Har suttit och svarat på en del frågor denna kvällen.. haha sjukt kul, ligger bara och skrattar åt vissa! Ni får gärna gå in och fråga något ifall det är något ni vill veta eller så! 

Sedan vet jag att det har varit dålig uppdatering men har haft mycket med skolan så har inte varit så lätt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid velat ha en tatuering. En tatuering som har historia, mening eller stor betydelse. Inte bara en tatuering som man gör för att det är snyggt för tillfället. Eftersom det kostar mycket att göra dom och om man ångrar sig och vill ta bort den med laser kosar det också mycket. Jag skulle vilja ha en tatuering med så kallade ''frihets fåglar''. Det finns även en mening och betydelse bakom varför. Likes

Comments

Drog till Ap vid 1 idag och mötte upp Tang. Vi käkade donken och drog sedan upp för att träffa lite folk. Vi var med Crocho, Tommy, Edwin, Linn och hennes pojkvän. Så vi satt där en stund och gjorde lite saker! Menmen grymt goa personer! Dessa är några jag inte ångrat att jag träffat faktiskt. Så jag hade det fett kul i stan idag.Dock var jag tvungen att dra hem eftersom jag ska träffa Alma och Emma om en stund. Vi ska kolla Melodifestivalen eftersom det idag man får se vem som går vidare till de internationella. 
Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Funderar på vad jag ska göra idag. Antingen ska jag åka och kolla på en innebandy match i Stenungsund eller åka till Göteborg och vara med gött folk där eller ha tjejkväll. Får se lite vilka som kan göra något också!


Likes

Comments

Igår var jag hos Adrian, vi kollade film och snacka bara! Filmen vi såg hette Dark Water och var nog den konstigaste skräckfilmen jag sätt haha, inte ens läskig. Bara lite konstig vissa scener.  Men det va kul ändå, vi snacka om massa olika saker så!
Likes

Comments

Hade studiedag idag så jag drog in till stan med Alma, Sophia, Emelie, Emma & Tilde. Vi kollade först på Pitch Perfect på bio, vi var ensamma i bio salongen med en annan person haha. Efter att vi hade kollat bion drog vi upp till Actionpark lite snabbt så jag sa hej till William! Efter det drog vi till nordstan och kolla i affärer och käkade på Jensen. Vi kollade lite i affärer efter det. 
När vi var påväg till centralen träffade jag på Tobias! Det var sjukt längesen, träffade honom i somras senast! 
Så idag har det varit en goo dag! angrywink


Likes

Comments

Skulle föra över bilder från mobilen till datorn eftersom jag har extemt mycket bilder på min mobil. Under tiden som jag gjorde det kom det en uppdatering så jag tänkte inte så mycket på det och valde att uppdatera. Efter en stund kommer det upp en ruta där det står ''det blev ett fel med Mathildas iPhone, återställ iPhonen igen för att kunna använda den'' Detta innebär att nästan alla mina bilder är borta som jag tog med mig mobil från september-November typ (eftersom de försvann vid ett tidigare tillfälle) ååh blir extremt arg.. Lär använda Bildström i framtiden nu i alla fall efter all denna skit!

FAST, mitt face är priceless även om jag återställde den så hade den säkerhets kopierats så mina bilder är kvar, price the lord. 


gammal bild men tjena.

Likes

CommentsLikes

Comments

Kom hem från stenungsund för en stund sedan. Var med Johan en stund, vi chillade bara och gick runt lite på torget. Vi gick bl.a till donken och käkade cheese, standard! Annars har jag inte gjort så mycket idag. 
Om ni vill får ni gärna följa mig på instagram också, där heter jag mmathildas

Likes

Comments