Namnet som jag fruktat dyker upp på displayen.. plötsligt har jag en klump i magen och en spya är på väg upp. Killen som jag en gång la all min tid på som jag sedan ville ta död på mig själv för att smärtan var outhärdlig, som det har tagit nästan ett år för mig att komma över. Hans, hans namn dyker upp på min mobil. Tankarna förökar sig i huvudet. "Vad vill han?" "Läser jag rätt?" "Jag vågar inte öppna" "tog jag inte bort honom"
Jo jag tog bort honom från snapchat för att kunna komma över honom, men nu kan han tydligen skriva saker till mig där. Är det ödet??
Usch, denna kille förstörde verkligen mig. Hans härskarteknik hade och kanske fortfarande har kommandot över mig. En riktig douch som ignorerar en och behandlar en som skit, men ändå ger en tillräckligt med uppmärksamhet som gör att man stannar och gör vad som helst för människan. Och nu, ja nu skickar han hjärtan och kräver min uppmärksamhet. Vad fick honom att ändra sig??? Jag har såå många frågor till honom men har fortfarande svårt att prata med honom och måste alltid tänka till några extra gånger innan jag skickar något till honom. Även fast han förstörde min syn på kärlek så har jag äntligen lyckats träffa någon ny som jag tycker om. Och precis då ska denna douchen komma in och ta min uppmärksamhet igen, och gör mig såå förvirrad. Kan det finnas en möjlighet att jag kanske går tillbaka till honom, gör samma misstag igen? Eller är det jag som har övertaget nu???
Tankarna är oändliga.. jag väntar och ser.

  • 6 readers

Likes

Comments

Vill ha vill ha vill ha.. behöver nya vinterkläder och skor. Pengarna kommer förhoppningsvis snart.
Vet att den typen av jackor var populära för några år sedan men känner att de är påväg tillbaka, och hur mysigt skulle det inte vara att ha en sån mysig när det är bitande kyla och snö.
Vill egentligen ha en overall, det hade varit det skönaste. Gillar vintern men är så frusen av mig. Tänk då att bara hoppa i en tjock overall och slänga sig i en snödriva, släpp ut barnet i dig! 💃🏻
Och skorna var ett par jag hittade på zalando, jag som nyligen har lärt mig att gå i högklackat vill nästan inte ha några andra skor nu. Även fast mina fötter blir mörbultade, lätt värt!
Så tänk så bra att ha dessa skorna hela tiden, super snygga och passar till det mesta.
Tisdags tankar.

Buss och kran!

  • 6 readers

Likes

Comments

Tillbaka igen. Känns så skönt att få sminka sig och klä på sig lite finare kläder. Det här med att vara arbetslös knäcker mig. Jag blir en latis. Går runt i pyjamas hela dagarna och ser på tv. Har verkligen saknat att komma ut haha. Min kompis hade en födelsedagsmiddag idag i Malmö, jätte trevligt, blev lite mycket champagne och vin bara. Men sånt händer. Jag kunde inte hänga med de andra ut för att jag har en viktigt möte imorgon! Ska filma en gala i Malmö om några veckor, så har möte med alla inblandade imorgon. Måste upp kl 7 för att hinna med bussen, klockan är 01:47 nu så jag borde sova. Godnatt finisar!!

PS. Jag blev sååå nöjd med min sminkning idag 👌🏻😍

  • 7 readers

Likes

Comments

Ett nytt kapitel.

Deras ögon glittrade, de såg på mig med beundran. På mig? Jag är väl inget speciellt. Efter att deras blickar fastnat i min själ kunde jag börja tänka på mig själv på ett annat sätt. De Afrikanska barnen hade nästan inget, men de var fyllda av glädje. De hade en skolgång iallafall, något som de var extremt tacksamma för.

Jag hatade att gå i skolan, tog det för givet och tänkte att det var ett sätt att plåga barn på. Men dessa barnen hade en trasig skrivbok, en svart tavla på väggen som var fylld med tavelkrita så att man knappt kunde skriva på den längre. När jag frågade om de gick i skola här så sa de stolt i kör "Yes!" och när jag frågade om de trivdes här så log de och sa Yes!.

Barnen hade skoluniformer som de tog väl hand om. Långa kjolar med en nerstoppad skjorta i, Eller ett par trekvarts short och en kortärmad skjorta. Men många hade inte ens skor på fötterna. När de tog min hand så kände man en värme i hela kroppen, glädjen, kärleken som dessa barn gav en. De var så tacksamma för att vi hade kommit till just deras skola. Det var magiskt.

Likes

Comments

Min nya mikrofon till kameran har kommit!! Wiho!! Beställde denna skönheten igår och den kom redan idag. Hade en liknande mikrofon innan ifrån samma märke, men lånade bara den av en kompis. Nu har jag en egen och kan verkligen börja filma på riktigt igen! Det är en mikrofon från Røde det är deras Videomic go som jag beställde på Netonnet för 850kr med frakt då. Är så nöjd 💃🏻 buss och kran!

  • 7 readers

Likes

Comments

Glad torsdag!
Har en bra dag idag, ungarna på jobbet var lugna och mysiga och vädret var underbart.
Förutom att det tycks vara så att min mens är aggressiv denna månaden, livmodern känns svullen, min mage är så stor och svullen, jag blöder mer än vanligt och mensvärken är brutal haha var till och med tvungen att ta ledigt från jobb igår för att jag inte hade några värktabletter henne och låg och hade så ont att jag knappt kunde gå. Tur att mensen är slut om några dagar.
Försöker komma på något att göra i helgen, tänkte om man skulle ut och dricka drinkar eller något med en kompis. Det är dock lönehelg så det är nog mycket folk ute. Får se vad jag gör i helgen 💃🏻

Buss och kram!

  • 6 readers

Likes

Comments

Bilder från när jag jobbade på Avicii och Big slap i Malmö. Som ni kanske inte visste så är jag utbildad till bartender. Gick en kurs nu i juli 2016. Den var i Malmö i Sverige för att jag hade hört att de är enklare att få jobb om man tar en kurs i Sverige, för då vet arbetsgivaren att man har varit seriösa på kursen och inte bara festat. Hur jag sökte in till kursen är en rätt rolig historia. Jag hade tänkt på hur kul det skulle vara att vara bartender rätt länge men aldrig riktigt gjort något åt det. Så en kväll när jag var med ett gäng och firade att en kompis hade fyllt 19, så berättade en kompis till mig att hon gick en bartender utbildning. Jag blev väldigt intresserad och hon berättade en massa intressanta och roliga saker. Så när vi var väldigt berusade så sa jag till henne "jag vill också gå den kursen, hur gör man?" Hon gick in på min Facebook och vänförfrågade chefen för kursen, och sen skrev vi ett meddelande till honom från min Facebook. Något i stil med "jag är väldigt intresserad av kursen och finns det platser kvar?"
Sen gick vi ut och festade så jag glömde väldigt snabbt bort att vi hade skrivit till honom.
Nästa dag vaknade jag, mer bakis är vad jag brukar bli. Jag såg att någon hade accepterat min vänförfråga på fb, jag kände inte igen namnet och tänkte att det hade varit någon jag träffade på klubben kvällen innan. När jag sedan gick till meddelande så hade han skrivit att jag gärna fick vara med och att det fanns platser kvar. Paniken och stressen i mig växte, "ska jag, vara bartender???" Tänkte jag för mig själv. Jag hade inte riktigt något annat val än att anmäla mig till kursen haha. Jag kan berätta med specifikt om hur kursen var i ett annat inlägg. Men på dessa bilder jobbade jag iallafall väldigt stressigt på big slap, men kul var det!

Buss och kran!!

  • 6 readers

Likes

Comments

Längesen. Livet rullar på, eller som jag brukar säga: "Kaffet kokar". Ni vet när man tänker "fan jag har inget att ha på mig.." Så har exakt jag känt ett tag nu, går i samma kläder om och om igen. Med ingen riktigt inkomst är det svårt att shoppa lite nya kläder. Dessa byxor blev jag kär i när jag såg en kompis hade ett par på sig på en bild på Instagram. Jag gick till Cos sida och scrollade igenom sidan tills jag hittade dem. 800kr tror jag att de kostade. Så jag stängde snabbt ner sidan och gav upp om att jag skulle köpa dom just nu. Men efter ett jobb på ett hotell så fick jag min lön, 850kr. Jag tänkte direkt "Nu kan jag köpa byxorna!" Men NEJ Mathilda! Spara nu pengarna. Jag höll i pengarna i 1 vecka.. ända tills jag var hemma hos en kompis och hans mamma bjöd på vin, efter att jag hade hällt i mig 2 glas så snurrade det i huvudet. Så jag satt på min kompis rum och bara " Dessa byxorna är så snygga, nu beställer jag dom!" Jag vaknade nästa med en konstig tanke om att jag hade gjort något dumt. Gick in och kollade på kontot och fick en chock. "Aja" tänkte jag. Igår kom iallafall mina vackra byxor. De är super snygga och underbart sköna. Dock tycker jag att jag blir lite bred över höfterna i dom, men det är väl inne att vara det. Jag är iallafall super nöjd men också. Ska återkomma en annan dag med ett lite roligare inlägg. Buss och kran!!! 

Likes

Comments

Likes

Comments