Helloo..

Det var ett tag sedan jag satte mig ned och skrev ett inlägg, men jag har inte haft pepp att skriva något inlägg. Men nu har jag fått lite inspiration, så kanske börjar fixa lite med bloggen nu.  


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejj!

Här kommer några låt tips som ni kanske inte hört förut!
Likes

Comments

Hejj!

Nu har jag äntligen pustat ut och fått inspiration till att blogga! Det är ju så mysigt ;)

Det som har hänt de senaste dagarna är väl att skolan har börjat, jag har pluggat, köpt nya byxor och jag har blivit anmäld till en tenniskurs som börjar på tisdag! Det ska bli skit roligt att börja träna och jag är sjukt taggad. 


Likes

Comments

Hejj!

Som ni kanske har märkt har jag inte uppdaterat här på bloggen på ett tag. Det är bara för jag inte haft någon ALLS inspiration till att blogga, jag har lixom prioriterat bort bloggandet. Så jag beslutade att jag ska ha en blogg paus nu.


Likes

Comments

Hejj!

I tisdags började jag skolan, usch. Ville ha sommarlov för alltid jue! Och samma dag som vi började skolan blev det höst väder. Det är blåsigt, kallt och man kan inte ha på sig shorts längre. Vart tog sommaren vägen? Jag har inte haft ork till att blogga, pga att jag har haft läxor. Vi hade också en diagnos igår. Men aja, ska försöka förbättra det.Likes

Comments

Hejj!

Idag åkte vi in till stan och gick till Ung 08 (som jag berättade i förra inlägget). Vi var där 14.30 till 18.50. Först mötte vi (jag & Nathalie) Wilda och hennes två bästisar, Emilia och Alexandra. Skit snälla tjejer! Sedan gick vi runt och gjorde massor av grejer. Vi åt cupcakes, målade på väskor, pratade med poliser, tog massor av kort, tittade på en fotbolls match, mm. Skit bra dag idag! Åker nog till Ung nästa år också. 
Likes

Comments

Hejjj!

I morgon ska jag, Wilda och Nathalie åka till Ung 08 i Kungsträdgården. Det ska bli sjukt kul och jag längtar! Efter det kommer jag och Nathalie gå in på Hollister och titta efter en klänning till mig. 

Men idag har jag varit med Nathalie. Vi har spelat massor av tv-spel hemma hos mig. Vi spelade singstar, donkey kong och Wii sports. Klockan 15.24 tog jag en buss in till stan där jag mötte mamma. Vi gick runt bla på Salt, Brandy Mellvile, Mio och Åhlens. Men vi köpte bara saker på Salt. Men det var iallafall sjukt bra dag idag!Likes

Comments

Här är min skärholmens haul!!!!


Likes

Comments