Jag vill aldrig bli en sån som tittar på Kalle Anka varenda jul.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 21 Readers

Likes

Comments

Ni gamla kärringar som inte tackar en för att man reser sig och ger er sin bussplats utan att ni sagt nått, ni som bara tar för givet att vi andra ska flytta på oss när ni gamla kommer och bara blänger nonchalant på en, för er ska jag aldrig resa mig upp igen.

  • 22 Readers

Likes

Comments

När man är inne och snurrar på Ingvar Oldsbergs instagramflöde 75 weeks ago är de nog dags att säga godnatt.

  • 22 Readers

Likes

Comments

Dammsugare.
Motorcyklar.
Mopeder.
Diskmaskinstömning på morgonen.
Bebisskrik på buss.
Motorsåg/häcksax.
Snarkning.

Snarkning. ALLTSÅ NI SOM SNARKAR, COME ON.

Seriöst, jag lackar ur, Vad fan gör ni det för? Och hur kan ni låta som en hel jävla flock kossor utan att höra de själva? Jag fattar inte. Hur kan man som människa leva som snarkare. Veta att man under en tredjedels tid av sitt liv för sånt oväsen att folk skulle vilja döda en. För sån känsla får jag av er som snarkar. Er vill jag döda. Er vill jag utrota från vår planet. Har gått hem från vänner för de snarkat och har slängt ut hemsläp för de snarkat. Jag har blivit så arg och frustrerad pga deras snarkningar att jag faktiskt valt att dom kan dra åt skogen. Jag kan inte beskriva känslan i mitt huvud och i min kropp när jag hör att den jag sover med börjar göra snarkljud. Alltså inte såna små snorljud eller småstön utan liksom ett fruktansvärt enformigt ljud som går upp och ner upp och ner upp och ner och som aldrig tar slut. Känslan är obotlig och obeskrivlig och hemsk och stressande och dödande.

I helgen var jag på kurs och tvingades sova i samma rum som en brud med brutala snarkljud. Jag pratade inte med henne på hela helgen och jag hatar henne. Hon lät som en jävla hästjävel. Som en militärtrupp på hundra man. Hennes ljud hade kunnat spränga hela Berlinmuren på 2 sekunder. På grund av detta sov jag inte på 75 timmar och nu känner jag mig som en riktig krigare. Jag kommer klara alla hinder och svårigheter som kommer komma i mitt liv oavsett vad, oavsett vad. Klarar jag henne klarar jag allt.

  • 31 Readers

Likes

Comments

ibland tänker jag att tänk om människor visste hur mycket som snurrade i mitt huvud varenda dag. oftast mycket skit, mest skit faktiskt. knäppa åsikter. roliga åsikter. dumheter. trams. bra ideer. mindre bra ideer. sjukt bra ideer. men också mycket viktiga saker. det finns mycket jag skulle vilja dela med andra. som får folk att tänka efter. reflektera. men det viktigaste av allt, att le. det finns saker jag bara önskar att andra också fick ta del av. oavsett hur viktigt det än är. eller hur onödigt och fjantigt det än är.

jag vet att ni inte vill veta när jag klev upp imorse och att det inte finns en kotte där ute som bryr sig om vad jag använder för mascara. nä, här får ni läsa om nått helt annat. om viktiga ting och friktansvärt mindre drösoseriösa saker.

kom ihåg, det är asviktigt att leva life

Likes

Comments