Header

Sitter och smuttar på en utav Celsius nyheter, med smak av drakfrukt. Förväntningarna var väl inte skyhöga då ingen av de tidigare nyheterna har imponerat på mig speciellt mycket. Men med denna så har de fått till en fräsch smak som gör den väldigt enkel att dricka, utan att få den konstgjorda söta eftersmaken i munnen. Likaså med nyheten Apelsin och Granatäpple. Jag kommer säkert att köpa dem vid fler tillfällen. Än så länge har dem inte lyckats med någon ny smak som klår Hallon/Acai, som fortfarande (enligt mig) håller fanan högt. Vad tycker ni om deras nyheter? Celsius har för övrigt blivit nominerade till årets träningsboost av Swedish health awards 2017, det ska dem såklart ha ett stort Grattis för. Hoppas ni får en fortsatt fin onsdag eftermiddag. Kram!

Likes

Comments

Nu är septemberboxen igång från Loddo, och innehållet var överraskande bra! Allt som man kan vara i behov utav, till att vara någonting nytt och spännande. Jag är väldigt nyfiken på att få prova soppan från Yelli, som man smaksätter med egna kryddor och övriga ingredienser. Loddo skickade även med en helt ekologisk och lite mer hälsosam läsk, som var så otroligt fräsch och god. Läsken från Elya finns i tre olika smaker: Citron Lime, Äpple och Hallon. Jag kommer definitivt att köpa dom andra två smakerna också. Ni som vill hoppa på Loddotåget får 10% rabatt vid första beställningen, använd MG17 och priset blir 89kronor istället för 99kronor/box. Frifrakt och ingen bindningstid.

Likes

Comments

Har ni någon gång bara tänkt efter, och njutit över känslan av att musik faktiskt ''finns''? Utan att krydda på det minsta lilla så är musik en otroligt viktig del i livet. Den negativa tanken som uppstår när man tänker sig ett liv utan musik, innebär då mestadels deprimerande och gråa dagar. Inte sant? Allt positivt som går igång när man hör en låt som man bara vill lägga på repeat om och om igen. På riktigt, hur meningsfullt är inte det? Att man bara kan ta på sig hörlurarna, och gå ut i kylan som man egentligen bara vill slippa, men som blir tusen gånger enklare att möta då man har favoritmusiken i öronen. Verkligheten kan pausas för någon minut och man bara lever sig in i låttexten för tillfället. Musik är något man ska beundra, och jag vill därför dela med mig av några låtar i detta inlägg. Njut av en fin torsdag och bara må allmänt bäst. KRAM!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Morsning alla! Hoppas dagen har erbjudit sitt bästa och att ni har klarat er från förkylning, min har börjat avta men hostan lär jag få leva med någon dag till och rösten kämpar jag med! Men annars så är allting galant. Satt tidigare och strosade igenom mitt flöde på Instagram, och wow vad sugen jag blev på en resa snart igen. Alla exotiska bilder som läggs ut lägligt när den svenska värmen är som den är....brr! Nu kan man verkligen börja kalla det höst, när löven på träden har börjat gulna och falla ned till marken, känns samtidigt ganska mysigt med tanke på alla fina färger som snart är på gång. Eller vad säger ni? :) Nu ska jag göra något så kul som att städa och fixa i garderoben, så ni får ha det bäst.
På återseende! Kram

Likes

Comments