(Ursäkta, ursäkta, ursäkta, fyfan va dålig kvalité på bilderna. Skäms!!)

Jag tycker verkligen om måndagar, min dag igår var så lugn och skön. Fast på morgonen var det allt lite go, gick upp runt halv 7 för att åka in mot stan, skulle fixa mina naglar. Allt gick super bra, sprang även förbi mm sports mot bussen. Älskar att gå in där, man hittar alltid något, denna gången blev det proteinpulver. Jag åkte hem och tränade en snabbis, fick bara bli lite kondition för att se hur det kändes.
Tro det eller ej, men jag somnade i ungefär 2 timmar sedan, bäddade ner mig för jag var så himla trött. Avslutade som jag alltid gör, genom att jobba resten av kvällen. Kram M!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kolla på mina fina naglar jag fixade till imorse, blir alltid väldigt nöjd efter jag varit hos Sanna. Däremot är jag inte speciellt snäll mot mina naglar. Så idag tänkte jag på en snällare variant, korta naglar. Vilket gör att mina naglar får chansen till att jobba upp sig som dem verkligen behöver göra. Kram M!!

Likes

Comments

I helgen hade jag och älsklingen två år tillsammans, hade en jättemysig helg med honom. I fredags var det en mini filmkväll, super mysigt, kände för att ta det lugnt eftersom jag öppnade på jobbet i lördags. Älskar att komma upp i tid och sluta mitt på dagen, för då är hela eftermiddagen och kvällen kvar. Finns inget bättre, var med simon och hans lillebror hela kvällen. Vi gjorde mat och tittade på filmer, tills typ alla somnade i soffan.

Min söndag var perfekt, var kvar hos Simon hela morgonen. Hämtade sedan upp Nellie på hemvägen, vi satt och bara pratade tills vi bestämde oss för att åka på hockey med Sara, Vilma och Josefina. Efter hockeyn åkte vi hem, Vilma och Nellie var med och gjorde lite kycklingtacos. Till sist kollade vi på några filmer samtidigt som jag fick avslutat en uppgift som skulle in. Kram M!!

Likes

Comments

Åkte på hockey, har alltid tyckt om hockey, det är en sport som är rolig att se på. Det händer alltid så mycket tillskillnad från fotboll, haha. Så det slutade med att vi drog på hockey, jag, Nellie, Vilma, Sara och Josefina. Roligt! Kram M!!

Likes

Comments

Jag & Victor // finaste Nellie // underbara Victor

En kaffe om dagen är bra för magen, hade en snabb men gosig fika med Victor och Nellie. Vi tre har inte setts ihop på väldigt länge, en riktigt saknad trio. Man behöver inte anstränga sig för att försöka vara någon annan, en riktig vänskap. Älskar det! Vi tog en fika sedan var både jag och Victor hos varsin läkare, Hahah. Plockade även ut min halloweendräkt, blev riktigt nöjd faktiskt. Ser så mycket fram emot nästa vecka, kram M!!

Likes

Comments

Helt ändrade planer, igår gick jag upp rätt tidigt för att vara ledig från skolan. Tänkte att jag skulle få gjort klart lite skolarbeten. Fick rättat till det sista på några arbeten och starta med ett nytt, vilket kändes som den bästa starten på dagen. Skulle träffat Simons mamma efter det, men hoppade istället in och ersatte en sjukanmälan på jobbet, så jobbade fram till 5. Kram M!!

Likes

Comments

Älskade Nellie!!

Finns inget bättre sätt att starta veckan, älskar när vänner kommer förbi på frukost. Finns verkligen inget mysigare, igår kom Nellie (vilket hon alltid gör) älskar det. Vi kom precis samtidigt eftersom jag var hos Simon innan. Vi satt bara och pratade enda fram tills hon behövde gå tillbaka till skolan och jag behövde sätta mig med plugget. Min lektion igår innebar arbete på valfri plats, så jag var kvar hemma och pluggade tills Vilma kom. Jag var helt slut i kroppen igår efter min jobb helg och när jag insåg att jag skulle jobba igår kväll igen blev den ännu tyngre. Vilket gjorde att jag inte lämnade soffan mer på resten av dagen, vi tog det bara jättelugnt!! Kram M!!

Likes

Comments

Asså titta på dessa godaste riskakorna jag gjorde igår efter jobbet. Var lite små hungrig, så gjorde i ordning två super mumsiga riskakor med avokado, hur gått som helst!! Perfekta mellanmålet eller kvällsmaten, kram M!!

Likes

Comments

Paris

Jag har bokat en resa till Paris för mig och Simon i jul. Känner min så överlycklig, ska blir så mysigt där emellan jul och nyår flyger vi. 3 dagar där vi bara ska mysa och sprida kärlek i kärlekens stad verkligen. Längtar redan, kram M!!

Likes

Comments

Herregud va helgen har gått fort men ändå långsamt, eftersom jag jobbat hela helgen har dagarna gått väldigt snabbt 10 timmar på jobbet lördag och söndag täcker ju hela helgen. Men min kväll igår efter jobbet var tung, eftersom jag har skjutit på att ta tag i plugget fick jag ta igen det efter jobbet... men fick lämnat in sakerna jag ville få in, så kunde lägga mig med gott samvete. Ny vecka, nya tag, hur har eran helg varit? Kram M!!!

Likes

Comments