Hej alla fina läsare!
Både ines och jag känner att bloggen inte kommer högst upp på våran prioriterings-lista. Det har blivit så mycket i vardagen med skola och träningar som nu har börjat, tiden räcker inte till samt att vi känner att vi har inget att skriva om, vi skriver bara om vår vardag och tycker att bloggen har blivit tråkig. Så vet inte riktigt om vi tar en paus eller om vi slutar blogga helt.
Vi får se
// Mathilda


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var hos frisören igår och satt där i hela 2,5 timme. Tyckte när jag gick där i från att det var jätte bra och snyggt, men när jag väl kom hem och såg håret i ett annat ljus så tyckte jag det var lite mer gulaktigt/ orange. Så gick in hos frisören idag igen och bokade om en ny till till imorgon.
Ett bra tips om man verkligen inte är nöjd med resultatet, att det går alltid att gå tillbaka och ångra sig. Och fråga om dem skulle kunna göra det lite bättre, detta brukar inte kosta någonting. Vilket också är ett plus i kanten.

Jag är en sån person som verkligen tar hand om mitt hår, för att mitt är så himla skört och delar på sig lätt.
Därför när jag alltid är hos frisören ber jag dem klippa så mycket som verkligen behövs. Vill hellre att dem klipper för mycket än för lite. För det växer faktiskt ut igen. Även fast allas tjejers dröm är att ha det där drömhåret.

Bild från frisören igår

Likes

Comments

Eftersom jag är extremt uttråkad och typ dör här hemma så tänkte jag att jag kunde blogga. Vaknade väldigt tidigt i dag och firade mamma min som idag blev 48 år. Vid 1 kom mammas systers familj och fikade lite, gott. Efter det åkte mamma och jag till stallet. Mamma red och jag blev bara sämre. Kom just hem och känner mest att jag helst av allt vill skjuta huvudet av mig. Så fruktansvärt ont i öronen och halsen. Öronen är allra värst. Varför varför kommer detta nu? Jag får panik och blir så jäkla arg att jag aldrig får vara frisk. Skolan börjar om 3 dagar och jag känner på mig att jag inte kommer hinna bli frisk. Plus att jag måste plugga men de går ju inte när jag är såhär. Åååå gör mig frisk. Hej då // Ines


Likes

Comments

Hej här kommer ett litet blogginlägg. Gårdagen ägde och kan ha varit den bästa eller i varje fall en av de bästa dagarna/nätterna på sommarlovet. Träffade först Micke och såg Movits spela. Senare träffade jag Ida,Aya, Josefine, Jennifer och Amanda bland annat. Sen kom även Alan och Hampus. Vid 22.00 började Rebecka och Fiona spela. Hade aldrig riktigt haft koll på vilka de var men när jag nu väl såg de live och hörde att de faktiskt är dj:s med riktigt bra musik började jag gilla dom. Som vi dansade,hoppade och skrek. Allt var så jävla jävla bra. Alla var glada, alla var svettiga och alla hade kul. Hade helt fel kläder däremot, alldeles för varmt. Efter konserten gick allihopa till donken för mat och vatten. Efter det tog jag bussen hem och efter en dusch så slockna jag direkt.
Idag har jag bara legat på bryggan med mamma och tagit vara på sista solen. Min förkylning har blivit sämre. Det är halsen som stör mig. Kan inte svälja så ont de gör. De har bara blivit värre nu ikväll, känns väldigt jobbigt just nu, sista dagarna. Antar att gårdagen bidrog till lite försämring så som jag levde.

Hade det iaf helt jävla underbart. Nu ska jag vila så jag blir frisk. Kram // Ines
Likes

Comments

Jag har en sådan lust att träffa människor. Nya människor som är som jag, som vill samma sak som jag. Jag vill träffa människor som är spontana och fulla med glädje och som inte måste låtsas eller dölja sin egna personlighet för att vara som någon annan. Jag tror detta är en av anledningarna till att jag vill flytta, lämna Sverige för ett tag och på ett sätt börja om. Jag vill ut och resa. Jag vill göra massa misstag och lära mig massa nytt. Jag vill äta massa nya maträtter och prova på saker jag aldrig gjort. Jag vill lära mig nya språk. Bli kär. Galoppera längs en strand.Jag vill surfa,dyka,hoppa från klippor och festa på en strand mitt i natten. Jag vill känna mig fri och känna mig vuxen. Kunna göra som jag vill utan att någon kan peka ett finger och säga : aj aj. Jag vill bestämma själv. Denna resa ska jag göra. Efter gymnasiet eller flera år efter. Jag vill resa bort länge så länge så att jag glömmer hur det kändes att vara 16 år i Uppsala. Så länge att jag slipper tänka på jobbiga tankar som kretsar i mitt huvud. För jag är rätt trött på att leva här, jag vill se nytt även om Uppsala alltid kommer vara hemma så kommer det alltid finnas en gnista som säger, åk. Och det ska jag så långt bort som möjligt, bland palmer,sol och leenden. Min dröm ska ta mig tusan bli verklighet.

Likes

Comments

Känslan att vara så lycklig, att inte känna nån sorg. Att känna att man fick det där man alltid har hoppas på, som man alltid har drömt om och att drömmar faktiskt kan bli sanna men att det ändå ha den där känslan som gror i en att man känner sig olycklig för man vet att det aldrig kommer hända igen. Att det bara var en engångsgrej och att det inte betydde lika mycket för honom som det gjorde för mig.


Likes

Comments

En sak som jag har glömt att berätta är att jag reser till London imorgon. Planet är 10,35 och jag är så sjukt taggad, åker dit med mamma och hennes tvillingsyrra alltså min moster. Vi åker en weekandresa så kommer hem på söndag igen. Det vi ska göra där nere är flippa satan och shoppa tills vi inte orkar gå, vi ska fika "Boston Tea party", åka London eye och se musikalen Thriller. Alla fick välja att göra en aktivitet som vi ville göra och jag valde då London eye. Måste bara lyckas få upp mina tanter i den, båda är så himla hög- rädda, men dem har lovat att den skulle åka den
Nu har jag packat det sista, passet är redo och jag kan inte bli mer taggad
/Mathilda
Likes

Comments

För ingen anar hur mycket han betyder och hur mycket jag vill ha honom.
För ingen vet att varenda gång jag träffar honom, blir jag kär på nytt.
För att varje kyss känns i kroppen och för att jag aldrig vill att de ska ta slut. För att han är den jag har i mina tankar och för att han får mig att le.
För att hans armar känns bäst omkring mig. För att han pussar mig på huvudet spontant. För att han vet vad jag tycker om och vad jag avskyr. För att han hoppar till när han somnar. För att jag vill vakna upp med han varje morgon. Och för att han är de finaste just nu.

Likes

Comments