av en pigg liten tjej som hoppade upp hos oss. Jag gick upp med henne och A somnade om. Vi bara myste och myste <3


Likes

Comments