I tisdags var jag ute hos Aron igen och vi skrittade ut en tur. Vi tog det ganska lugnt då alla hästarna hade blivit ihop släppt på en åker och han var rätt så slut efter det! I torsdagas blev han tyvärr sjuk och hade 41 grader feber!! Pågrund av fästningarna... suck... så det blev ingen ridning. I helgen var jag ute hos ellie och hennes medryttarhästar. Sov över hos henne fredag-söndag pch vi red 3 hästar varje dag!! Har varit där många gånger tidigare så känner till hästarna sen innan. Men Gud vad roligt vi hade det! Nu taggar vi onsdag för då får jag sommarlov!!😍😍 här är bilder från i helgen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Nu har det gått en hel vecka sen sist jag bloggade. Och mycket har hänt. Förra måndagen provred jag en nordsvensk som nu har blivit min nya medryttarhäst!!!! Gash!!! Trivs så bra i det stallet och ägaren är supersnäll. Tog han sedan onsdag och på fredag. På onsdag så fick jag sällskap av en supersnäll tjej som har har 2 hästarna i det stallet. Vi red ut en runda som tog ca 45 min och vi skrittade och travade. Sen på fredag red jag ut själv och vi skrittade, travade och galopperade. Och det kan nog vara den skönaste galoppen jag någonsin har suttit på!! Han står i ett privatstall brevid en ridskola och ridhuset är upptaget efter klockan 15:00 och dem håller på att bygga om ridbanan till än större. Därför har det blivit uteritt, men jag klagar inte då dem har en hel ridskog med bra bred ridvägar. Och bra underlag! Sen får jag inte glömma bort dockan som är min foderhäst som kommer åka ner till Skåne igen om nån vecka. Hon har fått vila ganska mycket den här veckan då jag haft mycket i skolan och med Aron. Men hon klagar inte då dem har fått gått på sommarbete. Men idag tog vi en ridtur ut med Ida och squeal! Och imorgon taggar jag att rida Aron igen och tror även dockan. Blev ett långt inlägg nu men hoppas det inte gör nånting!😊💗

Likes

Comments

Varför jag har gjort den här bloggen är för att andra ska få följa med mitt liv men även i framtiden kan jag läsa tillbaka. Kommer försöka uppdatera så ofta som möjligt och det flesta inläggen kommer handla om stallet. Då jag är nästan där varje dag. Lite kort fakta om mig i första inlägget:

Jag är en tjej som är 14 år och fyller 15 i september. Alltså är jag född 2002. Är 166,5 lång och lever för sporten ridning. Jag är medryttare på en häst 7dagar i veckan, så hon känns som min egna😉 Mina högsta drömmar är att folk ska känna igen mitt namn i sporten. Då jag tar hand om en nordsvensk så tävlar jag dock inte för tillfället. Men imorgon ska jag provrida en 9 årig nordsvensk som är utbildad i LB, så det ska bli spännade😊 Det var väll det, om ni har några frågor så får ni gärna ställa dem så svarat jag på dem i nått inlägg. Har det bra så länge så hör vi snart!

Likes

Comments