Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick jobba på bra igår Bosse, trött efteråt som ni ser!

Likes

Comments

Idag har Bosse vila efter 3 dagars ganska intensiva pass. Gårdagens träning är jag väldigt nöjd över, jag fick en bra känsla och Bosse hoppade väldigt fint! Han var pigg och glad som vanligt, och busade även lite efter hindren. Sån härlig känsla att hoppa Bosse när man har jämt stöd på bägge tyglarna och kan rida i lagom takt och rytm mot hindren. Då hoppar han som bäst med bakbenen och lyfter riktigt fint! Jag är så glad över att jag fått chansen att få sitta på en så bra häst.

Idag passade jag på att även gå på stan en sväng. Var inne på Hööks då det är 30% fram till 29/11, alltså 3 dagar till. Riktigt bra fynd! Fick ett par tidiga julklappar också. Köpte bland annat en jacka från spooks, en fleece tröja och en annan tröja.​Alla riktigt fina och behagliga! 

(Bilder från hooks.se och spooks.se)

Likes

Comments

Tänkte skriva om hur en veckoplanering för Bosse kan se ut, mycket beroende på om det är en lugn vecka och om det är tävling inplanerat. Men tänker utgå från en vanlig vecka för Bosse!

Måndag: Trim ca 1 timme i ridhuset. Är det fint väder gillar jag att variera med att rida inne och ute. + skrittmaskin 1 timme.

Tisdag: Longering ca 30 min. + skrittmaskin 1 timme.

Onsdag: Hoppträning, hemma eller i Norsholm. Antingen för Emma eller Johan Spetz.

Torsdag: Vila + 1 timme i skrittmaskinen.

Fredag: Trim, markarbete.

Lördag: Ut.

Söndag: Vila + Skrittmaskinen 1 timme.

Såhär kan en vecka för Bosse se ut, dock kan dagarna variera vilket som blir vad beroende på. Men en normal vecka för Bosse kan se ut såhär. På vintern rider vi inte ut lika regelbundet som under sommaren, då det är bra vägunderlag. Bosse är rätt busig ute och vill därmed inte riskera någon hälta p.g.a. dåligt väder och underlag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tränade första gången för Johan Spetz igår i Norsholm med Bosse. Var riktigt bra träning med fokus på markarbete och att ha hästarna med sig mellan skänkel och hand. Bosse var riktigt fin och jag är väldigt nöjd över honom. Känns bara bättre och bättre nu!:)

Likes

Comments

Bosse ska få nya skor imorgon vid lunch, så ska åka till stallet och fixa klart alltihop! Sen på kvällen åker vi till Norsholm och tränar för Johan Spetz. Ska bli himla kul, första gången för Johan och även med Bosse ! Hoppas på nya tips och idéer samt en bra träning. Malin träningen blev inställd idag vilket passade ganska bra i vårt schema. Så på fredag är det markarbete träning hemma på Fruängen! 2016 kommer bli ett spännande år tillsammans med denna positiva häst som Bosse verkligen är! :) Målen är satta, både långsiktiga och kortsiktiga. Nu återstår vila och träning under vintern för att sedan sätta igång en ny termin med massor skoj! En vet check ska även göras i slutet av november början av december någon gång. Mer om det senare!

Likes

Comments