Hej! Förlåt att jag inte varit så aktiv har varit lite stressigt och har inte mått så bra de här senaste dagarna.. varit hos läkaren och de har hänt mycket saker runt mig men im back!
Jag kan fortfarande inte fatta att jag fyller 20år på ons😳. Jag ska ha en liten fest för att fira och har köpt fiiinaste klänningen som jag väntar på ska anlända till mitt hus! Då kommer det nog bombas bilder!
Plus jag åker snart till Australien och det käns typ lika sjukt hade dock en mardröm om att planet typ åkte ner i vattnet fast vi klarade oss iaf.
Idag blir det bara att jobba hela kvällen sen vet jag inte vad som kan hända💃🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja idag kan man säga att det känns i vaderna att man åkte skidor igår haha.. min väldigt lata kropp har iaf ont idag och hoppas det går över. Har också grov migrän just nu så idag ska jag bara vila och hoppas det också går över innan mitt jobbpass imorn.

Ronme var fint och det var jätte kul att åka dit! Bara några barn som plogade lite över hela backen så man nästan krockade men överlevde och ramlade inte👏🏼.

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas eran dag har varit bra för jag har haft en jätte mysig dag och imorn bokade jag in att jag ska åka till romme över dagen! Är jätte taggad på att få åka skidor igen, det var ett bra tag sen jag åkte så vi får se hur det går men överlever nog iaf haha.
Hämtade ut mitt nya pass imorse och blev rätt nöjd, är iaf mer lik mig själv nu än på förra så mamma är lite lugnare inför resan till Australien.

Likes

Comments

Igår hade jag den mysigaste kvällen!! Jag såg fifty shades darker med sarah och vill bara se den igen på repeat typ haha. Den var såå bra och mycket bättre än ettan enligt mig. Vi började med att äta lite middag ute och prata om allt mellan himmel och jord (&killar). Sen köpte vi ofc massor utav snacks och gjorde oss redo men sarah åt typ upp allt innan bion så hon fick inte hålla popcornen mer... men filmen var iaf as grym och tycker att alla (över 15) ska se den!

Likes

Comments

Idag provade jag min nya ögonskuggspalett och gjorde en "Valentine's day" sminkning med mycket rosa och glitter! På läpparna har jag NYX lingerie i färgen push-up (min fav).

Likes

Comments