Vardag

När vädret är på top, finns det inget bättre än västkusten!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Testade äntligen ett nytt fik som jag länge velat gå till. Det ligger i mysiga Antikhallarna och heter Latteria. Dem har så trevlig miljö och serverar mycket gott. Jag diggar inte riktigt alla mainstream ställen så detta var jättebra!

Likes

Comments

Vardag

Satte oss på Villa Bellparc efter en långpromenad med vovvarna i Slottskogen och njöt av solen. Tidigare idag var jag på en arbetsintervju som kändes kanon. Ska bli spännande att se vad resultatet av det blir! Nu ska vi snart äta tapas och imorgon väntas en heldag vid havet samt mitt favoritpass på gymmet. Skoj!

Alltid i mammas knä<3

Likes

Comments

Festligt, Vardag

Den 14e Juni tog min käraste broder äntligen studenten! Att få vara delaktig på en sådan händelserik dag och få se all glädje gjorde mig alldeles varm - det kändes nästan som det var jag som tog studenten haha. Måste dock erkänna att jag är tacksam att det inte var min tur iår då jag inte riktigt är redo att släppa skolan än <3

Likes

Comments

Festligt

Hola! Här kommer några bilder från Hannas fina födelsedagsbrunch som var under Summerburst-helgen. Stor eloge till henne som pallade fixa iordning allt trots dess galna festkvällar. Gött var det iaf! :P

Likes

Comments

Festligt

Kvällen startade med rosé på Mr.P innan vi begav oss upp till Bar Himmel på deras öppningstillställning. Uteserveringen var smockfull med härligt och glatt folk - underbar stämning i soliga Göteborg!

När magarna var tomma gick vi ner till verkligen bästa TOSO och åt några smårätter. Bästa fyllekäket som existerat<3

Därefter fortsatte kvällen i sin vanliga ordning och avslutades inne på PUSH

Likes

Comments