Söndag
Söndag och jobbet är slut för idag. Dagen har varit bra, men det är lite motigt att åka iväg tidigt när R får ligga kvar i sängen och ta dagen som den kommer...
Men det är turligt nog väldigt roligt att jobba för tillfället! Kunderna strömmar in och det finns alltid något att göra vilket är toppen.
Kvällen kommer jag tillbringa hemma och bara "va" för att ta igen mig efter denna hektiska helg!

Ha det fint tills vidare!
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll!
Midsommarafton var verkligen en härlig dag trots att jag jobbade fram till 16.00. Väl klar blev jag härligt välkomnad hem av roliga människor. Eftermiddagen rullade därefter på snabbt fylld med lekar, mat och gemenskap. Senare på kvällen/ natten värmde vi på bastun och beslutade oss därefter för att ta ett nattdopp, uppfriskande kan man absolut säga! Väl hemma blev det ett stort pådrag att leta skjuts för att kunna ta sig ner till klubben, men planen misslyckades så vi satt hemma och spelade kort och åt nattmat istället, inte helt fel!

Likes

Comments

Grattis till nationaldagen Sverige 🇸🇪

Imorse vaknade jag strax innan 09.00 och tog mig ut på en löprunda. När jag kom hem hade även Rasmus vaknat till, så vi åt en snabb frukost innan vi for iväg på några ärenden. Väl klara packade jag det sista jag skulle ha med mig till Östersund och Rasmus åkte iväg på match.
Känns oerhört konstigt att behöva åka uppåt igen, så hoppas dagarna går fort så att jag får komma hem snart!

Likes

Comments

God förmiddag!
Nu sitter jag på en parkbänk i Uppsala och väntar på att eleverna på gymnasiet ska dyka upp. Sprint-KM står på programmet så jag hoppas dom är redo! Själv har jag råkat ut för en långdragen förkylning, så inget spring för mig tyvärr...

Från det ena till det andra har de senaste dagarna varit underbara! I helgen var jag ut till mamma och hade det lugn och skönt. Söndagen avslutade jag med Rasmus och hans familj med middag och fika. Gårdagen flöt också på bra, så jag hoppad att den goda strömmen är med mig nu!

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Att se det vackra i varje del av ens omgivning kan vara svårt emellanåt, men på gårdagens kvällspromenad kunde jag inte se något annat än det som var vackert!

Likes

Comments

Goddagens!
Nu sitter jag mätt och belåten efter dagens middag som bestod av ugnsbakad lax med klyftpotatis. Lyckades verkligen få till dagens sås också (stolt!) som innehöll:

~Créme fraich naturell, 3dl
~ Citronskal från 1 st citron
~ Citronsaft från 2st citron
~ Dill, flingsalt & season salt

Den tid som återstår av detta dygn ska jag försöka kurera mig så gott jag kan från den dunderförkylning jag dragit på mig... Så hoppas att dagens boost av citron och sömn gör någon nytta!
Trevlig kväll!

Likes

Comments

Hela eftermiddagen/ kvällen har jag spenderat i Karlberg och lärt mig de sista praktiska massagegreppen till morgondagens praktiska examination i klassisk massage. Dessa tre dagar har verkligen varit både roliga och lärorika! Hoppas på att kunna utnyttja kunskapen väl inför framtiden!

Likes

Comments

Denim is the new black?

Att jag alltid har använt svarta kläder förstår jag inte nu efter att ha blivit förälskad i jeanstyg. Trenden kom redan för något år sedan, men som vanligt är jag lite efter med allt, hehe...


Likes

Comments

Den gångna helgen spenderades ute på Gräsö hos mamma. Det var verkligen en guldhelg med solsken och mysiga stunder tillsammans med några av de bästa jag vet!

Jag och Rasmus åkte ut till ön i fredag. Väl framme hade vi tillsammans med mamma en mysig stund på gården innan vi åkte ut och fiskade. Vi kom hem ganska sent, så det blev bara lite fika innan det var sängdags. Lördagen var tänkt för fiske, så när alla hade vaknat packade vi ihop och åkte ut på sjön. Vi fick en fin dag med båten, dock ingen fiskelycka över huvud taget.. Bättre lycka nästa gång får jag hoppas!
Senare på kvällen kom brorsan och Therese ut, så vi spenderade kvällen med grillning och middag innan dagen avslutades utslagna i soffan. Söndags morgon var jag och Rasmus tvungna att åka tidigt, men jag kan bara säga wow vilka dagar vi fick på ön!
Tack mamma!

Likes

Comments

Godmorgon!
Tänkte dela med mig av den här fina vyn från gårdagens kvällspromenad. Helt fantastiskt väder och alldeles underbart att kunna slappna av på kvällarna nu när man inte behöver tänka på någon skola!

Likes

Comments