View tracker

​På nyårsaftonen började jag kvällen hos min faster som hade 50års kalas, åt god mat och träffade mina släktingar. Sedan mötte jag Nela och tanken var att vi skulle åka till en fest, men vi insåg att vi inte skulle hinna dit eftersom vi ville ner till stan och se raketerna, därför bestämde vi oss för att gå ner till stan direkt. Väl där mötte vi några vänner och efter raketerna drog vi vidare till en annan fest. Vi var där ett tag men bestämde oss ganska snabbt för att ta en taxi hem till Clara. Slutade kvällen hos henne med sällskapsspel och chips.

Och nu är det 2017! Än så länge har jag hunnit med att sova och kolla serier, mycket bra start på året. Nämen börjar bli väldigt uttråkad nu men orkar inte ta tag i mitt liv och göra något. Dilemmat. Men resten av januari är jag ganska fullbokad så behöver nog vila upp mig lite innan allt börjar igen. Tror det här kommer bli ett bra år, har mycket att se framemot - framförallt min 18års dag som är om två veckor! 

Likes

Comments

​Obligatorisk bild på årets gran, det är nog den gran som barrat mest av alla granar vi någonsin haft, men tycker den blev ganska fin ändå! I år var vi inte lika många som vi brukar vara på julafton, gillar när vi är många som firar så det var lite tråkigt men vi hade det väldigt mysigt i alla fall. Fick många fina presenter och åt massa god mat, så summerar det som en bra jul. Hade gärna sett lite snö på morgonen men men, kanske blir nästa år istället. 

Nu har det gått några dagar sen dess och jag har nästan bara legat i sängen. Har såklart gått och blivit jätteförkyld precis i tid till nyårsafton..Yay! Orkade i alla fall med ett långt rep igår och julbord på kvällen med tjejerna, så kanske är på bättringsvägen. 

Likes

Comments

​Igår fick vi äntligen jullov, har varit skoltrött hela halvåret så det känns riktigt skönt. På kvällen var det julfest i Gunnebo och jag hade jätteroligt, även fast jag hade huvudvärk stora delar av kvällen. Hur eller hur var det en bra kväll!

  • 135 readers

Likes

Comments

​Var på Afternoon Tea idag hos Hedvig, dricker egentligen inte te men hennes Pina colada te var faktiskt ganska gott, haha! Annars har den här helgen varit väldigt seg och som vanligt fylld med plugg. Morgondagen kommer tyvärr också bara bestå av plugg.. Mitt liv är så himla roligt just nu. Förhoppningsvis blir december en mer händelserik månad!

Likes

Comments

Det har nu gått lite mer än en vecka sen höstlovet och känner verkligen att jag inte har någon motivation, är så sjukt skoltrött. Hela den här helgen spenderades framför skolböcker och datorn, kan sitta i flera timmar och inte komma någonstans.. Tog en paus på söndagskvällen för fika hos Bella med tjejerna, så mysigt och behövligt efter den tråkigaste helgen på länge. Men nu har jag i alla fall lite att se framemot den här veckan, behöver något att se framemot annars orkar jag knappt med veckorna..

Likes

Comments

View tracker

Oj vad försenat det här inlägget blev, jag är helt enkelt väldigt lat. I lördags fyllde Heraorden 30 år, vilket självklart firades med fest. Vi åt sjukt god mat, pratade mycket och firade som bara vi kan. Jag körde på en kväll utan dricka eftersom fredagen lämnat sina spår, men hade en riktigt rolig kväll i alla fall! 

Likes

Comments

I fredags var det fest på schemat och måste säga att det var en av de värsta kvällarna i hela mitt liv. Jag vet inte vad som hände men kan väl bara säga att allt gick åt helvete efter förfesten. Men förfesten var hur mysig och rolig som helst med tjejerna, hade varit bäst för min del om jag hade avslutat kvällen där.. Jaja, lördagens festligheter var i alla fall mycket roligare, lägger upp mer om det senare! 

Likes

Comments

​Och så var det måndag igen.. Jag hade sovmorgon till 11 idag då mitt indval var inställt, men det känns ändå som jag inte har sovit tillräckligt. Men hade bara två lektioner, som egentligen bara är en enda lektion, så har haft en ganska skön måndag. Pappa bestämde sig för att göra pizzaknyten till middag, så det bidrog såklart också till en bättre måndag, haha. Nu försöker jag plugga, men orkar verkligen inte - känns som det enda jag gör är att plugga hela tiden. Men de flesta säger att andra året är det jobbigaste så får helt enkelt hålla i.. 

Likes

Comments

​Den här helgen har jag inte gjort så mycket. Var ute på landet igår och hjälpte till att ta upp bryggan och idag har jag tränat och pluggat. Så inte världens roligaste helg men ändå ganska skönt att ta det lugnt, men inte så roligt att plugga.. Hatar veckorna innan ett lov.. 

Likes

Comments

En god brunch hos Elin inledde dagen, eller spenderade väl egentligen hela dagen där då jag åkte hem runt 5 tiden, haha. Sedan gick jag och mina systrar och såg Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Jag älskar Tim Burton filmer och den här var inget undantag! Rekommenderar den om man gillar den typen av filmer, lite mysko och läskig men väldigt bra. Just nu sitter jag och Hanna och ser på Shrek efter tacomiddag, mysig lördag.

Likes

Comments