Nouw Magazine


1: Jag är inte allergisk mot något, vilket är skönt


2: Är inte hel svensk


3: Jag har fem syskon :)


4: Älskar att lära mig nya låtar hela tiden


5: Obsessed whit Beyoncé

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

heej bloggen!

jag hoppas ni har haft en bra dag. Själv mår jag bra, lite trött bara. :)

Men måste bara säga en sak och det är att jag gillar verkligen olika mode trender, men jag måste bara nämna en trend som har just fallit för min smak och det är fishnet,

shit vad jag diggar fishnet trenden. Jag tycker det är riktigt coolt och snyggt om man matchar det på rätt sätt.

Fishnet strumpbyxor under ett par slitna jeans med en hoodie till är hur snyggt som helst.

Och jag tycker väldigt mycket om denna trend för det gör verkligen en stor skillnad. självklart måste jag också skaffa ett par fishnet tights eller a kanske ett par olika : )


Likes

Comments

Hej bloggen!

idag så har jag varit i skolan och jobbat lite, och jag har däremot pluggat lite inför nationella som jag kommmer att ha på fredag. Det är NO som jag kommer att ha och ämnet biologi som jag ska ha prov i, självklart är jag lite närvös och lite stressad, men jag tror nog att det kommer gå bra.

förra veckan så hade jag prov i svenska, det tyckte jag gick ganska bra, men jag har haft prov i andra ämnen också, så man kan säga att det har varit en jobbig månad med en massa prov.

men jag ville bara uppdatera lite på bloggen, ni kanske har undrat varför jag inte har srivit så mycket så är det för jag har hållt på med nationella prov och så vidare.... men jag hoppas iallafall ni har haft en bra dag, så ses vi i morgon.


puss och kram!

Likes

Comments

Hej alla!

Idag i skolan har det varit en ganska chill dag, jag har inte gjort så mycket' har bara skrivit några upppgifter' och a helt enkelt pluggat lite.

När jag hade rast så gick jag in på mobilen för att gå in på Instagram och då såg jag något helt otroligt fint, det va några nya highlights paletter från Anastasia dom va sjukt fina, och gillar väldigt mycket mönstret på paletten' det gör så att det ser mycket coolare ut också.

Skulle säga att det är väldigt naturliga färger också' såklart skulle jag vilja äga en sånn fin highlight.

Och sen så såg jag 4 styckna liquid lipstik från Anastasia"

Okej kan vi bara ta en stund och kolla på dom hära färgerna

(aaa såå fina)

Dom här färgerna är verkligen typ en av mina favorit färger, älskar verkligen lite mörk nudiga färgerna och det ser verkligen så fint ut på läpparna.

Men jag hoppas ni har haft en bra dag! 

Puss💕.

Likes

Comments

Nu kommer ni få se 3 bilder av ett exempel på en trend som alla nästan har/använder. Detta inlägg är där jag tar upp trender där jag skriver lite kortfattat vad jag tycker om de. Let's go✨

Off Shoulder

Detta tycker jag är fint, men jag tror inte jag äger ett endaste plagg som är off-shoulder. Jag har en blus som liknar dom här bilderna men inte alls så lika, men jag äger samtidigt ingen överdel som är helt bar vid axlarna. Jag har trott att jag haft det men när jag gick igenom min garderob nyss så insåg jag det. Hur som helst. Denna trenden gillar jag. Det är så fin, speciellt till sommaren. Dock kan man alltid göra som tjejen till höger på bilden. Att placera sin tröja så att axlarna syns. Vad tycker ni om denna trend? I Love it.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej allihopa!

Nelly har kommit in med ett par ursnygga klackskor från NELLY SHOES. Och ett bra kap till vårgarderoben för att fräscha upp det lite i garderoben. Skulle själv vilja köpa dom 'väldigt fina inte svåra att gå i heller för klacken är bra tjock 👌 Så dom skulle jag rekommendera.

Länken för att checka in klackarna finns under bilden.

Puss, ses i morgon!

Likes

Comments

Hej mitt namn är Mathilda!

Här kommer jag dagligen Blogga och lägga upp bilder, samt prata lite om mitt liv och vad jag gör dagligen, och även visa/prata lite om mitt intresse om smink, kläder" nästan allt möjligt :). Så jag hoppas ni kommer att gilla min blogg.

Puss

  • 366 Readers

Likes

Comments