Gooodmorgon!
Igår hade jag en grym grym dag. Började dagen men att packa inför norrköping idag! Sen drog jag och körde ett lätt pass på gymmet (vågade inte köra så hårt på grund av febern) även fast jag vet att den är borta vill jag inte chansa. Sen kom Claudia hem till mig och vi bestämde oss för att fixa till oss laga mat sen dra ner på internationella marknaden på stan. Claudia lagade carbonara till mig som vad jätte god! Har lite över till idag så jag överlever tågresan till syrran❤️. Vi gick förbi Carlings där de var uppträdanden och en tatuerare och det var super skön stämning och alla verkade ha ad kul!
Efter de gick vi in på bikbok och direkt såg jag en klänning som jag drog åt mig blixt snabbt det var den sista storleken på den färgen och som tur var med min storlek (it was ment to be). Ska lägga ut en bild imorgon då jag ska använda den💃🏼. Efter det åt vi churros😍. Sen åkte vi hem och jag mös i soffan och kollade film och nu sitter jag och äter frukost☕️.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag mår jag mycket bättre, lite seg fortfarande men mycket piggare i kroppen och mentalt.
Jag ska strak åka ner på stan och köpa nagellim för jag ska fixa min vän frida's naglar idag och hade slut på mitt lim. Jag kan lägga ut bild på slutresultatet när jag är klar. Sen tror jag att jag ska gymma lite mage, rygg och armar.

Likes

Comments

Jätte kul med att man fick feber efter festen i lördags och trodde att den hade gått över och sp drar man och gymmar och allt blir värre och man får migrän på de..:( inte den bästa feelingen i kroppen idag så tror jag skippar gymmet och kör hårt imorn💪🏼.
Hängde med min pappa och bror tidigare idag för de ska åka till min farbror och hans familj (mina kussiner och gudmor) och i helgen ska jag till min underbara syster i norrköping😍. Kan inte förklara hur glad och taggad jag är! Saknat henne nå sjukt mycket, båda har jobbat så mycket men äntligen har vi hittat tid att ses!

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår var en av de roligaste dagarna på länge! Vi promenerade runt så jag fick se mer av Stockholm och det var otroligt vackert och värdet var på topp. Vi tog en drink och sen kollade vi på hov1 på grönalund vilket var riktigt kul och dom var grymma. Det var dock väldigt många yngre där så man kände sig lite opassad där haha men vad gör de💁🏼.
Nu sitter jag och väntar på mitt tåg hem och ska såklart gymma idag med. Senare ska jag till några av mina fina vänners födelsedags fest. Har saknat de mycket eftersom jag inte hunnit se dom sen jag kom hem från Australien.

Likes

Comments

Hej!
Idag tränade jag igen, körde mage och konditionsträning. Jag var helt död efter passet körde nästan 1h 30min. Efter de åt jag på stan med Claudia och köpte några nya lösfransar för hade slut hemma.
Nu håller jag på att fixa mig och göra mig redo till att åka till Stockholm! Där ska jag träffa en vän och vi ska gå runt i Stockholm sen skulle vi kanske förbi grönan och kolla på hans vänner, vilket ska bli jätte kul!

Likes

Comments