Header

Jag kommer aldrig bli för gammal för Liseberg, älskar att vara där. I lördags gick bussen från Degerfors till Göteborg för en dag på Liseberg. Vi var framme vid 11 och åkte hem vid 19 nånstans. Lite tråkigt att vi inte vann på något choklad hjul men då hade man nog ångrat sig nu på alla pengar man slösade, haha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det äntligen skolavslutning och det invigdes på bästa sätt. Jag och ett par kompisar gick till bullseye och käkade. Senare på kvällen blev det lite andra festligheter och annat skoj.

Likes

Comments

Här spiller vi ingen tid, i tisdags 18 och onsdags var jag och tatuerade mig. Det blev en text på handen/handleden och ett paraply på smalbenet. Jag har nog aldrig varit så nervös inför något som jag var i onsdags, mådde illa nästan hela dagen och skakade, Haha. Visste inte hur det skulle kännas och hur ont det skulle göra men jag överlevde och det kommer ta ett tag innan jag gör nästa tattuering.

Likes

Comments

Idag är det äntligen min tur att fylla 18. Dagen har spenderats på bästa sätt med kalas med pappas sida av släkten och till helgen blir det med mammas sida i sommarstugan. Kunde inte fått en bättre födelsedag och presenter. Fick ett nytt objektiv till kameran, pengar till tatueringar som ska bli imorgon.

Likes

Comments

I lördags så hade mina underbara vänner och familj planerar en överraskningsfest. Pappa och jag var ute och övningskörde till Kristinehamn och snurrade runt lite, under den tiden har mamma fixat här hemma och bjudit in alla mina vänner. Så när jag kom in så möttes jag av alla. Blev så himla överraskad, hade ingen anning om detta. Så tack till alla som var med och planerade detta, kunde inte blivit en bättre kväll. Även om jag inte tycker om överraskningar, haha.

Likes

Comments

För någon vecka sedan så
Beställde jag Mary kay's transparent puder. Detta gör så att man inte blir glansig i ansiktet under dagen. Det är ett problem som jag nästan testat allt för att få bort så vi får se om detta funkar.

Likes

Comments

Jag kan inte vänta tills jag tagit studenten ich kan börja jobbscheman tjäna ihop lite pengar så jag kan ut och resa med mina vänner och upptäcka världen. Tänkte dela med mig av några ställen jag vill åka till innan jag ligger i en kista i marken.

GREKLAND, SANTORINI
Jag har alltid tyck att Santorini ser så himla fint ut och skulle vara så himla kul att få se det med mina egna ögon.

ROADTRIP I USA
Skulle vara så mysigt att åka i väg
Med några vänner och åka på roadtrip i USA, hyra en gammal "hippiebuss" och bara se hur det är på a dra sidan Atlanten.

USA/CANADA, NIAGARA FALLEN
man har ju sett bilder på hur himla fint det är vid Niagara fallen. Skulle vara så himla kul att åka dit och se hur fint det verkligen är.

BRASILIEN
jsg har hört så mycket om mina släktingar i Brasilien men ha ringen anning om vilka de är eller hur många de är eller någonting. Jag har sagt ända sen jag var liten att jag vill åka dit med hela min familj och släktingar på pappas sida och träffa alla släktingar jag hört så mycket om.

Likes

Comments

I digital skapande fick vi i uppgift att göra en gif animation med vilket tema som helst. Jag valde att göra ett träd som är i rymden där det blinkar lite stjärnor. varför valde jag att göra just detta då? Jag fick en bild i huvudet och ville se om det gick att göra och med lite blod svett och tårar så gick det till sist att få det som jag ville

Likes

Comments

Idag blev det en tur ner till farmor och farfar för lite korvgrillning och flakmoppe åkning. Mamma och jag plockade fram moppen och tog oss en liten tur runt området.
Nu är det mys framför tvn med mästarnas mästare som gäller innan det blir dags för sängen.

Likes

Comments

Äntligen börjar det att bli vår, varmare väder och solen skiner. Blir så glad då man kan plocka fram solglasögonen och man inser att domaren inte alls är långt bort. Älskar verkligen våren, allt blir ljusare, det är massa födelsedag inom famlijen och jag blir bara allmänt gladare.

Likes

Comments