Header

Finally, inga mer midterms. Eller jag har ett kvar men behöver inte plugga på det vilket är skönt :D Har även skrivit klart alla assignments. Nu är det bara vänta till nästa måndag och under tiden ta det lugnt och njuta utav ledigheten, dvs inga prov att plugga till, haha!

Om en vecka kommer äntligen Elin och Elin hit. Det ska bli så himla roligt, ser verklig fram emot det!

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen till min älskade pappa och min andra halva. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig! Jag är så överlycklig att just du blev min pappa och allt du har gjort för mig. Jag älskar dig även fast vi bråkar om tv kontrollen, men det är väl ändå då man vet att det är äkta kärlek mellan far och dotter?

Önskar att jag kunde få sitta på andra sidan bordet och äta skaldjur mer er ikväll, få krama om dig och säga till dig hur mycket du betyder för mig.
Jag älskar dig till månen och tillbaka, eller jag älskar dig faktiskt mer ändå. Kan nog inte skriva ner det i ord!

Men grattis än en gång pappa, du är den bästa pappan en liten tjej kan ha! Och tack mamma för att du släppte din finska stolthet och valde att ta tillbaka pappa efter att han lät dig vinna på kortspel. För utan dig hade jag ju faktiskt inte haft honom!

Likes

Comments

Usch, fy, för alla midterms. Det är fruktansvärt att man går i 4 veckor och chillar igenom skolan för att sen plugga 24/7 inför sina exams, som alla kommer ner som ett bombnedslag och säger "Hey dude, you have been having a little to fun, now I'm here to destroy two weeks of your life".

Jag hade ju som sagt mitt första prov redan förra veckan samt ett i måndags. Nu på torsdag väntar ett annat prov i Media följt av 1 assignment samt mitt sista prov för midterms på tisdag nästa vecka.

Har ju varit sjuk och fått antibiotika från läkaren så att plugga har inte riktigt varit lätt. Vilket har resulterat i dålig prestation. Men nu är det ändring!
Har dock kommit på att jag faktiskt inte har en aning om hur man pluggar inför ett prov. Men nu har jag lagt upp en strategi som går ut på att skriva frågor till mig själv samt förhöra mig själv. Imorgon blir det ett litet quiz och sen hoppas jag att jag får 100% på provet på torsdag

Likes

Comments

Idag åkte vi till Taylors hemstad Commerce i Michigan, där fick vi spendera dagen med hennes fantastiska familj och äta en stor superbowl middag med revben som var to die for!

Amerikanare är så välkomnande och bjuder in en hit och dit för att få komma över och bo där samt äta mat. Jag bara älskar kulturen och hoppar verkligen att det blir fler gånger som vi åker dit

Likes

Comments

Blev en utgång igår med mina vänner! Kvällen började hos Mandana och efter det begav vi oss till Fiji för ett fraternity party och slutade på krogen!

Idag har vi även firat min kompis på en restaurang, det var galet gott att få äta en riktig köttbit och den där friterade löken är inget att skoja om😍

Likes

Comments

Idag beslutade jag mig för att åka till läkaren med min ständiga förkylning och feber. Tydligen är det inte så ovanligt att man konstant blir sjuk efter att ha flyttat till ett annat land då man utsätts för bakterier etc som man inte tidigare gjort innan. Amerikanarna har ju själva växt upp med detta men för min del så blir det sjukdomar 24/7! Nu har jag hursomhelst fått utskrivet medicin som jag ska testa och förhoppningsvis så funkar det. Annars blir det ett återbesök!

På torsdag har jag semesterns första exam, känner mig inte supertaggad men försöker plugga på. På måndag har jag ett annat exam också så det gäller att ligga i!

Har dessutom fått ett bud att joina en sorority, känner att det hade varit roligt men jag får se om min ekonomi samt tid räcker till. Det är ändå mycket som krävs för att få vara med, så är lite kluven hur jag ska göra! Men får klura på det och återkommer väl till er senare om hur jag väljer att göra😊

Min snygga outfit till affären! Haha

Likes

Comments

Mina lektioner går bra, denna terminen har jag inte så mycket läxor i veckan. Dock har jag alltid quiz som måste göras vilket är mindre roligt. Men jag vill nog fortfarande påstå att det är betydligt bättre än en läxa som måste skrivas etc.

Ska försöka ta tag i bloggen lite mer nu. Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men det ska det bli skärpning på! Ska försöka dra igång imorgon igen och denna gången hålla igång! Så är det något speciellt ni vill läsa om eller se eller vad som helst så släng iväg en kommentar eller mail eller vad som helst. På så sätt gör ni det även lättare för mig att skriva inlägg, samt ni får läsa om saker som ni faktiskt vill läsa om

Likes

Comments

For all the times I
didn't thank you either
because I was too young to
too busy or just didn't find
the words, today I thank you
for all you've done for me.
Now that I'm older, I realize
more and more everything you
did, everything you gave, and
most important, everything
you stand for and I love you
and thank you with all of my
grateful heart.

Likes

Comments