Hej vänner! Hoppas ni alla mår bra

Ledsen över min frånvaro här på senaste. Dagarna går i ett med högt tryck på jobbet och privatlivet. Ni ska inte behöva lida av det men resten av veckan kommer vara lite halvdan uppdatering och önskar förståelse från er! Stor kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här ser ni den sammanställda filmen om #getillbaka där ni kan få en större förståelse för priset & även få se prisutdelningen som ägde rum igår. Ännu ett stort grattis till dig Alva! <3

I år har Wasabiweb lanserat en serie kring priset GeTillbaka som har sänts på nätet med en enorm spridning landet över. Är ni nyfikna på de andra(tidigare) avsnitten så kan ni kika nedan :))

Vol. 1

Vol. 2

Likes

Comments

Hallå vänner!

Larmet stod på 04.20 imorse, galet vad tidigt men idag stod morgonmötet "Vakna Uppsala" på schemat. Minns ni stipendiet jag pratat om ett par gånger - Årets UF-företagare #getillbaka i Uppsala? Stipendiet lever vidare och en ny vinnare ska utses. Idag var det dags att utse vinnaren..såå kul! Årets UF-företagare #getillbaka heter Alva Rytterbro! ;)) en riktigt värdig vinnare! Kika in här senare så får ni höra mer om stipendiet och historien bakom.

Likes

Comments

Vad utgör definitionen av framgångsrik?


Jag har ställt mig själv frågan många gånger. Vad utgör definitionen av framgångsrik? Är det pengar? En fin titel på arbete? Eller lycka i sina dagliga val och relationer?För mig är lycka och framgång ett enkelt svar. Notera då att det har tagit mig fler vändor av funderingar, besvikelser etc till att komma fram till mitt svar. Kanske kommer jag ändra mig om ett år, tio år eller liknande...så är livet

Framgång för mig går hand i hand med lycka. Att njuta av sin egna tillvaro där man omges av människor som betyder mycket för en själv som man får positiv energi av på olika sätt. Framgång där man tycker om det man gör/ jobbar med. Oavsett vad det är för jobb.

Läs även
: det kommer inte vara lätt att hitta sin lycka och framgång. Livet är aldrig perfekt! Det kommer kurvor av misslyckanden, misstag, besvikelser och mycket mer. Det är livet. Men. Alla ens misslyckanden gör en starkare vilket är mer betydelsefullt. Allt handlar om hur du tar dig ur starkare, efter nedgångar i livet.

En jobbtitel är inte allt. Det säger inte vem du är. Vad som händer bakom dina stängda dörrar är det ingen som ser eller hur du mår egentligen som person.

Likes

Comments

Idag, likt gårdagen har vi spenderat dagen och tidigt in på kvällen i solstolen. Äntligen har brännan börjat komma efter två dagars solande. Blir så glad då jag vanligtvis brukar bli brun rätt fort på sommaren.
Vi har njutit av lugnet, värmen och personalens varma och goa service. Vi lärde känna ännu en ny person som bor här sedan ett år tillbaka. Roliga och intressanta diskussioner uppkommer.

Likes

Comments

Idag har vi bara slappat i solen vid poolen på hotellet. Med tanke på att vi har haft fullt upp de tidigare dagarna så passade det helt perfekt. 38 grader och strålande sol kan inte bli så mycket bättre just nu.

Senare efter att vi har fräschat upp oss lite så lutar det åt en middag vid marinan. Verkligen en lugn och skön dag här borta i Dubai :)

Likes

Comments

Tanken var att vi skulle kliva upp tidigt idag men istället sov vi ut ordentligt till 10 på morgonen, det var vi värda efter vår heldag igår. Trots att det här är vår andra dag i Dubai så har vi hunnit med så mycket. Idag stod Burj Kalifa på schemat följt av en lunch på Armani Residence.

Det gäller att passa på att turista lite extra här borta. Det finns så mycket att se! Efter en rejäl matkoma efter lunch buffén gick vi in till Dubai mall. Hittade en sån fin outfit till kvällen!

Fina goa Tovis!! <3

Nu har vi precis avnjutit en god middag på hotellet. Dem har en italiensk restaurang här som är to die for! Åt en sån god glutenfri carbonara...har sådan matkoma nu. Livet!


Hoppas ni får en fin kväll hemma i Sverige! Kramis

Likes

Comments

Vi är äntligen framme!!
Vi har förvisso varit här ett par timmar och redan gett oss ut på stan för att utforska. Vi drog på oss träningskläder och löparskorna för att ta en lång promenad men det blev en rätt snabb vändning då det blev på tok för varmt. Istället ska vi nu inta lite poolhäng på hotellet. Ska bli så underbart

Jag älskar Dubai redan!!! <3

Likes

Comments

Här ser ni vilket hotell vi ska bo på - Pullman Lake Tower. En skyskrapa som ligger mitt i Marinan. (Lånade bilder från hotellets hemsida)

Nu befinner vi oss på väg. Vi hörs av när vi har landat i Dubai! Stor kram till er alla <3

Likes

Comments

Nu är väskorna packade. Sitter i bilen på väg mot Arlanda men första ska vi plocka upp Tove.

Jag tänkte på en grej: jag brukar ha väldigt svårt för att packa. Mängd av saker(får alltid övervikt), vad som ska med och hur man packar "snyggt". Har ni några tips?

Idag tog jag god tid på mig med packningen för att lyckas packa smidigt och fint för klädernas skulle. Har alltid med mig tre väskor. En stor resväska, kabin väska med "in case of", ni vet om väskan skulle försvinna + min handväska :)

Likes

Comments