Tjenare vänner och God Jul får man väl så småningom börja säga!

Jag sitter äntligen här med mitt vinglas och njuter, alla paket är inhandlade, packade och utdelade och jag kan ta det lugnt. De senaste veckorna har det varit full rulle på med praktik, julstress och mycket annat.

Jag har avslutat min praktik för i år och blev till och med godkänd😉 Nu tar jag äntligen lite jullov några dagar för att sedan efter julen börja jobba ända in i januari tills min nästa praktik börjar!

Har varit igång hela dagen idag och till och med inhandlat en julgran med pojkvännen hem till oss! En så fin gran hittade vi för ett bra pris!

Imorgon fyller jag även hela 20 år, lämnar tonåren bakom mig och är halv vägs till 40. Jippii✌

Hoppas ni har en trevlig jul, kram❤

Likes

Comments

Jag är starstrucked. Helt enkelt. Fick hem mina böcker av Kissie och Therese Lindgren idag, och kan ni tänka er att lilla jag fick en signerad bok av Therese! Det lönade sig att förbeställa! Therese är en stor förebild för mig så jag är seriöst lycklig att jag har en bok hon har hållit i och skrivit sitt namn i😍😍😍 Egentligen är båda två mina förebilder så svävar ju på rosa moln för att de skrivit varsin bok!

Igår hade vi besök här hemma hos oss av pojkvännens syster med familj, det blev en massa sött och gott att äta vilket både jag och min mage ångrar stort idag... Men vi hade det trevligt, så det är huvudsaken.

Idag har det firats farsdag, åkte förbi mamma och Mika en sväng och förde lite farsdags choklad åt Mika eftersom han är lite som min pappa nr.2. Sedan åkte jag och plockade upp famo och for iväg till min riktiga pappa för att fira resten av farsdagen där.

Nu sitter jag hemma framför datorn, har just gjort klart en hemtent, skall snart kasta mig i duschen och sedan bara mysa med min bf förrän det blir sovdags! Imorgon väntar praktik vecka nr 2!

Ha det bra! Kramisar❤

Likes

Comments

Den här veckan... har vari lång😄

I början av veckan skrev jag på ett skolarbete med raserfart för att hinna få in det i tid, vilket jag fick, wuppi! Det blev varken så mycket skola/ridning för min del då jag kände mig lite flunssig, så chillade bara hemma.

Tisdag var det dags att gå till apoteket för att köpa tarmtömningsmedel? månne det heter så😁 För på onsdagen skulle jag äntligen ha kolonoskopi för att kolla om min tarm är normal...
Så hela tisdag kväll kämpade jag för att få ner detta super äckliga drickan på 2 liter, fick dock bara ner 1 liter så var lite spänd om det skulle vara tillräckligt för att få ut allting...
På onsdagen var det då dags. Åkte till sjukhuset för att göra det jag skulle göra. Och jaa, överdriver kanske lite piki i rubriken, men det är nog verkligen en av de värsta sakerna jag gjort i mitt lilla liv. Var absolut inte bekvämt och tog så fruktansvärt sjukt i magen när läkaren åkte förbi "krökarna" i tarmen med den där slangen.. Tur gick det snabbt och enligt läkaren såg allt normalt ut, jee! Men vilket i sin tur betyder att jag högst antagligen har IBS, eftersom det inte syns... De tog små provbitar så får se om de visar något, men knappast då allt såg normalt ut! 😊

Hela dagen och dagen efter det här var jag helt slut, så spendera tiden mest bara hemma. Var så gott att äntligen få äta mat dessutom, omnom.
Orkade dock vara barnvakt en sväng med mamma igen en gång💓

Fredag morgon hade jag en tent i skolan, som gick allt annat än bra. Får hoppas att jag är igenom iallafall.
Men på kvällen väntade trevligare planer, nämligen fest,vin och fina vänner! Vi började här hos oss och for vid 12 tiden iväg mot baren där det firades Svenska Natten👌

Dessa flickor gör mig så lycklig❤

Lördagen var lite seg, men vi makade upp oss ur sängen och for å fira lilla Elsa 1 år, liten älskling! På kvällen åkte jag med Annika till vår pappa för att lite umgås med honom och hans flickvän. Vi fixade hemlagad sushi, first time for me. Det var helt okej, men inget jag skulle känna mig sugen på tror jag😁 Men roligt hade vi och 2 vinflaskor senare åkte jag och Annika hem.

Den här dagen har gått åt att bara chilla och vara. Snart skall jag åka som sällskap till Emppu och föra hennes bror till ett tåg som far från Helsingfors och sedan skall vi åka via jobbe för att säga hej åt alla där! :)

Ha det bra, kramisar❤

Likes

Comments

Hallåj!

Har just suttit i 6 timmar och skrivit på ett skolarbete som skall vara inne imorgon senast kl. 16:00. Har bara en lite uppgift kvar att skriva, men just nu orkar jag inte mer. Ryggen värker och jag är bara mentalt förstörd😄 Jag får skriva mer senare idag, eller imorgon kanske...

Idag blev jag hemma från skolan pga. många orsaker... Jag håller på att bli flunsig tror jag, så halsen är sjuk och jag frös så tusan på morgonen, jag mådde illa och magen var inte alls bra. Så jag bestämde mig att jag har en produktivare dag här hemma istället. Och det har jag ju haft också!

Pojkvännen drog just iväg på kryssning och kommer först hem imorgon någon gång, så jag är alldeles ensam hemma😒 blä. Fast det nog ibland är helt skönt att vara ensam, hehe. Men jag har mycket att göra här hemma så kommer iallafall vara upptagen. Om jag orkar och kroppen tillåter far jag maybe en sväng ikväll till Elli då hon slutat jobbet, annars blir det bara myspys för mig själv.

Nu tänker jag ta och lägga mig i sängen en stund, bara ta det lugnt, kolla på en serie och kanske fixa något smått att äta om det så känns!

Ha de bra, kramisar❤

Min fiilis just nu...⬆

Likes

Comments

Tjenixen, här sitter jag med en kopp te och kollar på Svenska Hollywood fruar. Kände redan imorse att halsen kändes konstig och kliade så hoppas nu på att jag inte ska gå och bli sjuk 😒 typ alla är flunssiga eller febriga just nu...

Senaste tiden har gått åt nästan bara att vara i skolan och göra skolarbeten... Men jag har också hunnit vara barnvakt åt min systers barn i flera omgångar, vilket inte gör mig något då jag älskar att umgås med mina små älsklingar❤


Kramisar, ha de bra💙

Likes

Comments

​Äntligen fick jag taget lite bilder hur det ser ut här hos oss... Något smått ännu kvar att fixa, men det är små saker. Så i stor helhet är allt "klart" och inskaffat. 😊

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw