Äntligen har vi landat och bosatt oss för de första 2 dagarna hos min moster. Vi ska ha en liten BBQ sen ska vi sitta på balkongen och bara andas ut all jetlag. Idag har vi också hunnit tagit ett snabbt dopp och ätit glass❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart är det time!
På torsdag går första flyget mot Australien. Kan inte fatta att vi bokade den här resan för 6 månader sen.. längtar till att få träffa min moster och små kussiner igen. Vi kommer först ta kort flyg från Arlanda till Frankfurt sen vidare där ifrån till singapore där vi har 5h tid att döda innan sista flyget tills vi anländer i Australien!

Vi har hyrt ett hus första veckan där vi alla ska bo och det är så fint! Vi har pool på balkongen och stranden är inte långt bort.

Likes

Comments

Hej! Förlåt att jag inte varit så aktiv har varit lite stressigt och har inte mått så bra de här senaste dagarna.. varit hos läkaren och de har hänt mycket saker runt mig men im back!
Jag kan fortfarande inte fatta att jag fyller 20år på ons😳. Jag ska ha en liten fest för att fira och har köpt fiiinaste klänningen som jag väntar på ska anlända till mitt hus! Då kommer det nog bombas bilder!
Plus jag åker snart till Australien och det käns typ lika sjukt hade dock en mardröm om att planet typ åkte ner i vattnet fast vi klarade oss iaf.
Idag blir det bara att jobba hela kvällen sen vet jag inte vad som kan hända💃🏼

Likes

Comments

Ja idag kan man säga att det känns i vaderna att man åkte skidor igår haha.. min väldigt lata kropp har iaf ont idag och hoppas det går över. Har också grov migrän just nu så idag ska jag bara vila och hoppas det också går över innan mitt jobbpass imorn.

Ronme var fint och det var jätte kul att åka dit! Bara några barn som plogade lite över hela backen så man nästan krockade men överlevde och ramlade inte👏🏼.

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas eran dag har varit bra för jag har haft en jätte mysig dag och imorn bokade jag in att jag ska åka till romme över dagen! Är jätte taggad på att få åka skidor igen, det var ett bra tag sen jag åkte så vi får se hur det går men överlever nog iaf haha.
Hämtade ut mitt nya pass imorse och blev rätt nöjd, är iaf mer lik mig själv nu än på förra så mamma är lite lugnare inför resan till Australien.

Likes

Comments