Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. Banjer är en väldigt försiktig häst och har lätt för att stressa upp sig.

2. Banjer får mig att skratta minst 100gånger om dagen ett riktigt charmtroll är han.😉

3. Innan vi köpte Banjer så hade vi sett honom på tävlingar och tänkt "åh tänk att få ha den hästen". När Soleil blev sjuk och vi fick reda på att hon aldrig skulle bli frisk igen var Banjer tillsalu och det var nästan som att det var meningen att han skulle bli våran ponny.❤️

4.Banjer är en av dom snällaste hästarna jag har haft, han skulle aldrig göra något dumt!

5. Jag och Banjer är klubbmästare 2016 i dressyr.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter ett uppehåll med bloggen tänkte jag nu sätta igång igen.

jag hade uppehåll med bloggen efter att Soleil lämnade oss jag var otroligt ledsen och hade absolut ingen ork till att blogga. Men mycket har hänt sen dess, jag har köpt en ny ponny Banjer som jag imorgon har haft i fyra veckor.

En otroligt rolig och snäll häst, men försiktig. precis en sån häst jag letat efter en piggare ponny med egen motor, absolut ingen ponny man är ute och tävlar med veckan efter, men ni känner väll mig vid detta laget skulle aldrig köpt en häst som man bara tävlar efter en vecka. man ska kämpa lite. Men han är otroligt duktig med rätt träning kommer det bli otroligt bra i framtiden.

Finaste Banjer!

Likes

Comments

Likes

Comments

Precis kommit in från en härlig powerwalk med iris, det är hur härligt väder som helst ute så jag passade på att ta en promenad.

Likes

Comments

Man ser allt man byggt upp alla årets planer, i stort sätt ser man allt bara trilla ner och gå i krach, det gör ont och man önskar att man kunde ta smärtan ifrån henne. Den där morgonen 1/1-2016. Ett rejält jävla skit start på det nya året och man vågar knappt tro att året ska bli bättre. Jag kände det på mig redan dagen innan någon slags olustig känsla bara. Jag kom till stallet runt kl 11-12, mockade, gjorde foder,hö i stort sätt alla dagens stallsysslor och när jag skulle gå och hämta henne i hagen, redan när jag såg henne visste jag att något var fel. Hon såg ledsen ut och bara kollade på mig, jag gick in i hagen och hämtade henne och insåg ganska fort att hon hade väldigt ont och nästan hoppade på tre ben, jag tog in henne i spolspiltan och fick ganska snabbt koll på att hon hade ont i vänster framben, vi lät henne stå inne och tänkte att det kanske bara var en sträckning, men dagen efter hade hon fortfarande lika ont i benet så vi bestämde oss för att ringa Jour veterinären och han kom under kvällen, han hade inte med röntgen eller något sånt utan han plockade av skon och som nästan alla andra av oss trodde han att det möjligtvis kunde vara en hovböld, men han kunde fortfarande inte utesluta hovbens fraktur, han var nästan säker på att det satt nere i hoven, men så visade sig inte fallet vara, på måndagen kom en annan veterinär som hade med sig röntgen och skulle röntga, hon hittade ingenting i hoven och dom började undersöka högre upp i benet, och det visade sig att hon fått en spricka i skenbenet. Hon fick ett gips och vila,vila,vila. Efter tre veckor kom dom och röntgade igen och det blev ytterligare tre veckors vila. Nu i veckan kommer dom och röntgar igen och vi bara håller tummarna på att en förbättring skett och att vi kan gå ett steg framåt. Men en sak är säker hur himla mycket bättre det känns som att det blivit sedan dag ett.

Det är den värsta känslan som finns när ens bästa vän blir skadad och inte kan säga vart eller vad som hänt. Vad som hänt i hagen lär vi aldrig få veta och det är ingen ide att spekulera för det finns bara en som vet och det är Soleil.


Snart är vi förhoppningsvis på banorna igen, starkare en någonsin.

en ponny som har mer kämpar glöd en Soleil borde vara svårt att hitta

Jag älskar dig Soleil<3

Likes

Comments