Cocopanda har "black week" den här veckan så passade på att beställa lite saker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte tipsa er om en bra brun utan sol som jag hittade för en billig peng! Dessa fyndade jag för 20 kronor styck på Coop i Skutskär. Har hunnit testat den rosa flaskan som är en mousse och jag är väldigt nöjd med resultatet. Den blev inte fläckig och är verkligen väl värd 20 kronor!
Den andra flaskan är en body lotion som ger "summer glow". Den har jag använt mig av i snart ett år, så passade på att bunkra på mig lite nu när jag hittade den för bara 20 kronor!

Likes

Comments

Några presenter jag fick på släktkalaset, kan nu bocka av några saker från min önskelistan.

Likes

Comments

Redan klockan 10 imorse var vi på plats på stranden, perfekt min första lediga dag. Lyckades såklart bränna mig, men jag ska inte klaga. Nu sitter vi i bilen påväg in till stan, kommer förhoppningsvis hem med några fler byxdressar.
Imorgon ska jag dock börja jobba igen vilket jag ska göra varje dag i en vecka.

Likes

Comments

Nu är skolan slut och jag gick som tur var inte därifrån arbetslös. Har jobb i mysigaste butiken med trevligaste personalen, helt perfekt. Ska spendera hela sommaren där och började redan idag (jag har dock jobbat där i några veckor redan). Efter sommaren väntas mer jobb där, så någon ledighet blir det inte för mig, men det blir min plånbok glad för.

Likes

Comments

En av studentpresenterna jag fick var datorn jag önskade mig. Helt perfekt då jag var utan eftersom vi lämnat tillbaka våra skoldatorer, mamma kan hon!

Likes

Comments

MÅNDAG - BRÄNNBOLL

TISDAG - OLYMPIADEN & BARRUNDAN

ONSDAG - VATTENKRIG & ONSDAGSFESTEN

FREDAG - STUDENTEN!!

Likes

Comments