Header

Som ni flesta vet så har inte jag publicerat något på över 1 månad. Detta för att jag har känt mig omotiverad och inte haft suget att tex fota. Har fotat med min kamera varje dag i snart 4 år och har nu inte fotat på 1 månad vilket är väldigt annorlunda för att vara mig. Har helt enkelt inte haft lust. MEN NU kommer vi till det roliga!
Första januari 2017 kommer jag lansera min nya blogg! Wihoo
Har jobbat med den länge och är inte helt klar än men om 4 dagar får ni äntligen se!


Det kommer vara på en helt annan portal, vilket ska bli skönt- men detta året på denna portal har gjort mycket för mig har skaffat många nya internetkompisar och utvecklats mycket. Så hoppas ni vill följa med på min resa fast på annan portal<3 see yaa

Likes

Comments

Heej på er, allt bra?
som ni har märkt så bloggar jag inte 100% längre och lägger endast ut när jag vill och har inspiration då jag gör detta som min hoppy. En månad har jag jättemycket inspiration och vissa inte och så kommer det få vara till slutet utav 2016. Sedan är det all in så att säga.

Slutade runt 11 i dag och drog till stan och snokade. Hur snygg är inte denna jackan? super snygg men känner mig verkligen som en uppstoppad fågel från Östermalm. Men det är bara jag som är ovan, hehe.

Likes

Comments

Hur härligt ser inte detta ut?
Nu när det är höst/vinter saknar man verkligen detta, bilderna är i från Öland 2015 vill verkligen tillbaka ditt nästa sommar, kändes verkligen som att man var utomlands och vädret var 100 ggr bättre där en här hemma, vi hade väldigt tur.

Likes

Comments

Söndag i dag och absolut ingen söndagsångest, är ledig även i morgon så det ska bli väldigt skönt. Jag börjar skolan igen på tisdag efter över 6 veckor, ska bli både skönt men även tråkigt.
I dag står jobb på schemat bra tre timmar så det är väldigt nicee. Har ni något roligt inplanerat i dag?

Likes

Comments

Godmorgon människorr! torsdag i dag och näst sida dagen på praktiken </3 tog med mig kameran i går blev dock inte så många bilder men fick bli bra med dessa. Kommer verkligen sakna att åka till Arlanda varje dag, borde valt en mer praktisk linje. Men det kommer bli kanon om ett tag.

Likes

Comments

Hej på er alla, sitter just nu på bussen mot praktiken. Ni försår ej hur bra jag trivs, speciellt kvälls passen, super kul!:)

Hoppas ni alla får en bra dag! fick bli ett snabbt och lätt inlägg i dag.

Likes

Comments

Äntligen måndag! denna helg har vart väldigt jobbig för min del. Har inte haft något planerat och knappt gjort något. Har för viss del behövt ta det lugnt och bara vilat, men jag mår inte bra att inte göra något. Vilket låter väldigt skumt men jag är en person som behöver människor runt om mig hela tiden. Blir nästan deprimerad när jag inte umgås med kompisar eller gör något. "ingen vill vara med mig" "alla gör roliga saker utan mig"

Så därför är det väldigt skönt med måndag igen- tillbaka till rutin. Detta är sista veckan på min praktik :") både roligt men även sorgligt då det kommer dröja över 1 år till nästa praktik. Jobbar kväll hela veckan vilket ska bli jätteskönt, kommer hinna att blogga på morgonen och åka på ärenden. Ska även till skolan en snabbis i dag och hämta skolkatalogen!! längtar sååå mycket, har tagit över 3 månader:) så blir att stalka i den hela vägen till Arlanda.

Önskar er alla en bra måndag <3
kram

Likes

Comments

Allt bra med er?
med mig är det väl bra, inte så att någon bryr sig men wihoo!:)

Lördag och är ledig hela helgen vilket är ovanligt men ska bli skönt. I går var även den näst sista veckan på praktiken gjord- så det är endast en vecka kvar, sen är det tillbaka till "verkligheten" igen. Ska bli roligt att komma tillbaka till skolan men kommer verkligen sakna alla på min praktik.


Vaknar alltid så tidigt så satt mig ner och sminkade mig runt 7 i dag, provade lösögonfransar de är väldigt svåra att sätta dit men det är bara att träna och träna. Har ni något planerat i dag?

Likes

Comments