Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Zalando kör ju alltid en grym rea, så jag valde att plocka ut 6 stycken plagg som är inne hos mig, väldigt fina favoriter nu till höst/vinter garderoben. Vad tycker ni? Älskar verkligen t-shirten med lila/blå ton från Even&Odd.
I hope u like it. Trevlig Torsdag på er, kram!

Likes

Comments

Klockan 12 mötte jag upp Robin för att luncha tillsammans ute i det fina vädret på Padthaiwok. Dom har verkligen barnsligt god mat där. Man blir dock alldeles för mätt med tanke på deras stora portioner, äter ungefär halva sen är det stopp. De man inte orkar äta lägger dom sedan i en doggy bag som man får ta med sig hem, så nu blir det wok till middag också...haha.. Klagar ej!

Likes

Comments

I dag för 6 år sedan var det premiär för Internationella pastadagen i Sverige, alltså första gången det firades i landet. Något jag faktiskt har missat...haha! Men idag blir det faktiskt Pasta och köttfärssås bara därför, klart vi firar även fast vi bor i Spanien. Jag älskar pasta och kan äta det varje dag om jag så blev tvingad. Säg mig vad vi inte firar nu för tiden, känns som att allt idag har sin speciella dag som ska firas. Men det är ingenting som är negativt, alltid roligt att ha någonting att fira, ellerhur ;D ... Så se nu till att äta pasta idag !!! kram

Likes

Comments

Hej på er, nu är det redan tisdag igen! Här har vi städ- och tvättdag idag, jag tryckte precis igång tvättmaskinen, ska börja dammsuga samt moppa golv strax. Balkongdörrar och fönster står öppna för att vädra lägenheten..Finns ingen bättre känsla än ett rent hem, som luktar friskt och nya fräscha lakan. Eller hur? Man blir så glad när man kommer hem och allt är rent. Det är minsann avkopplande!
​​Ikväll var det snack om att vi skulle kolla match, vilka lag som spelar minns jag naturligtvis inte.... Men det blir trevligt!
Nu ska jag ta tag i städandet, så får ni ha en fortsatt trevlig dag. Kram!

Likes

Comments

Sitter och skrollar igenom massa internetsidor, letar alltså efter en ny jacka att ha i vinter... Finns så mycket snyggt alltså, kan inte bestämma mig.. Men fyra jackor jag tyckte var riktigt snygga är dem jag länkar här ovan, så får ni lite inspiration och tips! Jag gillar 1:an riktigt mycket, så simpel och den passar även i det flesta tillfällen, en jacka som är väldigt användbar med andra ord. ​2:an är en jacka från parajumpers, ​den är lite mindre användbar enligt mig..Då den ser lite mera ''hajkig'' ut?! Passar om man ska till jobbet en snöig och kall morgon exempel, men den är ju trotsallt väldigt snygg. Ja vi får helt enkelt se vad det blir för jacka i år! Trevlig Måndag, Puss

Likes

Comments

Hej Måndag! Är lite trött efter denna helg faktiskt, tog en promenad på lunchen. Så himla härligt väder idag, friskluft och varken för kallt- eller för varmt.. Underbart!
Jag tänkte släppa en liten nyhet här på bloggen idag, det är nämligen så att vi ska flytta igen. Vi har en helt nyproducerad lägenhet på gång som vi ska flytta in i 1 februari 2017, men vart vi är på väg nu tänker jag inte avslöja;) Är så peppad och det ska bli så roligt med inredning och allt som tillkommer. Eftersom vi ska byta destination så bör jag börja leta lite jobb, så det är min plan denna Måndag. Sköt om er så hörs vi snart. xx

Likes

Comments