Header

Efter ett halvår på en annan portal flyttar jag äntligen hem igen!
Så de föregående inläggen är dem som jag gjorde på den andra bloggen så åkte inte fram och tillbaka till Afrika på en dag!:)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Så himla kul att så mång utav er har kollat in:))
I dag är det tisdag, är extra dagvild dessa dagar så var tvungen att kolla upp i kalendern vilken dag det faktiskt var. I dag står det jobb på schemat vilket det har gjort halva lovet, har tagit massor med extrapass då jag ändå inte har något planerat, men det är kul. Efter detat passet är jag ledig några dagar så då blir det att planera massor till bloggen och även fota massor. Har ni lov? i så fall vad har ni gjort hittills?

Likes

Comments

Har nu vart i Egypten 6 gånger och ska tillbaka i Februari! räknade ut i går att jag har varit där totalt i 2 månader ?! hur sjukt. Tips om ni vill åka väg under vinter halvåret!


Likes

Comments

Heej på er, allt bra?
som ni har märkt så bloggar jag inte 100% längre och lägger endast ut när jag vill och har inspiration då jag gör detta som min hoppy. En månad har jag jättemycket inspiration och vissa inte och så kommer det få vara till slutet utav 2016. Sedan är det all in så att säga.

Slutade runt 11 i dag och drog till stan och snokade. Hur snygg är inte denna jackan? super snygg men känner mig verkligen som en uppstoppad fågel från Östermalm. Men det är bara jag som är ovan, hehe.

Likes

Comments