View tracker

Legolas har redan fått uppleva sin första snö.
I början var han väldigt skeptisk och tyckte inte alls om att marken var täckt av detta konstiga, kalla vita täcke. Men nu är det bland det bästa han vet! Så fort vi släpper han lös kör han järnet i snön och leker för fullt. Så härligt!

(Insett att alla bilder jag tagit sen jag fick hem legolas har till 90% varit på just legolas... konstigt...haha )

Likes

Comments

Canon 600D | Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Äntligen är det höööst!
Som jag har längtat efter stickade koftor, filtar och att få tända ljus. Det bästa som finns!
Så nu om kvällarna efter jobbet tänds vartenda litet ljus jag har innan jag kryper ner i soffan framför nått tv-pogram.
Hösten är en favorit!

Legolas bara växer och växer, på tal om annat. Han är snart 5 månader redan, vart tog all tid vägen!?
Min lilla valp är inte så liten längre, haha.
Han var på sin första utställning för några veckor sedan. Det gick toppen!
Han tog hem BIR, HP och till och med BIS. Så stolt över lilla fisen! ♥


Jag har mest jobbat, tränat hunden.... och jobbat lite till. Älskar mitt jobb så det det går ingen nöd på mig. Det ända är att många egna intressen blir lagda på is ett tag då man inte riktigt har ork eller tid för det. Som till exempel fotograferingen. Igår var första gången jag plockade upp kameran på lite över en månad. Får se till att bli bättre på det!


Det var bara en superkort recap på lite som hänt sen sist!

Likes

Comments

................................F Ö R E ..........................................................................................................................................................................E F T E R.......................................

Tänkte visa lite före och efter bilder. Det är något jag själv älskar att se, man blir glad på något sätt av att se bilderna bli en bättre verision av sig själv. Dessa bilder är inte alls mycket redigerade. De är småfixade, en helt vanlig vardagsredigering. Inte för mycket, inte för lite bara så att bilden blir lite bättre än vad den var.

Såklart blev Legolas motivet.. Ni får stå ut med att han dyker upp överallt på bloggen, men han är liksom mitt liv nu. Det är valpkurser, flockpromenader, uppfostring, promenader, jobbet... han är med överallt så självklart fastnar han på bild mest just nu. Haha.

................................F Ö R E ..........................................................................................................................................................................E F T E R.......................................

Likes

Comments

Stilleben är inget jag vanligtvis fotar, det händer väldigt sällan faktiskt. Men så såg jag Elins (nevnarien) video om när hon fotade stilleben. Så jag blev inspirerad till att fota en egen.

Absolut inget speicellt med bilden, men det var verkligen kul att fota. Att plocka och och fixa lite, det var kul i sig.
Defenitivt något jag ska ge mig på fler gånger.

Likes

Comments

Igår kväll var Legolas och jag på våran första flockpromenad. Totalt var vi 10 hundar, var av dom va 5 corgisar. Legolas syster var en av dom. vi gick 2-3km innan jag och Legolas vek av hemmåt, då det blir så långt för en liten valp.

Legolas skötte sig toppen! Är så stolt över honom. Han brukar vara väldigt katig mot andar hundar, men igår gick allt fin fint!

Supermysig kvällspromenad!

Likes

Comments

View tracker

Det har varit väldigt tyst här i veckan. Tänkte berätta lite vad som hänt!

I måndags började jag att jobba igen efter tre veckors semester. Skönt att vara tillbaka på jobbet, få lite rutiner och träffa arbetskamraterna. Älskar mitt jobb!

Det var även bockpremiär i veckan för de som inte är jaktintresserade. Samuel tog ledigt två dagar från jobbet för att åka ut och jaga bock. Han kompis kom även hit och sov över i två dagar.  Det blev ingen bock men trevligt var det.

Igår gick jag och en av mina bästa vänner tillsammans med våra pojkvänner på bion bad moms. Det va helt oplanerat, men de frågade om vi ville hänga med så vi hängde på. Alltid kul att hitta på något sånt där.
Filmen var toppen, verkligen sevärd för er som inte sett den!

Annars har det varit en lugn vecka, ska försöka uppdatera er mer under veckan som kommer.

Likes

Comments

​Inte lätt när leksaken är längre än en själv

Canon 600D | Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Igår fick Legolas träffa ytterligare en lekkompis - Franska bulldogen Elna!

Jag har velat hitta någon dominant hund till Legolas, då han är så katig oavsett vilken hund det är. Så när han träffade Elna fick han lite av en chock för hon styrde och ställde från början. Först var han livrädd med svansen mellan bena. De va skönt att han inte bestämde för en gångs skull. Men han försökte såklart vinna även mot Elna, men det här är första gången han inte har lyckats.

Elna är en urhärlig hund, så fruktansvärt söt och go! (Och ja, hon saknar ett öga.)

1-0 till Elna! Yay!

Likes

Comments

Canon 600D | Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Senaste tiden har jag åkt ut till brukshundsklubben för att träna Legolas. Långa promenader är inget för honom än, med tanke på ålder och kroppsbyggnad. Då är det bättre att trötta ut honom med lite hjärnaktivitet.

För tillfället är gåträning och stå där fokusen ligger som mest. Han ska ställas ut i slutet på September (Bara en inofficiell), så att han ska kunna trava vid sidan och stå vore toppen. Men just nu är ändå det viktigaste att ha kul och inte lägga för mycket press på en 12 veckors valp. Så vi kör korta träningspass och sen lite lek!

Han är så duktig, lilla Legolas!

Likes

Comments

IPhone 6S

I onsdag åkte jag och Samuel ner till Kalmar för att handla lite grann. Inget speciellt utan mest handla upp lite till hemmet, sånt där som behövs ibland.

Vi passade på att åka ner vid hamnen och äta lite, super mysig lite udde vid vattnet som vi tog med oss mat till och åt på.

Mysigt att göra små korta dagsutflykter i vardagen!

Likes

Comments

Julen 2008 fick jag och min syster en gemensam julklapp. Hela familjen skulle åka till USA runt påsken som kom därpå. Så påsken 2009 åkte vi över till USA. Min mamma jobbade som AuPair i USA hos en familj när hon var 19 år gammal. Mamma har fortsatt att ha kontakt med familjen efteråt och åkte själv över 2006 igen för att hälsa på. Hela grejen med resan var att vi skulle få träffa familjen mamma jobbat hos tidigare och dessutom se USA på samma gång. Vi var i USA i tre veckor och vi bodde hos familjen. Det var en helt magsik upplevelse!

Vi var i New York i 1 vecka och Florida två. Familjen har sitt hus i New York men ett sommarhus i Florida också!New York

.

.

.

Florida

(Bilderna är tagna med en digitalkamera och jag var 12 år, så inte bästa kvaliten. Haha)

Likes

Comments