Header

Idag var det dags för mitt hår att gå tillbaka till sin ursprungliga färg. Så min hårfärg 2.0 blev det idag och en av mina närmsta vänner som också är min frisör, gjorde verkligen underverk med mitt hår.

Ikväll blir det sushikväll med en fin vän, så mysigt.

Likes

Comments

Har länge letat efter en doft som är min signaturdoft och för ett tag sedan hittade jag den äntligen.
Denna underbaring heter Si och är från Giorgio Armani, du hittar den på nordic feel för 585 kronor.

Likes

Comments

Längtar till den sena våren och de varma sommarkvällarna. Att sitta på en uteservering med vänner och grilla ute på sjön. Självklart avspeglar väl inte dessa bilder allt som har med sommaren att göra, men satte väl mest ihop detta för att själv få lite vardagspepp när världen runt omkring tickar på. Längtar efter att få vårruset helt enkelt.

Likes

Comments

Idag hämtade jag ut smakboxen, som denna gång är med temat; Tillsammans. Jag har inte vågat kika på innehållet så mycket då jag vill vänta på att sambon kommer hem, men tog iallafall en smygkik på lite av innehållet.

Kommer självklart att lägga upp mer innehåll ur boxen som vi testar på. Och även om jag hittar något jag tycker ni ska testa!

NU: Är det dags för mig att fortsätta skriva på min rapport. Examen närmar sig med stora steg!

Likes

Comments

Just nu drömmer jag mig bort från Sverige och vill resa någonstans.. och kanske kan det bli så i sommar då jag är riktigt sugen på att ta en sista minuten. Ultimata drömresmålen nu är Island och Sardinien. Island kanske inte är det varmaste stället att åka till, men har alltid varit en dröm att komma dit och uppleva naturen och miljön. Sardinien i Italien skulle jag inte heller tacka nej till, pasta lover som man är.

Likes

Comments

Denna fina stake köpte jag på indiska för några dagar sedan. Älskar kombinationen med höga ljus och små värmeljus, och perfekt för mig som alltid får stumpar över på mina ljusstakar.

Denna skönhet blir endast din för 199 kronor.

Likes

Comments

Vilket underbart väder det varit här hemma de senaste dagarna. Solen bara strålar och igår fick till och med solglasögonen åka fram, vilket kändes fantastiskt med tanke på vinterdeppen som strålat genom kroppen.

Idag ska jag förbereda inför kvällen då vi här hemma ska laga mat tillsammans för att fira alla hjärtans dag.

Likes

Comments

Idag fick vår hall ett riktigt lyft. En spegel som jag kikat på länge fick äntligen flytta in! Spegeln är från inne butiken här i stan men finns även att köpa på PB Home.

Likes

Comments

Äntligen är det snart dags för mig att gå till frisören och denna gången är det verkligen dags för en förändring. Jag ska färga till min "riktiga" hårfärg 2.0 och kommer självklart visa er före och efter bilder. Så taggad!

Likes

Comments

​Igårkväll passade jag på att göra Focaccia hemma. Har aldrig testat på det innan men oj så gott det blev! Jag tog receptet från Arlas focaccia som dessutom var enkel att göra också. I min focaccia hade jag kryddsmöret från receptet i halva, grön pesto i andra halvan och sedan tryckte jag också i oliver i hela degen. På toppen strödde jag på 2 matskedar flingsalt istället för 1 matsked då vi gillar salt här hemma.

Likes

Comments