Header

Ligger i soffan med Alvin sovandes på magen. Han är så mysig min lilla bebis. Trots att jag inte har någon skola och är hemma just nu iallafall så känner jag ändå äntligen fredag. Imorgon blir det kräftskiva i stallet också!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag vart hemma i 3 dagar och det känns ganska skönt nu. Min bebis Alvin är så himla söt, så kelig. Somnar oftast på min mage/bröst och sover sedan hos mig hela natten. Idag har han lagt sig och sovit i mitt knä 3 gånger. Min fina bebis ❤️ jag kommer nog bli katt tant när jag blir gammal haha, mina 2 katter är typ mitt allt. Mina bebisar och jag älskar dom så mycket. Skulle bli förkrossad om något hände mina hjärtan.

Likes

Comments

Kan tyvärr inte lägga in bilderna från systemkameran så får bli såhär sålänge haha

Likes

Comments

Måste säga att man är lite seg idag. Man lägger sig ganska sent och går upp relativt tidigt. Vi ska snart ner och äta frukost om vi inte äter här uppe på rummet... Vi får se hur det blir haha. Igår var vi ute och utforskade lite! Vi hittade en minigolf bana och lite gulliga affärer. Får ta med mig kameran nu då det inte blivit av innan. Men vi syns under dagen/kvällen!

Likes

Comments

Trötta och sega men nu blir det snart frukost, och jag är jätte hungrig! Tror vi lägger oss vid poolen idag och kanske går ner till havet senare. Många timmar kvar på dagen så vi får se vad som händer!

Likes

Comments

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vart nere vid haven och poolen, ätit lite på hotellet och vilat. Första dagen är alltid lite "jobbig" då man inte har koll på saker men nu vet vi hur middagen fungerar (vi bet halvpension) men man äter inte middagen på vårt hotell utan ett annat i närheten. Så nu vet vi vart det ligger och hur det fungerar. Nu är vi på hotellet och imorgon lär vi vara ute lite längre. Inte tagit så mycket bilder men imon tar jag nog mer!

Likes

Comments

Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att få kliva ombord. Väntan är verkligen det jobbigaste tycker jag och det är heller inte så kul att sitta på planet i 4h haha. Ikväll kommer jag befinna mig i Cypern och jag längtar efter imorgon då man kan njuta förfullt av det härliga havet och solen. Vi hörs förmodligen inte mer idag då vi är framme på hotellet halv 1 (halv 12 svensk tid) men vi syns imorgon igen!

Likes

Comments

Idag slutade jag klockan 10 på jobbet, sen kom mamma och runt 11 tiden så åkte vi in till Kalmar. Köpte en massa, bland annat en as snygg grön bomberjacka. Tänkte visa lite imorgon av allt jag köpte!

Just nu är jag hemma hos Fredde och Minna. Längtar hem till sängen och katten. Har packat nästan allt till Cypern och nu är det verkligen nedräkning! Knappt 2 dagar. Ska bli så underbart.

Likes

Comments

PÅ RIKTIGT SÅ JÄKLA GRYM!!! Jag hade hjärtat i halsgropen men vilket ekipage, så himla himla duktiga. Vet inte vad jag ska säga för det var obeskrivligt bra. Man blir så inspirerad av alla duktiga ryttare och hästar. Visst skulle största drömmen vara att ta sig så långt. Mäktigt.

Likes

Comments