​Åt världens godaste brunch tidigare idag hemma hos Lovisa. Jag älskar brunch men jag är alldeles för morgontrött för att orka ha det oftare, men när det väl blir av är det alltid jättemysigt. Annars har jag inte varit så aktiv detta sportlov, ingen direkt överraskning! Spelade laserdome med familjen igår, men det är nog det jag har gjort. Var även på jobbintroduktion idag så ska provjobba lite imorgon, känns skönt att få tjäna lite extra pengar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Det bästa med Alla hjärtans dag är helt klart hur bortskämd man blir. Jag tvingade min syster att baka muffins och mamma hade dessutom köpt praliner och vaniljhjärtan, vilket är det bästa som finns, så jag är riktigt nöjd med den här dagen. Tänkte ta tag i ätandet nu, får se om jag är tillräckligt ambitiös för att uppdatera någon mer gång den här veckan, tveksamt..!

Likes

Comments

Bilder på vinnarna av fredagens nattinne, så jävla bra! Jag spelade dock inte men mitt hejande var i världsklass, hehe.

Igår drog jag till Palladium med Lovisa och Hedvig. Jag var jättetaggad på fri entré, men vi tabbade oss så jävla mycket så det blev inte så.. Vi kom dit vid 11 och det var helt tomt utanför, därför bestämde vi oss för att komma tillbaka precis innan halv 12 (det var fri entré till halv). När vi kom tillbaka var det såklart jättelång kö och det slutade med att vi kom in två minuter efter halv och fick betala inträde, blev så jävla irriterad, dem stod verkligen med tidtagarur.. Men det blev en helt okej kväll ändå! Idag har jag övningskört lite och nu försöker jag skriva klart en inlämningsuppgift som skulle varit inne förra söndagen.. Har sånt flyt just nu.

Likes

Comments

​På nyårsaftonen började jag kvällen hos min faster som hade 50års kalas, åt god mat och träffade mina släktingar. Sedan mötte jag Nela och tanken var att vi skulle åka till en fest, men vi insåg att vi inte skulle hinna dit eftersom vi ville ner till stan och se raketerna, därför bestämde vi oss för att gå ner till stan direkt. Väl där mötte vi några vänner och efter raketerna drog vi vidare till en annan fest. Vi var där ett tag men bestämde oss ganska snabbt för att ta en taxi hem till Clara. Slutade kvällen hos henne med sällskapsspel och chips.

Och nu är det 2017! Än så länge har jag hunnit med att sova och kolla serier, mycket bra start på året. Nämen börjar bli väldigt uttråkad nu men orkar inte ta tag i mitt liv och göra något. Dilemmat. Men resten av januari är jag ganska fullbokad så behöver nog vila upp mig lite innan allt börjar igen. Tror det här kommer bli ett bra år, har mycket att se framemot - framförallt min 18års dag som är om två veckor! 

Likes

Comments

​Obligatorisk bild på årets gran, det är nog den gran som barrat mest av alla granar vi någonsin haft, men tycker den blev ganska fin ändå! I år var vi inte lika många som vi brukar vara på julafton, gillar när vi är många som firar så det var lite tråkigt men vi hade det väldigt mysigt i alla fall. Fick många fina presenter och åt massa god mat, så summerar det som en bra jul. Hade gärna sett lite snö på morgonen men men, kanske blir nästa år istället. 

Nu har det gått några dagar sen dess och jag har nästan bara legat i sängen. Har såklart gått och blivit jätteförkyld precis i tid till nyårsafton..Yay! Orkade i alla fall med ett långt rep igår och julbord på kvällen med tjejerna, så kanske är på bättringsvägen. 

Likes

Comments

​Igår fick vi äntligen jullov, har varit skoltrött hela halvåret så det känns riktigt skönt. På kvällen var det julfest i Gunnebo och jag hade jätteroligt, även fast jag hade huvudvärk stora delar av kvällen. Hur eller hur var det en bra kväll!

Likes

Comments

​Var på Afternoon Tea idag hos Hedvig, dricker egentligen inte te men hennes Pina colada te var faktiskt ganska gott, haha! Annars har den här helgen varit väldigt seg och som vanligt fylld med plugg. Morgondagen kommer tyvärr också bara bestå av plugg.. Mitt liv är så himla roligt just nu. Förhoppningsvis blir december en mer händelserik månad!

Likes

Comments

Det har nu gått lite mer än en vecka sen höstlovet och känner verkligen att jag inte har någon motivation, är så sjukt skoltrött. Hela den här helgen spenderades framför skolböcker och datorn, kan sitta i flera timmar och inte komma någonstans.. Tog en paus på söndagskvällen för fika hos Bella med tjejerna, så mysigt och behövligt efter den tråkigaste helgen på länge. Men nu har jag i alla fall lite att se framemot den här veckan, behöver något att se framemot annars orkar jag knappt med veckorna..

Likes

Comments

Oj vad försenat det här inlägget blev, jag är helt enkelt väldigt lat. I lördags fyllde Heraorden 30 år, vilket självklart firades med fest. Vi åt sjukt god mat, pratade mycket och firade som bara vi kan. Jag körde på en kväll utan dricka eftersom fredagen lämnat sina spår, men hade en riktigt rolig kväll i alla fall! 

Likes

Comments