Idag fick Banjer massage utav Karin Ward, vilket han tyckte om väldigt mycket, han slappnade av nästan direkt när hon började massera honom. Man märkte verkligen på honom att han tyckte det var skönt. Efter han hade fått massage fick han gå ett enklare ridpass med skritt och trav.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Sedan 12 slaget känns det som att det mesta verkligen gått åt helvete... Man kan säga att jag haft en riktig skit start på det nya året precis på 12 slaget lyckades jag tappa telefonen.. Så att hela skärmen sprack och den blinkade alla möjliga färger.. Dagen efter när jag kom till stallet var Soleil halt tog ungefär en kvart att få in henne från hagen för hon hoppade ungefär varannat steg på tre ben. Vi bestämde oss för att hon skulle få stå inne tills dagen efter ifall det bara var en sträckning i hagen för dom hade sprungit runt och busat och det var väldigt glatt. Igår när vi kom hade hon fortfarande jätte ont och det var ingen förbättring över huvudtaget. Så vi bestämde oss för att ringa veterinären. Igår vid 20:30 kom veterinären och han kände och klämde på benet och framför allt hoven. Veterinären sa att hon troligen fått en hovböld som sitter högre upp i hoven, men han kunde inte utesluta att det kunde vara hovbensfraktur. Om det nu skulle vara hovbensfraktur ville han gipsa för hon skulle få smärtstillande och om hon då skulle börja stå på benet kunde hovbensfrakturen bli sämre. Men förhoppningsvis är det en hovböld som sitter högre upp i hoven. Men veterinären kommer tillbaka på måndag och då blir det röntgen och då får vi svar på vad det är som spökar 😓 vill bara att min lilla Soleil ska bli frisk..❤️😶

Likes

Comments

I helgen startar vi årets sista tävling, Ludde gör även sin första tävling i sitt liv ska bli spännande, målet med honom är bara att få träna lite miljö, startar 20,20cm han måste ju få börja någonstans.

målet med Soleil är att få två stadiga rundor i klasserna 80,80 cm, så länge Soleil har ett bra humör ska nog det sitta ;)

senare på kvällen är det luciafika med släkten och sedan tror jag att det blir att åka hem till Mattias,

Så sover vi där tills söndag fixar stallet på söndag vid lunch tiden och sedan skulle vi hitta på något kul med Mattias familj :) men skriver mer om det närmare är trots allt bara onsdag ännu.

Kram


bild på min fina ponny Ronja, sommaren 2014

Likes

Comments