Header

Idag startade vi denna lediga söndag med fattiga riddare, en favorit från när man var liten. Och åh så gott det fortfarande var.

Nu vankas det filmkväll här hemma efter handling och fotografering. Såklart åker godisskålen fram också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lite titt som tätt klickar jag ju in på Pinterest, en sida jag skrivit om tidigare.
Det senast "pinnade" jag gjort är detta, enkla och basic outfits, säkra kort som jag kör på i vår helt enkelt.

Mina inköp till garderoben framöver är självklart basplagg, sköna & snygga skor, en snygg vårkappa och klassiska skjortor. Keep it simple helt enkelt.

Likes

Comments

En liten bildbomb från de senaste dagarna. Jag har börjat mitt nya jobb (!!), därav de dåliga uppdateringarna här.

Iallafall har det inhandlats en hel del inredning och min underbara sambo kom även hem med blommor till mig igår, något som jag verkligen behövde mitt i vardagsstressen.

Nu väntas toastnight här hemma och serietittande.

Veckans bästa citat var jag ju också självklart tvungen att slänga med.

Likes

Comments

Efter en intensiv start på veckan och en fullspäckad helg hamnade jag nu här framför tangenterna. Min praktik, men också en start på ett nytt äventyr har börjat och jag känner mig verkligen nyfiken på livet.

Idag klickade jag även hem denna fina lampa från campadre.se och hoppas jag blir lika förälskad i den live som jag blev av den när jag såg den på bild. Vad den ska pryda för rum hemma hos oss får ni självklart se senare.

Bli medlem där du också!

Likes

Comments

Idag var det dags för mitt hår att gå tillbaka till sin ursprungliga färg. Så min hårfärg 2.0 blev det idag och en av mina närmsta vänner som också är min frisör, gjorde verkligen underverk med mitt hår.

Ikväll blir det sushikväll med en fin vän, så mysigt.

Likes

Comments

Har länge letat efter en doft som är min signaturdoft och för ett tag sedan hittade jag den äntligen.
Denna underbaring heter Si och är från Giorgio Armani, du hittar den på nordic feel för 585 kronor.

Likes

Comments

Längtar till den sena våren och de varma sommarkvällarna. Att sitta på en uteservering med vänner och grilla ute på sjön. Självklart avspeglar väl inte dessa bilder allt som har med sommaren att göra, men satte väl mest ihop detta för att själv få lite vardagspepp när världen runt omkring tickar på. Längtar efter att få vårruset helt enkelt.

Likes

Comments

Idag hämtade jag ut smakboxen, som denna gång är med temat; Tillsammans. Jag har inte vågat kika på innehållet så mycket då jag vill vänta på att sambon kommer hem, men tog iallafall en smygkik på lite av innehållet.

Kommer självklart att lägga upp mer innehåll ur boxen som vi testar på. Och även om jag hittar något jag tycker ni ska testa!

NU: Är det dags för mig att fortsätta skriva på min rapport. Examen närmar sig med stora steg!

Likes

Comments

Just nu drömmer jag mig bort från Sverige och vill resa någonstans.. och kanske kan det bli så i sommar då jag är riktigt sugen på att ta en sista minuten. Ultimata drömresmålen nu är Island och Sardinien. Island kanske inte är det varmaste stället att åka till, men har alltid varit en dröm att komma dit och uppleva naturen och miljön. Sardinien i Italien skulle jag inte heller tacka nej till, pasta lover som man är.

Likes

Comments

Denna fina stake köpte jag på indiska för några dagar sedan. Älskar kombinationen med höga ljus och små värmeljus, och perfekt för mig som alltid får stumpar över på mina ljusstakar.

Denna skönhet blir endast din för 199 kronor.

Likes

Comments