Vardag

Första gången både jag och Della testade Acai bowl på hälsocafet @Jos här i stan. Personligen tyckte jag att det var lite väl lite ingredienser för 80kr, men god var den iaf! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode, Tips

Kolla va vacker min nya hårtofs är! Den kommer från det danska märket Cosy Concept och finns att köpa på Milk&Honey i Göteborgs innerstad men även här!

Likes

Comments

Vardag

Testade äntligen ett nytt fik som jag länge velat gå till. Det ligger i mysiga Antikhallarna och heter Latteria. Dem har så trevlig miljö och serverar mycket gott. Jag diggar inte riktigt alla mainstream ställen så detta var jättebra!

Likes

Comments

Vardag

Satte oss på Villa Bellparc efter en långpromenad med vovvarna i Slottskogen och njöt av solen. Tidigare idag var jag på en arbetsintervju som kändes kanon. Ska bli spännande att se vad resultatet av det blir! Nu ska vi snart äta tapas och imorgon väntas en heldag vid havet samt mitt favoritpass på gymmet. Skoj!

Alltid i mammas knä<3

Likes

Comments

Festligt

Hola! Här kommer några bilder från Hannas fina födelsedagsbrunch som var under Summerburst-helgen. Stor eloge till henne som pallade fixa iordning allt trots dess galna festkvällar. Gött var det iaf! :P

Likes

Comments