Header
View tracker

Nu är jag redo för ett nytt år med nya möjligheter 👌🏻

"köpte" denna idag på Lisco, råkade hitta ett fullt stämplat bonuskort i plånboken så jag betalade endast 2€ för denna 👏🏻 då ordinarie pris var 20 € kändes det som ett riktigt fynd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det exakt 2år sedan vi plussade och fick veta att denna lilla tjej skulle komma till oss och förgylla våra liv 💗💗

Mamma&pappa älskar dig till månen och tillbaka tusen gånger om Emma gullet 💛

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er ✨ Emma har bökat på lite inatt, tror hon har 2 tänder påväg, hon har typ munnen full snart men ser två gluggar där det är vitt under så kanske kanske.

Fredrik sover fortfarande så nu ska jag förbereda lite lyxfrulle åt honom när de är lördag hehe, blir stekt bacon & äggröra 👌🏻
Det "står" man en stund på så passar bra som lördagsfrulle!

Ha en bra och härlig lördag så hörs vi! Nu ska jag koka kaffe 😚

Likes

Comments

Jag har fått "dille" på sköna klänningar med strumpisar 😍 hur fina är inte dessa ? 👆🏻 alla hittar ni på H&M

Likes

Comments

Gudars skymnig vad jag är mätt! Vi har precis kommit hem från julbord på Brasseriet som vi var på med "bredbandsgänget" från Fredriks jobb med respektive.
Det var verkligen super gott och fanns så mycket att välja på 👏🏻 jag är mest för de kalla rätterna och efterätts bordet haha!

Emma har varit hos farmor & farfar o busat ikväll och som alltid har hon haft det super bra där 💗 dom är verkligen guld värda min svärmor&svärfar, dom ställer alltid upp för oss vad det än handlar om.

Bäst är dom!

Nu ska jag natta min lilla prinsessa och sen ska jag nog också snart gå och sova.
I morgon ska Fredrik hjälpa sin syster&sambo att flytta och jag och Emma ska gå på julgataöppning i Maxinge! Mysigt 😍

Likes

Comments

Godmorgon!

Börjar morgonen med mys och en lång stund i soffan med kaffe och frukost, Emma & jag 💗
När Emma ska sova ska jag promenera ner till Valborg på lite mammacore, ska promenera via butiken och handla lite och efter det blir det dusch & fix och sen kör vi Emmisen till farmor&farfar så åker vi på julbord til Brasseriet med Fredriks jobb!

Älskar julmat hehe

Hoppas ni får en fin fredag & helg ✨
Kram på er

Likes

Comments

Draåthelahelvetevadgott

Jag tror jag överlever kvällen såattsäga 🤗

Likes

Comments

Jag är hopplös jag vet haha, ny färg idag 👆🏻 fick tydligen för mig att förra färgen inte passade till morgondagens julbords outfit hehe 😚

Likes

Comments

Hej på er! Riktigt dålig uppdatering idag jag vet.. vi började iallafall dagen med att åka till Malin & Adrian redan vid 9 tiden på morgonkaffe & mys 💗

Var där enda tills Emma skulle hem o sova i vagnen vid 12:30 tiden, somnade i bilen så behövde bara flytta över henne till vagnen när vi kom hem, sov över 2 h 👏🏻
Medans hon sov hann jag äta lunch och städa hela min garderob, en del åkte rakt i sopisen men en del även till salu på facebook köposälj!

Nu har vi ätit middag (ugnskorv) och Emma leker på, Fredrik vilar efter jobb&mat medans jag har fått något sorts städryck, så aka fortsätta med det nu sen en lång skön dusch.

Äntligen fredag & helg i morgon! Fredrik är långledig tills på onsdag också 😍

Likes

Comments

Har ju totalt glömt bort att berätta om min senaste vinst på facebook! Syster Malin & jag vann samma tävling innehållande varsitt presentkort på 45-minuters massage 👏🏻👏🏻 samt en hel del härligt produkter från herbalife, hudserie, örtte & bars!

Så nöjd och jag längtar såå mycket efter att kunna gå på massagen någon dag, kanske blir efter julen något?

Vi får se ☺️

Återigen tusen tack Caroline på Massage lugn&ro för vinsten.

Likes

Comments