Helt sjukt att det redan är december och att 2016 snart är slut. Tiden går så himla fort!! Kan knapp vänta till 2017, har så mycket att längta till!
Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, utan vi tar det sakta och säkert framåt.

Dagen har varit väldigt tråkig, gick hem
Från skolan då jag inte mådde bra alls, kom hem och somnade på direkten och vaknade vid halv fyra igen. Käkade lite mat och sen åkte jag till moster för att hjälpa henne färga håret och nu ligger jag i min säng och vet ej vad jag ska hitta på.  Kanske kollar på lite serier eller någon bra film får se vad som händer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I fredags åkte jag och Alva till Stockholm för att se Bring Me The Horizon spela på Hovet. Det var huuuur bra som helst och fick jätte bra platser, vi kom längst fram. Konserten var bäst och älskade hur scenen var byggd och allt var bara helt perfekt. Vill bara tillbaka och uppleva allt igen. I fredags var det 5:e gången jag så BMTH och jag skulle kunna se dem hur många gånger igen som helst. rekommenderar starkt att gå på deras konserter.

Likes

Comments

Som jag lovar er i ett tidigare inlägg så skulle jag visa hur nya rummet blev, så varsågoda. Det ät dock inte helt klart än, spegeln ska bytas, jag har ingen lampa och lite småsaker men annars är det helt färdigt.

Likes

Comments

I morse var jag äntligen på vårdcentralen och kollade upp min "förkylning" jag haft sen i början på sommaren. Under denna tid har jag haft öroninflammation två gånger och nu senaste veckan/veckorna har jag haft lock i ena örat. Så idag kollade jag upp detta och jag har någon inflammation i mellanörat, vad nu det innebär. Men fick iallafall medicin jag jag ta och se vad som händer vilket känns bra.

Nu på kvällen/eftermiddagen var jag och käkade med Emma och satt och pratade lite, vilket alltid är skönt. Men nu säger jag snart godnatt och kryper ner under täcket med en serie på.

Likes

Comments

Lite snö är inget hinder för att åka till stranden, iallafall inte för våran familj. Vi tog med hunden och lite grilltillbehör så åkte vi till Gottbol. Även farmor och farfar följde med med deras hundar. Det var såå kallt men ändå så mysigt. Jag tror hundarna hade det roligast, springa på den vita stranden (vit av snö, haha) och hoppa mellan sandplättarna som var. Sen vi skaffade hund har hela familjen blivit en friluftsfamiljs. det blir mycket korvgrillande i skogen och liknande, haha. Men det är alltid trevligt.

Likes

Comments

Så skönt med helg äntligen, men det har nog varit segaste fredagen. Skolan gick fruktansvärt långsamt. Kom hem och gjorde inte något, gick och la mig i sängen och kollade lite på telefonen. Lekte lite med hunden i det kyliga vädret och nu sitter jag här framför datorn med musik i högsta volym och önskar jag hade pengar så jag kunde beställa hem massa saker som jag vill ha. Finns inte så mycket mer att säga om denna dag, hoppas att eran fredag varit roligare än min.

Likes

Comments

Hallå hallå, nu var det väldigt länge sedan det hände något här, så tänkte berätta lite vad som hänt under tiden. Tänkte köra igång igen och göra mitt bästa.

det har ju hänt lite under tiden. Har nu börjat mitt sista år på gymnasiet, vilket jag har lite blandade känslor om i nuläget. det ska bli så skönt att slippa skolan men har ingen aning om vad jag vill göra efter studenten.

Det är ju en annan sak, jag tar studenten nästa år så det ska fixas saker till det.c lite har jag faktiskt börjat med. Min studentmössa kom i förrgår och jag är helt kär, älskar den. det är en sak att sitta och designa den på datorn och att få se den i verkligheten. Jag är iallfall super nöjd.

Jag har jobbat hela sommaren i Grebbestad på bryggresaturangen Röde Orm. Kunde inte ha fått ett bättre sommarjobb. Jobbade med de skönaste människorna och vill verkligen jobba där nästa sommar också. vi avslutade jobbsäsongen med Krogbus som är en tävling mellan alla restauranger/baren i grebbestad. Hur det gick behöver vi inte diskutera men hur kul vi hade går inte att sätta ord på. den dagen avslutades med mat på Röde Orm och fest på Terassen. En dag jag sent kommer att glömma.

Jag har renoverat rummet. Jag och min syster har till och med bytt rum och jag är så nöjd. Jag älskar det, det är så mysigt. (bilder kommer i ett senare inlägg)

Vi har skaffat oss en hund. Numera är familjen 1 medlem mer med våran lilla valp. Han heter Harley och är en Rhodesian Ridgeback. Han är den gulligaste, roligaste och bussigaste hunden jag någonsin mött. vet ej hur många kuddar och skor han bitit sönder. Han lyckades välta hallbyrån en dag när han var själv i ca 30 minuter.

Har även hunnit med några konserter. har varit på Volbeat med hela familjen och snabbt efter det var jag på Twenty One Pilots med en klasskompis, och fler finns inbokade.

Likes

Comments

Jag kommer aldrig bli för gammal för Liseberg, älskar att vara där. I lördags gick bussen från Degerfors till Göteborg för en dag på Liseberg. Vi var framme vid 11 och åkte hem vid 19 nånstans. Lite tråkigt att vi inte vann på något choklad hjul men då hade man nog ångrat sig nu på alla pengar man slösade, haha

Likes

Comments

Igår var det äntligen skolavslutning och det invigdes på bästa sätt. Jag och ett par kompisar gick till bullseye och käkade. Senare på kvällen blev det lite andra festligheter och annat skoj.

Likes

Comments

Här spiller vi ingen tid, i tisdags 18 och onsdags var jag och tatuerade mig. Det blev en text på handen/handleden och ett paraply på smalbenet. Jag har nog aldrig varit så nervös inför något som jag var i onsdags, mådde illa nästan hela dagen och skakade, Haha. Visste inte hur det skulle kännas och hur ont det skulle göra men jag överlevde och det kommer ta ett tag innan jag gör nästa tattuering.

Likes

Comments