Vi måste bara tala om snön! Trodde verkligen inte det skulle hinna komma någon snö innan jul, men nu är det ju hur mycket som helst.. Älskar det!!

Musikhjälpen är ju i Örebro i år, därför har vår skola bestämt sig för att vi ska under denna vecka hjälpa till med att på olika sätt samla in pengar till dom.
Jag älskar att sitta hemma och kolla på musikhjälpen, det är super mysigt. Har kollat dom senaste 3 åren, därför är det kul att dom är här i år.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Detta är då Molly och William, lillasyster och lillebror. Finns det någon som kan få en dålig dag till en bättre, så är det dessa små. Man saknar dom såå, när man inte bor med dom. Riktiga lyckopiller.
Och juste, finns det något dom skulle kunna göra i timmar så är det att sitta och leka med snapchats alla filter det tycker dom är så roligt!


Molly med favoritfiltret, hunden | William | Molly, William och Ida äter pannkakor ute på plattorna, picknick som dom kallar det

Molly och William på promenad ute i snön | William med hundfiltret, som även är hans favoritfilter | Molly

Likes

Comments

Allmänt

Har jobbat hela eftermiddagen så detta inlägg får duga för idag. Imorgon blir det dejtnight med R och förhoppningsvis lite roligare uppdatering. Kram

Sminkprodukt: Här skulle jag nog vilja säga mitt Anastasia contour-kit. Färgerna håller bra och det är nästa bara den jag använder en vanlig skoldag i sminkväg. Annars måste jag nog faktiskt säga fransarna som jag säljer i mitt UF, om det räknas som en sminkprodukt. Men dom är verkligen super snygga på!

Plagg: Det måste nog vara mitt blå/grå sammetslinne från BikBok eller ett vitt sjukt snyggt linne som jag köpte på Nelly.com för någon vecka sedan.


Serie:
"The 100"!! Sjukt bra serie som handlar om 100 ungdomar som skickas ner till jorden, första gången efter ett kärnvapenkrig som vad man först trodde utplånade hela jorden ungefär 100 år tidigare. För att se om man ens kunde leva på jorden.


Podd:
"Tankar med.." med Daniel Redgert och "Relationspodden 2.0" med Bingo och Katrin.!!


Låt:
Här är en jag gillar lite extra just nu "Scars To Your Beautiful".


Blogg:
Två favoriter just måste nog ändå vara Yayas och Jennysmatblogg. Dom bjuder på så härliga bilder och ni skulle bara se Johannas dotter Naomi, hur rolig och söt som helst! Rekommenderar starkt.

Mat: Favoritmaten här hemma för tillfället är pastasallad med kyckling och ceasardressing, så sjukt gott!!!!

Likes

Comments