View tracker

Är så himla nöjd med min tatuering som jag gjorde i oktober, är så himla sugen på att göra en tatuering till. Hade velat ha lite tips, vad har ni för tatueringar? Eller vet ni om någon snygg eller fin tatuering?
Är väldigt sugen på att göra en palm eller en snöflinga. Men är lite osäker på placering, vill göra något på min arm, ryggen och vid revbenen tror jag. Haha, vill tatuera mig lite överallt. Kram M!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag trodde inte det kunde bli sämre när det kom till att uppdatera, men som pricken över i:et förstördes min mobil. Nu har jag fått tillbaka en ny och allt är som vanligt igen, haha. Känns som jag bara skriver om hur slapp och lat jag blivit i skolan. Men det är sant, har mycket tid att sätta mig ner och plugga. Varför gör man inte det? Blir irriterad på mig själv när jag väl är i skolan och så fort jag kommer hem känns de som jag redan tagit studenten.

Denna veckan ska jag halvt bo hos Simon, ska bli jättemysigt. Älskar att få känna på hur de hade varit ifall vi hade varit sambos och levt ihop så. Men man märker fort att det är ett helt annat liv och att det kommer fram sidor hos den andra och en själv som inte märkts av innan. Kram M!!

Likes

Comments

View tracker

Är världens gladaste person för tillfället... älskar att jag äntligen har fått börja träna igen, den känslan är underbar. I måndags tänkte jag att jag startar lite lugnt för att komma tillbaka så snabbt som möjligt. Blev endast styrka ingen kondition, blev ett hårt ben och rumpa pass. Passet gick jättebra och fick en sån kick på träning, tro det eller ej men jag gick ner och körde ett till pass igår. Gick på sprint för att få bort min grova träningsvärk och sedan körde jag extra mage innan. Är övertaggad på träning nu, kram M!!!

Likes

Comments

Skolan är väldigt tung nu, har verkligen bortprioriterat ett ämne... ligger så efter i det. Men har börjat få upp glädjen i att få klart uppgifterna, nu har jag två uppgifter kvar i ett ämne sedan är det bara att ta nya tag och plugga på det vi har nu fram tills vi får jullov.
Har jobbat väldigt mycket det senaste, därför har det blivit dåligt med inlägg för är i skolan på dagen och jobb på kvällen ungefär. Vilket är super tråkigt att läsa om. Men ska försöka få tillbaka lite glädje till att blogga, kram M!!!

Likes

Comments

Haft en sådan lyx helg... Simon har verkligen skämt bort mig i helgen. Vi var på spa som en sen 2 års present från Simon, var ett så fint spa. Fanns massvis av olika små pooler som man fick lyxa ner sig i. En fantastisk helg på Vann i Brastad, rekommenderar er verkligen till att åka dit. God mat, fint hotell och en underbar utsikt. Kram M!!!

Likes

Comments

Hade en sån himla mysig tisdag, första skoldagen på väldigt länge blev avklarad. Skoldagen kändes så extrem lång, förstår verkligen inte hur. Slutade runt 15, så var en bra tid att få komma ifrån skolan. Fram mot kvällen var vi på resia angående studenten. Victor och Nellie var även här hela natten, asså herregud.. blev inte mycket sömn alls om jag får erkänna det. Vi har nog skrattat oss igenom natten, kram M!!

Likes

Comments

Haft en sån himla jobbig vecka, asså hela förra veckan var jag väldigt sjuk. Det var jättetungt, att vara sjuk bryter verkligen ner en. Så jag åkte ner och köpte massa vitaminer för att få energi igen. Känner mig väldigt trött och sliten i kroppen, men kan bero på att jag fortfrande äter penicillin.
I helgen, fyllde min älskling år. Åh är så glad för honom, han och hans bästis hade fest tillsammans i lördags. Hade jobbat och fixat hela dagen så var sjukt trött. Det var första dagen jag mådde okej, så det tog mycket på mina krafter. Men kul var det, kram M!!!

Likes

Comments

Känslan av att fått hem massvis av doftljus, bästa känslan. Ni som älskar doftljus bodde förstå den känslan. Jag älskar att bränna ljus, det doftar underbart och ger en sån himla mysig känsla. Dessa kommer ifrån partylite, ett ljudmärke som Simons mamma säljer. Älskar dom, de kan brännas i typ 60 timmar. Älskar förpackningen av ljusen, så fina!!! Kram M!!

Likes

Comments

Ni skulle sett min jobbdag igår, herregud vilken dag. Jag och Viktoria sprang runt i cirklar. Jävlar (ursäkta) vilken dag, stressade som attans. Var så himla mycket att fixa iordning. Blev jättebra tillslut, lever på jobbet nu det senaste. Så ursäkta att inläggen är tråkiga och endast handlar om jobbet. Kram M!!

Likes

Comments