Dessa lämnade mamma hemma hos oss efter hon städat, världens bästa❤️ Så uppskattat att komma hem till detta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN sol och fredag!! Jobbar dock imorgon menmen...

Gissa vad? Motorn i min bil skar sig i veckan så jag är numera billös och måste cykla till jobbet:-) Det går bra än så länge men det kommer nog bli lite jävligare när det börjar snöa.. Då kommer jag inte våga cykla och måste börja promma till jobbet typ 20 över 5 på morgonen(?) inte så jättefrestande.

Annars då? Jag har verkligen inte gjort ett smack i veckan och därav den kassa uppdateringen.


När jag kom hem idag möttes jag av en storstädad lägenhet och blommor på bordet! Bästa mamma hade varit här och fixat❤️ Så gulligt!!

Likes

Comments

Idag kom beslutet. Beslutet som slog oss alla i Sollefteå kommun rakt i magen- BB läggs ner. Socialdemokraterna som valdes 2014 med ett löfte att 3 akutsjukhus ska finnas i länet, har nu beslutat att BB ska läggas ner, ortopedin och även akutkirurgin. Det som pågår i Sollefteå kommun just nu är mer likt en diktatur än en demokrati. Detta är inte vad folket valt.

Politikerna väljer att ignorera statistik, undvika att svara på frågor och vägrar att lyssna på folket. #nejtills

”– Det kommer bli besparingar på alla sjukhus och vi har ett beslut om att vi ska ha kvar tre akutsjukhus i länet, säger Erik Lövgren.” (29 oktober 2015)

Se vad som nu hänt.. jag kan inte annat säga än att detta är SKIT. Det är SKIT att ignorera allt som alla gjort för sjukhuset och det är SKIT vad de gör mot all personal. Besvikelse, ilska och sorg ligger just nu över denna stad.

Vi står bakom Sollefteå Sjukhus❤️

Likes

Comments

Heej! Igår blev det helt enkelt ingen bloggning då jag inte riktigt hade något att blogga om. Jag& Henke käkade middag hos Anette& Lars där det bjöds på en riktig go'middag!! Utöver det så gjorde vi inget speciellt.

Bubbisen jobbar borta i veckan så jag blir själv tills på fredag! Måste säga att jag redan saknar honom.. Känns så tomt att sova själv när man är van att alltid somna med varandra💕

Likes

Comments

Har införskaffat mig lite nödvändigheter på senaste som ni ser här ovan. Ett nytt shampoo& balsam från Maria Nila, en bunt lösögonfransar, strumpbyxor och ett kit med nya sminkborstar! Skönt med nytt.

Idag har jag hängt med Lollo och Jempa ett tag och nu ska jag& hjärtat strax åka upp till pappa för att fira Annas födelsedag!🎈 Får se vad vi hittar på senare ikväll!

Likes

Comments

Några snabba från i torsdags!

Nog om allt hårsnack, haha! I torsdags käkade jag& Henke med Anette och lill-Hugo på Bowlingen. Hur mysigt som helst as usual!

Lite senare på kvällen mötte jag upp tjejerna på Hallsta för kaffe, lite tjejsnack och planering inför halloween. Kommer bli super!

Likes

Comments

Såja! Två besök hos frissan på två dagar resulterade i det ni ser på sista bilden!

Det är ju ganska svårt att färga ett så pass blond hår som jag hade, mörkt(särskilt då mitt blonda hår hade så många olika nyanser) utan att det blir lite ojämnt i färgen. Så efter gårdagens frisörbesök blev det en lite varmare färg uppe i hårbotten och en superkall(nästan grå) färg nere i längderna! Så då blev det ett andra besök idag för att jämna ut hela håret liksom! Vickan la i något färgtjosan så det blev en varmare och mer jämn färg i hela håret, vilket blev kanoners!

Jag är sååå nöjd nu! Den nya färgen lyfter verkligen fram mina ögon(😉) och passar mig helt enkelt bättre än den blonda färgen tycker jag. Det är fortfarande lite ovant och var& varannan person känner inte ens igen mig😂, men jag älskar mitt nya hår!

Likes

Comments

Alltså HOPPSAN! Var hos Vickan på Style It idag för att få lite förändring i håret och nu är jag helt plötsligt brunett!! Det blev lite mörkare än jag tänkt mig från början, men jag fetdiggar det! Det är himla ovant och känns otroligt konstigt att se sig själv i spegeln som brunett när man varit blond i hela sitt 19åriga liv.

Tror jag kommer vänja mig mer och mer, men alltså jag trivs verkligen i det redan. Har fått hur många komplimanger som helst om håret så det känns såå skönt! Var rädd att jag liksom inte skulle passa i mörkt hår?

Jäkligt skönt med en såhär stor förändring ändå!!

Likes

Comments

Igår blev det middag på bowlingen med pappa, Anna och Henke! Hur mysigt och GOTT som helst! Åt en Black& White och den var primaballerina!👌

Likes

Comments

Tb till Justin!

Idag efter jobbet gick jag och mamsen på en härlig långprommis. När jag kom hem möttes jag av Henke som stod i köket med middagen i full gång! Skönt att komma hem till sånt ibland, det uppskattas ju så mycket!💕

Även fast klockan bara är 8 så överväger jag verkligen att hoppa i säng.. vill försöka få MINST 8h sömn varje natt då jag blir så jäkla trött under dagen annars. Det har blivit sena kvällar i veckan så det skulle sitta fint med en lång natts sömn för att få vila ut kroppen ordentligt! Stiger ju trots allt upp kl 5 varje morgon😪.

Likes

Comments