Header

​Lovar jag lever, har vart väldigt mycket på den senaste tiden så livet går före lixoom. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! på er<3
Ni förstår verkligen inte hur mycket jag har att göra nu när jag har praktik. Men det är jättekul så klagar inte men har inte "hunnit" att blogga m.m. 

Har ni några tips på redigeringsprogram? vill hitta något nytt som faktiskt är bra!

Fick bli ett snabbt kort och dåligt inlägg nu på kvällskvisten som en liten life update 

Likes

Comments

1. Jag säger godnatt 100 gången innan jag säger godnatt på riktigt.

2. Jag har snart varit vegetarian i 1 år

3. Jag har haft "socialfobi" hela mitt liv, på dagis ville jag inte vara med de andra barnen, har haft svårt att ta in andra människor in i mitt liv och kan inte vara mig själv till 100% på än gång.

4. Har höga drömmar och vill lev i min dröm och inte drömma min dröm.

5. Jävligt ambitiös, tråkig "fakta" men så svårt att komma på! (mamma som sa det, va tvungen att googla vad det betydde)

6. Jo men en fakta till, jag googlar ALLT! verkligen allt, min bästa vän i alla lägen

Likes

Comments

Höst photoshoot på G, vi får se hur detta slutar- troligtvis i en helt ny design här på bloggen. Skulle helst bra vilja sätta på mig en tomteluva och skippa hösten är så redo för jul. DOCK inte vinter- slask, kallt och ett helvete. Nej men usch, nån som vill gå i ide?

Likes

Comments

Godmorgon alla<3
nu är snart första veckan på praktiken klar, är verkligen mer död än levande att gå upp 04.00 varje dag tar på kroppen, hahah. Men det är kul! klagar ej. Även sista dagen i resturangen nästa vecka blir det housekeeping- städ.

Likes

Comments

Min kärlek här i livet, hur fin? ja blomman alltså;) köpte den på Ikea för ca 100 år sedan behöver införskaffa en ny. 

Likes

Comments

Denna tweeten har jag tänkt på väldigt länge och det är verkligen sant. Varför prata om fysisk träning, hur mycket man ska springa för att få en bra kondition m.m. om man ändå inte mår bra! har aldrig hört att mina kompisar pratar med någon, men de är så sjukt viktigt. När jag pratade med en psykolog för några år sedan så berättade jag inte för någon, "de måste tro att jag är konstig" men det är lika normalt som att gå till gymmet. Tycker verkligen att skolorna ska införa kurator tid minst 1 gång i veckan där alla är tvungna att gå.

väldigt tabubelagt ämne, vad tycker ni?

Likes

Comments

Första dagen på praktiken, jobbade till 22 i går kväll och gick upp 05.30 idag = Jättepigg!
Dagen har gått jättebra, för er som inte förstår så har jag nu 5 veckors praktik på ett hotell på Arlanda. Första veckan kommer jag vara i serveringen och därutav sjukt tidiga tider. Har i dag pratat mer engelsk än vad jag någonsin har gjort på mina 8 år med engelska lektioner, men älskar det! väldigt kul. Min uppgifter i dag har vart att plocka disk och att bara vara trevlig. Ser fram i mot morgondagen! vi får se vad som händer då. Här nedanför ser ni massor med bilder jag har tagit i dag:)

Likes

Comments

Glöm inte att följa min instagram, @ Mathildaalindblad mitt feed är goals, väldigt mörkt lika som mitt inre, ne jag skojar! men älskar svart vitt

Likes

Comments

Har kollat på hundratals utav back to school videos på Youtube där de nämner sina bästa plugg tips. Men helt ärligt, hur många utav dessa videos är sanna? brukar de gör som de säger tror inte det, att sätta post it lappar runt i huset som på minner än att plugga, nja kanske funkar för några men verkligen inte mig. Mitt bästa tips är som lärarna säger, VA med på lektionerna! och anteckna, under hela 1:an på gymnasiet har jag antecknat allt och nu även i 2:an. Detta funkar för mig men kanske inte er, tyvärr är det så att vissa som mig behöver plugga massor sen finns det fuskiga människor där ute som lär sig på en gång. Men det gäller att hitta sin egna strategi, för mig funkar det att skriva allt de säger och verkligen lyssna på lektionerna. Mitt andra pluggtips är miljön, kan du inte koncentrera dig hemma? stanna kvar i skolan, sätt dig på ett café eller sätt dig i ett annat tyst rum. Det funkar verkligen för mig, kan ibland stänga in mig på mitt rum och försöka få det tyst men det är alltid något som stör som tv:en där nere m.m. eller att något pratar högt. Så om jag har plugg stannar jag hellre kvar i skolan ett tag.


Detta är några utav min tips som funkar för mig!. Men som sagt alla lär sig olika för vissa tar det längre tid och vissa inte men så är det. Det gäller att hitta sitt sätt att lära sig.

Likes

Comments