View tracker
View tracker
View tracker

Allmänt

Detta är då Molly och William, lillasyster och lillebror. Finns det någon som kan få en dålig dag till en bättre, så är det dessa små. Man saknar dom såå, när man inte bor med dom. Riktiga lyckopiller.
Och juste, finns det något dom skulle kunna göra i timmar så är det att sitta och leka med snapchats alla filter det tycker dom är så roligt!


Molly med favoritfiltret, hunden | William | Molly, William och Ida äter pannkakor ute på plattorna, picknick som dom kallar det

Molly och William på promenad ute i snön | William med hundfiltret, som även är hans favoritfilter | Molly

Likes

Comments

Allmänt

Har jobbat hela eftermiddagen så detta inlägg får duga för idag. Imorgon blir det dejtnight med R och förhoppningsvis lite roligare uppdatering. Kram

Sminkprodukt: Här skulle jag nog vilja säga mitt Anastasia contour-kit. Färgerna håller bra och det är nästa bara den jag använder en vanlig skoldag i sminkväg. Annars måste jag nog faktiskt säga fransarna som jag säljer i mitt UF, om det räknas som en sminkprodukt. Men dom är verkligen super snygga på!

Plagg: Det måste nog vara mitt blå/grå sammetslinne från BikBok eller ett vitt sjukt snyggt linne som jag köpte på Nelly.com för någon vecka sedan.


Serie:
"The 100"!! Sjukt bra serie som handlar om 100 ungdomar som skickas ner till jorden, första gången efter ett kärnvapenkrig som vad man först trodde utplånade hela jorden ungefär 100 år tidigare. För att se om man ens kunde leva på jorden.


Podd:
"Tankar med.." med Daniel Redgert och "Relationspodden 2.0" med Bingo och Katrin.!!


Låt:
Här är en jag gillar lite extra just nu "Scars To Your Beautiful".


Blogg:
Två favoriter just måste nog ändå vara Yayas och Jennysmatblogg. Dom bjuder på så härliga bilder och ni skulle bara se Johannas dotter Naomi, hur rolig och söt som helst! Rekommenderar starkt.

Mat: Favoritmaten här hemma för tillfället är pastasallad med kyckling och ceasardressing, så sjukt gott!!!!

Likes

Comments

Ikväll spenderar vi all tid framför tvn. Först lite mat framför bonde söker fru och efter det blir det vitlöksbröd och svartsjön.


Likes

Comments