Skulle föra över bilder från mobilen till datorn eftersom jag har extemt mycket bilder på min mobil. Under tiden som jag gjorde det kom det en uppdatering så jag tänkte inte så mycket på det och valde att uppdatera. Efter en stund kommer det upp en ruta där det står ''det blev ett fel med Mathildas iPhone, återställ iPhonen igen för att kunna använda den'' Detta innebär att nästan alla mina bilder är borta som jag tog med mig mobil från september-November typ (eftersom de försvann vid ett tidigare tillfälle) ååh blir extremt arg.. Lär använda Bildström i framtiden nu i alla fall efter all denna skit!

FAST, mitt face är priceless även om jag återställde den så hade den säkerhets kopierats så mina bilder är kvar, price the lord. 


gammal bild men tjena.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments