Tjenixen!

Kändes lite som om jag gett upp hoppet för bloggen min, men nu fick jag inspiration att lite uppdatera igen! Inget extra har egentligen hänt sen jag senast skrev. Skolan är slut för detta läsår, jag fick alla skoluppgifter gjorda och ihop samlat mina 120 studie poäng. Sommarjobbet har börjat och jag har endast ca fyra veckor kvar före lite ledighet, längtar! Sedan drar tredje året skola igång,

Har inte gjort så mycket extra nu under sommaren. Jobbet tar upp mycket tid och krafter, annars har det mest varit chill och mys på G. Senaste veckoslutet var jag ledig från jobbet och då åkte jag med min pojkvän högre upp i Finland till Joroinen, där var han med i triathlon tävling. Vi åkte iväg på fredagen, fixade klart alla hans grejer på bytes platserna och åkte sen till hotellet för att sova. Vaknade tidigt nästa morgon, åt hotellmorgonmål och åkte tillbaka till tävlingsområdet. Där startade tävlingen kl. 11 med simning och efter det strövade jag omkring ensam i ca 5-6h tills killen min kom i mål. Tyckte faktist det var jätte skönt att komma bort lite hemifrån och vara "långt borta", dessutom också skönt att bara vara för sig själv i några timmar och njuta av tillvaron fast jag bara rörde mig på tävlingsområde. Men där var det jätte bra fiilis och de va kul att kolla på alla tävlande då man såg dem i mellan komma förbi, speciellt förstås min pojkvän!😄


Annars har vi inte gjort så speciellt mycket. Gått på bio en kväll men Krisu, varit på lurens med Mamma och hennes man och idag var vi även till mamma och hälsade på då också min syster med familj samt mormor kom dit!
Imorgon börjar min fem dagars långa jobbmaraton så ska så småningom börja laga mig klar för kvällen! Kramisar ha det bra❤
Som avslut några bilder från idag och de senaste dagarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Mina senaste dagar har gått ut på att läsa på sista tenterna och skriva klart uppgifter. Idag hade jag äntligen sista riktiga skoldagen som endast bestod av en finska tent. Wohoo!
Nu är jag "ledig" en veckan, ( har ännu en skoluppgift att skriva) och så börjar jag jobba sedan, och jobbar nästan ända tills skolan börjar igen. Då blir det tredje året i Arcada, hälften är alltså gjort by now!

Känns så urskönt att skolan är slut även om ja lite ännu måst skriva och kanske senare i sommar ta om en tent, men det känns bra ändå!

Idag ska vi njuta av det fina vädret med pojkvännen, grilla och ha balkongmys! 

Glad Sommar allihop🌸

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har haft vildare vapp i tio års ålder än denna!😄 Har inte druckit en droppe alkohol (vilket känns lite underligt men super skönt) och inte gjort något annat extra för den delen heller. Hade egentligen inget behov att dricka då jag efter min senaste utgång gärna tar det lite lugnare!

På fredagen var jag hos min mormor och hjälpte henne med lite smått och gått, och kutade senare iväg på cykeln till mamma. Där umgicks jag med hemma folket och blev där och sova. Det var riktigt mysigt😊
Lördagen fick jag ha en skön hemma kväll med min bästaste vän Jasmine. Vi tog det riktigt lugnt med massor tjejsnack och en film!
Söndagen tog vi det super lugnt med pojkvännen då han var ute med kompisarna på lördagen och vi båda gått väldigt sent å sova. Steg upp ur sängen ungefär vid 18 tiden på kvällen😁woops. Efter det fixade vi oss lite och åkte mot Helsingfors, där grattade vi Emelie på hennes 21-års dag och chillade på födelsedagsfesten en stund men åkte hem ganska snabbt igen eftersom vi var både nyktra och trötta! Väl hemma somnade vi ganska snabbt och vaknade utvilade idag vid 11 tiden.

Idag var det super fint väder då vi vaknade så vi bestämde oss för att gå ner till stan och ta del av den lilla vapp marknaden och bara gå omkring å njuta! En liten glass tänkte vi oss också, men det var så massor av folk så alla köer var aslånga överallt... Så vi nöjde oss med lite laku och gick tillbaka hem.

Senare på eftermiddagen plockade Jasmine upp mig och vi gick på glass vid ån då det äntligen lite lugnat ner sig och det inte var så mycket folk överallt! Där satt vi en stund och pratade med studentmössorna på och sedan kom jag hem igen.

Nu sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet och skall snart ta bort den å sedan gå sova! Har faktiskt inga bilder från detta veckoslut så jag bjuder på en väldigt gammal bild jag hittade hemma hos mamma på fredagen!😄

Ha det bra!❤

Likes

Comments

Hello!

Herregud vad alla andra är aktiva på sina bloggar och jag har inte skrivit på länge... Kan berätta att jag har oerhört mycket på gång för tillfället, både i privatlivet och skolan. I skolan har vi massor med uppgifter, övningar och andra grejor som kräver mycket tid. Jag har mycket på gång i privatlivet också för tillfället och dessutom är min syster hemma i Borgå nu för några dagar innan hon åker tillbaka till Åbo för att därifrån åka till Åland där hon skall jobba hela sommaren, så har försökt umgås med henne så mycket som möjligt!

Eftersom det var en tid sen jag skrev sist har jag hunnit med en del!

Fixat frillan lite grann. Klippt och färgat mörkare i rötterna!

Firat både min syster och kusins födelsedagar!

Även påsken och små påskhäxor har besökt oss!

God påskmat och kvällschill med min mormor

Bio med mamsen och mys med mina små älsklingar i massor!


KRAM, ha det bra❤

Likes

Comments

Tänkte på tisdagen ta en ordentlig "egen mys-dag" med lite shoe/kläd shopping. Har inte egentligen köpt dessmera skor eller kläder på sisådär 1-2 år ( eller jo, något smått har man ju nog lyckats köpa, men inte "vardagliga" kläder om vi säger så) , så tänkte att det nu äntligen var dags igen.
Jag var orolig att jag inte skulle klara av att få hem allt alldeles själv eftersom jag trodde jag skulle hitta massor av fina kläder. Oh well, så fel jag hade...

Jag är urusel på att shoppa i butik. Det ända jag kom hem med var det här:
(Dessutom var contourpaletten och St. Tropez brun utan sol nätshoppad, så det hämtade jag bara ut från posten.)😁


Veckoslutet är nu avnjutet och vi tar en lugn söndagskväll hemma hos oss med filmen Mamma Mia och lite gott att äta! Imorgon borde jag ha skola, men har lyckats försträcka något i ryggen så undrar om jag klarar av att sitta på lektion eller i bussen. Får hoppas att ryggen känns bättre imorgon.

Ha det bra! Kramis❤

Likes

Comments

Ha en skön lördag kväll!
Kramisar❤️

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw