Header

- Har du någonsin ångrat ditt val av tatuering eller har du bara blivit trött på den? Lugn, bara lugn -

Gedin Studio i Stockholm jobbar nu med Sveriges modernaste och mest effektiva laserutrusning Q-terra Q10, vilket är idag den senaste tekniken på marknaden som kan få bort tatueringar, oavsett vilken färg den innehåller, på bästa möjliga och skonsammaste vis.

Laserpulserna från Q-terra Q10 jobbar ända ned till djupet av huden där tatueringen sitter. Bläckpartiklarna splittras därefter till små, små bitar som sedan skjuts bort av immunförsvaret. Denna metod är otroligt skonsam då maskinen i sig är anpassad till att endast behandla färgen i tatueringen. Q-terra Q10 skapar ett laserljus med fyra skiftande våglängder som tillsammans täcker hela spektrumet av tatueringsfärger, på så vis utesluts risken för skadad hud samt vävnad. Med denna teknik så halveras behandlingarna, då maskinen även har en tvillingpuls som ger effekten av två behandlingar per tillfälle.

Gedin Studio erbjuder alltid en resultatgaranti på sex behandlingar. Så efter den sjätte behandlingen är alla resterande behandlingar för den utsatta tatueringen gratis! Detta gäller alla svarta och röda tatueringar.
Här nedan ser ni ett resultat efter endast tre behandlingar.

Före och Efter 3 behanlingar.

Läs mer om Gerdin Studio och deras teknik med Q-terra Q10 Här!
Nu kör dom dessutom en kampanj vecka 25 och 26, 30% på alla laserbehandlingar.
Mer info om priser hittar ni här.

Viktigt att läsa innan du bokar en tid:
Undvik sol eller användningar av brun-utan-sol en vecka innan behandling.
Under behandling får du inte vara sjuk, ha någon hudsjukdom, sår , utslag eller liknande kring behandlingsområdet.
Denna behandling rekommenderas inte för personer som är gravida eller ammande, har blödarsjuka eller äter blodförtunnande medicin. 24 timmar innan en behandling så bör du inte använda dig utav en fet kräm eller oljeliknande på området. 18 års gräns.

Boka din tid här hos Gerdin Studio!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Absolut favoriterna på skohyllan just nu, det är utan tvekan mina Nike Air Presto i den snygga färgen nude-beige.

Likes

Comments

Alltså wow, fick en flaska Aviva för att fira 5000 följare på Instagram i onsdags. Hur fint?
Detaljer som sätter en extra touch i vardagen. Gillas starkt, så mycket tack. Mitt instagramkonto hittar ni Här.
Hoppas ni har haft en väldigt bra helg. Vissa utav er kanske njöt av Håkans ''rullande åska'' konsert igår, hoppas ni slapp undan det värsta regnskurarna. Själv så är man mitt uppe i ett arbetspass men snart får även jag ta ''helg''. Har iallafall en ledig måndag att se framemot hihi. Kram!

Likes

Comments

Studentfirande för kusin i Härnösand, Sveriges tredje finaste sommarstad och jag instämmer!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har haft en fantastisk helg. Min har bestått utav lite jobb men också en trevlig utekväll med vänner i lördags. Idag är jag ledig, vilket är jätte skönt. Typiskt att vädret inte vill hålla sig i gott skick bara, fördelen är väl att jag får andra små saker gjorda istället för att ligga och norpa till mig sol... Har även suttit och tittat på lite resor, och hittat en som verkar super trevlig. Så det ser ut att kunna bli en härlig semester inom en snar framtid. Nu sitter hunden redo för en promenad så jag ska inte göra mig långrandig här, ni får ha en fin måndag. Kram!

Likes

Comments

Hej på Er! Hoppas ni har njutit av det fina vädret idag, själv så har man jobbat och enbart hunnit fånga de sista kvällsstrålarna. Jag blir ytters kortfattad i detta inlägg, då promenad och lite andra saker står på schemat.. Jag önskar er en fortsatt fin och härlig onsdagseftermiddag. Kram!

Likes

Comments

Måste börja med att säga Wow, för vädret i helgen. Vilken sommarvärme som har levererats. I lördags blev det en hurtigare morgon, då Jag och Mamma startade dagen med en härlig promenad och betessläpp. Det var väldigt mysigt att se på, då kossorna rusade ut i hagen med energi och glädjen på topp. Det blev totalt milen för oss, så vi kunde med gott samvete festa till kvällen. Jag mötte Johanna och vi hade lite tjejsnack som alltid behövs och det avslutades med utgång på O'learys. Jag hoppas att ni har haft en fin helg. Kram!

Likes

Comments