Header
View tracker

Hejhej just nu så står jag i helix kön på liseberg med mina vänner och dagen för oss har varit sjukt kul, jag hoppas att ni andra har haft det lika bra som oss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan hejsan alla fina, jo jag hade tänkt berätta om mitt drömjobb. För att vara ärlig så har jag faktist inget drömjobb just nu utan letar fortfarande efter vad jag vill bli. När jag har vart mindre har jag alltid haft så många olika drömjobb men tillslut tog alla mina idéer slut. Egentligen så vill jag helst bli en artist inom sång men för mig är det en riktigt liten chans så den känns lite omöjlig hahah. Jag har hört så ofta andra som frågar mig vad jag vill bli när jag blir stor. Saken är den att jag fortfarande får gnaga lite på det innan jag ska välja linje.

Likes

Comments

View tracker

Lite frukt efter träningen och så ska jag fixa 'band' skydd till hörlurarna

Likes

Comments

Jag har precis gjort klart alla läxor och glosor som ska vara klart till imorgon, egentligen skulle jag gjort de några dagar innan men jag är en väldigt glömsk person om man säger så

Likes

Comments

Hejhej, jag hade tänkt säga om hur min morgonrutin brukar vara då när det gäller skoltid och kanske kan ge lite tips om hur man får mer tid på morgonen. Jo det första är såklart alarmet man hör när man vaknar och vissa som kanske bara stänger av mobilen och somnar om får mindre tid på morgonen. Vad jag själv brukar göra är att lägga mobilen till andra sidan rummet så när jag väl ska stänga av det måste jag gå upp och då är jag liksom redan vaken hahah. Också dagen innan brukar jag packa väskan så att jag inte behöver göra det imorgon och samma med kläder, jag väljer alltid kläder dagen innan så att jag inte behöver fundera på morgonen. Resten av morgonen så äter jag frukost, borstar tänderna och fixar sminket. Jag hoppas även att detta kanske skulle hjälpa för vissa som har lite svårt på morgonen och att detta skulle kunna hjälpa till.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har precis kommit hem från skolan och skulle egentligen på träning idag men jag har på något sätt lyckats skada foten, men för er andra hoppas jag att ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Hejsan! Nätverket har inte gått så bra för mig ska jag säga. Jag skulle iallafall vakna klockan 6 idag men som vanligt brukar jag stänga av alarmet och somna om så jag vaknade 9, väldigt duktigt för mig om man säger så, men eftersom att jag inte hann äta någon frukost så köpte jag en ostmacka och latte i espresso house, men idag har jag vart i nordstan och även i kyrkan. Jag brukar inte gå till kyrkan på söndagar men idag gjorde jag faktist det. Det jag köpte idag var en väldigt lång t-shirt eller klänning, jag behövde också köpa nytt smink och det var 30% på märket loreal paris så det passade väldigt bra att köpa en ny maskara o puder! Har även ätit på en asiatisk resturang men jag var inte så hungrig så jag tog bara en liten förrätt.

Likes

Comments

Hejhej! Jag har precis haft träning och vi hade verkligen sån fys, men det var ändå sjukt bra innan säsongen till innebandyn börjar. Men jag känner mig sjukt stolt som ändå hade ork till att göra det och hoppas verkligen att vi kommer göra om det flera gånger för just nu håller jag ändå på att träna för att få en vältränad kropp. Såklart att jag gör en utmaning för mig men det är helt klart värt det

Likes

Comments

Hej på er! Jag hade nästan glömt av med bloggen men jag har faktist en väldigt bra förklaring till det, eller kanske inte men men. Jo i söndags fick jag träffa min vän som inte jag hade gjort på sjukt länge, måndags började skolan och det blev lite jobbigt för mig att vakna då men jag fixade det allt. Resten av dagarna var ju också att jag hade skola såklart och har även umgåts med mina vänner. Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan även när det är skola nu, önska mig lycka till hahah

Likes

Comments

Hejhej! Jag är just nu på ett 65 års kalas som är på exakt samma ställe där bröllopet var, det som inte blev så bra är att det regnar just nu men annars så är det rätt så skönt att vara här. Som tur så sitter vi under ett tak.

Likes

Comments