hej! som ni förmodligen märkt har jag inte uppdaterat bloggen på ett vääldigt långt tag, pågrund av många olika anledningar.
har väldigt mycket nu framöver & viktiga saker att fokusera på & tar därför en paus från bloggen. hoppas ni alla har det bra!
kraam

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

kom hem från träningen för en halvtimme sen & har sen dess ätit & duschat. dagen idag har varit seg men helt okej ändån. pluggande efter skolan & sedan fotbolls träning.
träning var riktigt rolig & gick även bra!! har dm match imorgon, vinna eller försvinna. aja, den ska vi vinna!
hörs imorrn, kraam

Likes

Comments

hej på er!
har varit en dag full med saker. började dagen med profil, mentorstid, franska & idrott. en kort dag i skolan, eller måndagar känns iallafall alltid så.
efter skolan hade jag sällskap med noah & hanna. kom hem & pluggade, stack sedan till tandläkaren. ska kolla igenom det sista av no:n nu.
var ute & med emma ett tag nu på kvällen, snackade & skrattade massor. alltid lika kul.
imorgon blir det skola & sen träning.
kraam

Likes

Comments

förlåt för den hemska uppdateringen, har verkligen inte uppdaterat något. men har inte haft lust eller ork att göra det. har iallafall hunnit spela match (2-2), varit med vänner, restaurang & varit i lund.
har svin mycket denna veckan då jag redan vill säga att uppdateringen kommer vara seg, men jag lovar ska göra mitt bästa & ta tag i bloggen!
kraam

Likes

Comments

gomorron!
kom precis till skolan med hanna och ska snart ha musik i 3h.... skoldagen är ganska kort eller det känns så på fredagar iallafall.
har lite planer efter skolan, mer om det får ni höra sen.
glömde skriva om gårdagen för att jag var väldigt trött efter träningen & tänkte inte på det.
stack hem till mig efter skolan med hanna, vi snackade om allt möjligt & snacka även med gustav ett tag. när hanna stack så stack jag på träningen & efter den tog jag bara det lugnt.
kraam

Likes

Comments

                                               bild från no lektionen

go kväll!
har precis duschat & ätit efter träningen.
dagen har varit helt okej, hatar vädret. vill slippa allt regn & moln, vill bara ha sol & värme nu!! stack hem till alex efter skolan idag & vi tog bara det lugnt & snackade.
på schemat imorgon har vi eng, sv, so, idrott & arbetspass. har konditionstest imorgon och är inte taggad för det, är fortfarande förkyld... aja, det fixar sig haha.
kraam

Likes

Comments

favorit låten just nu! har verkligen fastnat för denna låten.
skoldagen var ganska seg, hade en film på so:n som man bara ville sova till. men men, efter skolan stack jag & hanna till sjukgymnasten. kom hem, käkade & plugga lite sen hade jag fotbollsträning, den gick sådär för min del.
imorgon har jag inga speciella planer än så länge mer än att jag ska träna på kvällen.
kraam

Likes

Comments

hej kära ni!
fick en jobbig huvudvärk innan jag stack till gymmet ikväll, stack dit en halvtimme men stack sedan för jag mådde inte så bra...
har sen dess pluggat lite & snackat med en kompis. får se hur jag mår imorgon, men det blir nog bättre.
hoppas morgondagen blir bättre, ska till sjukgymnasten med hanna imorrn & fotbollsträning på kvällen förmodligen så det är väl morgondagens planer.
kraaam

Likes

Comments