Mango
Annans
Citron
Vanilj yoghurt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Får bli ett inlägg om mina favorit köp i London från victoria's secret.
Varje dag inne i London Bode jag nästan i affären. Lär bli lite bilder från andra favorit köp.


Likes

Comments

Så mycket blandade känslor, vet att jag borde sova för imorgon blir det att gå upp tidigt. Utanför hör jag hur planen sakta börja gå ner mot flygplatsen och jag börjar inse att om några timmar åker jag hem. Vet inte om de är rätt beslut eller de jag vill.
Vem vet kanske sitter på ett plan tillbaka om några veckor älskar verkligen denna Stad, alla möjligheter och människor.
Men ibland blir inget som man hade önskat.


Likes

Comments

Får bli ett eget inlägg om denna butiken, för mig som älskar choklad kändes de som gå in i himmelriket aldrig sätt så mycket choklad på ett och samma ställe. Butiken var nog 4 våningar fyllda med godis, kläder , mjukis djur och massa massa annat. Blev en stor godis påse med sig hem vilken butik 😍
Likes

Comments

Så blandade känslor just nu, ledsen och glad, skrattar och gråter på samma gång.
Nyss sagt hejdå till Malin vilket va tråkigt har aldrig klickat så bra med en människa förut på så kort tid, vi kan prata om allt , är så lika drömmer oss bort och tror allt är möjligt bara man vill. Önskar jag kunde stannat flyttat in i en lägenhet med henne hade varit så otroligt roligt ! Vi gjorde det bästa av tiden idag o vill bara göra om staden älskar allt folket, staden till och med trängseln på tunnelbanan när någon står för nära hahah.
Likes

Comments

Godmorgon världen, började min morgon med ta tåget in till London här sitter jag och njuter av sista dagen i London , dricker kaffe och läser en bok innan jag ska vidare och möta upp Malin en sista runda innan hemresan!


Likes

Comments

Nu har vi tagit oss in till en liten större by i närheten för bio och sen pizza!


Likes

Comments