Header

Hej blev inget inlägg igår eftersom min dator bestämt sig för att lagga ihop hela tiden.. Jag va iallafall i skänninge i torsdags kväll/natt med några och vi åkte te donken oså. Maja o Lydia sov sen hos mig. Igår gjorde jag inte så mycke..

Körde Kalle och red zeb sent på kvällen. Det gick verkligen så bra att köra Kalle o han är så annorlunda i vagnen.
Med zeb gick de sämre.. Skulle rida honom utan sällskap o de va inte omtyckt. Han backade och höll på så tillslut fick jag dra iväg honom upp till stora vägen och tillbaka. Bara för att han inte skulle känna att han vunnit.
Kalle var sån förut att han inte gick själv heller o eftersom vi stog uppstallade i ett stall där man inte alltid hade någon och rida med så blev kalle tvungen att gå själv. Jag körde honom massa själv med vagnen och då tillslut blev han van vid att gå själv. Och det som är bra är att i vagnen kan han inte snurra o gå hem som han kan när man rider. Nu går ju hästarna på betet så Kalle är lite sådär med att ridas själv igen men jag ska köra samma taktik så ska nog det gå också.

Jag ska snart ut o gå och sedan i eftermiddag ska jag dra med min syster och rida 😉 hoppas de går. Ikväll drar jag till en kompis o har grillkväll 💖

Ni får en bild från igår oxå! // Mathilda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej igen! Kom till hästarna men fick tyvärr strunta i att tömköra eftersom båda hästarna var fulla med blinningar och bromsar. Tog ut Kalle ur hagen och sprayade o tog på selen men kom inte längre eftersom han blev galen av alla djur. Fick spraya Zeb oxå sen sprang de till skogen o ställde sig. Usch vet inte vad jag ska göra? Det är fullt med bromsar och de ger sig inte trots massa medel.. Ska göra ett nytt försök imorgon och tömköra senare på kvällen eftersom blinningarna brukar lugna sig lite då.


såhär stod de i skogen.. stackarna :(

​Nu ska jag umgås med lydia! // Mathilda

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade upp runt 10 men låg i sängen till 11 ungefär. Kvällen igår blev underbar, vi åt taco och pratade om allt möjligt. Har precis ätit frukost och nu ska jag iväg till hästarna för att motionera de. Kalle går tillsammans med en ardenner valack som heter Zeb så planen idag är att tömköra de.
I eftermiddag ska jag förmodligen träffa Lydia, en saknad vän men jag ska också få till ett inlägg om hästarna så att inte allt blir så rörigt.
Kunde tyvärr inte få med någon bild eftersom appen segar..? See u soon!
// Mathilda

Likes

Comments

Jag heter Mathilda och är 16 år. I denna bloggen kommer ni till största del få ta del av min och Kalles resa men också lite av mitt liv i övrigt. Kalle är alltså min foderhäst som jag började vara hos i Februari 2015. Jag har tänkt att förklara i ett speciellt inlägg om just kalle och hästarna runt om honom så tillbaka till mig.

Jo, jag bor i Östergötland och i höst kommer jag att gå på Vreta gymnasiet i Linköping på linjen Lantbruk, om allt går som det ska. På min fritid gör jag allt ifrån jobbar, grejar i stallet, rider/ kör hästar. träffar vänner och fotar. Vad finns det mer för intressant att veta? Fråga gärna om ni undrar nått!

Jag har precis ridit 2 hästar och nu ska jag byta om och göra mig fin för att träffa tjejerna! Miss them <3 Jag kommer så småningom släppa ett inlägg om kalle, jag ska bara lära mig denna sida hehe.. Under tiden får ni ha de superbra! :'

// Mathilda

Likes

Comments