Hej! I fredags var jag på 18-års middag för fina Julia. Titta så fint hon hade arrangerat! Så kul att alla i ens egna ålder börjar bli vuxna och snart är det min tur att få fylla (=327 dagar :Pp). Weho. Det var iaf en mycket trevlig stund i Kullavik med alla 20-tjejer. Vin, god mat och grymt sällskap - Vad kunde gå fel? Inget!

Jag blev även på party-mode under kvällens gång och det hela avslutades med en runda på Avenyn för att dansa natten ut med Lina. Vi besökte Locatelli och givetvis 8ight. Mycket intressant kväll som var så spontan. Tror denna kväll kan bli ett minne för livet, så fruktansvärt oklar men galet rolig! hihi Hörs

Likes

Comments

View tracker

Kolla vilka fina örhängen jag fyndade på glitter häromdan. Hade på mig dem i lördags när jag träffade en vän och dem kommer absolut användas till andra tillställningar. Dem kostade verkligen ingen större slant men är dessvärre slutsålda på deras hemsida nu. Jag har börjat uppskatta smycken mer och tycker verkligen att dem ger ifrån sig det lilla extra. Dessa örhängen är i färgen grönt som jag anser passar både mig och min blonda hårfärg - big like!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Nu börjar lovet gå mot sitt slut men hade verkligen behövt en vecka till med ledighet. Detta jullov har som vanligt inte varit lugnt, mycket jobb och ständig ångest över skolan. Har dock inte gjort något åt saken utan skjutit undan det och nu sitter jag här i skrivande stund med grovaste ångesten inför skolans kommande vecka. Får helt enkelt bita i det sura äpplet då det är mitt egna fel att läget ser ut som det gör. Utöver det har mitt lov varit bra, har umgåtts mycket med min familj, fått en ny säng (!!!), ätit gott och sagt adjö till 2016. Ärligt talat tycker jag faktiskt att fjolåret did me good och är väldigt nyfiken på hur 2017 kommer att sluta. Har Inga nyårslöften eller mål men ser fram emot att fylla 18 och att upptäcka nya saker. Är inne i en mycket bra fas nu, är positiv till mycket och uppskattar mer. Därmed är jag taggad på ett nytt år med nya möjligheter, super klyschigt att säga men new year new me!


Från en fika på @ brogyllen

Likes

Comments

Hej nu är det jullov och julafton är om 2 dagar! Tiden har gått så fort, det känns nästan som att den går fortare för varje år som går. Minns när jag var liten och längtade till julen och att få klappar. Något som jag inte gör nu i mina mognare dar. Tycker julen är en sådan hysterisk period och att den bakomliggande traditionen försvinner. Dessutom tycker jag att pengar som läggs på alla materiella presenter kan gå till något vettigare, dels till att rädda alla utsatta barn i omvärlden. För genom att köpa ingenting räddar du liv. En mycket fin present som jag önskar mig i år :)

Efter gårdagens julavslutning i Vasakyrkan gick jag och mina underbara klasskamrater till @ Magasinet som ligger på tredje lång gatan för att fira att vi klarat halva tvåan. Ett mycket mysigt cafe som även har alkoholtillstånd. Där stannade vi länge och göttade oss under deras värmelampor samt filtar. Blev en hel del tjötande innan vi alla gick skildra vägar och är nu påväg till olika destinationer för julfirande.

Likes

Comments

View tracker