View tracker

Hallojsan bloggen! Längesen sen sist nu, har haft fullt upp med livet och mycket har hänt känns det som(?) Har börjat på mitt nya jobb, blivit äldre och gått in i väggen skolmässigt. Vardagen rullar på. Försöker klämma in mina vänner i mitt hektiska schema men dessvärre hinns det inte med, iaf inte så mycket som jag vill... I torsdags kände jag att det var dags för mig och Lina att sätta oss ner för att diskutera våra liv då det sker stora förändringar för oss båda. Regnet duggade på taket, filtarna värmde våra kroppar och vi njöt av det gööör goa kaffet @ Da Matteo erbjuder - MYSFIKA! Imorgon är det återigen jobb som står på programmet och därefter måste jag verkligen ta tag i studierna. Känns som jag inte kommer någon vart men om knappa 3 veckor är det långt jullov som gäller för min del. Längtar!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har legat nerbäddad nu i två dagar med feber och det har verkligen varit hemskt! Hatar att vara sjuk när jag väl är det.. Men nu mår jag mycket bättre och kan åtminstone gå till skolan och skriva på mitt nya jobbkontrakt imorgon :) Blev så glad när dem ringde och informerade mig att dem vill att jag ska komma in, skriva på pappren och få en introduktion av platsen. Det känns verkligen så bra, är extremt taggad på en förändring och förhoppningsvis en förbättring!

Dessutom har Hov1 kommit ut med att dem ska ha en turné, biljetter har släppt och dem spelar i Göteborg på Trädgårn den 15e februari 2017. Älskar dem och dess låtar! Kan även erkänna att jag är lite smått förälskad i Noel som tidigare var med i podden "den fantastiska resan". Hans röst är sååå sexig och nu ska jag få höra han live. Biljetter till konserten köper man här, ses vi?

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen var intressant, blev återigen inte som planerat men som vanligt kul! Började kvällen ganska deprimerad men när jag träffade mitt umgänge blev humöret genast mycket bättre! Vi pendlade mellan de olika barerna i stan - en riktig barrunda må jag säga haha!

Idag stod det födelsedags-brunch för fina Vilma på programmet och se så fint hon hade arrangerat det. Imponerade! Fanns allt emellan smoothie bowls, färsk juice, frukt och bakelser. Jättetrevlig stund med alla tjejer trots min extrema huvudvärk ... Därav blir resterande dag ganska avslappnad, inga planer utan bara ta det lugnt, njuta av ledighet och kanske få något plugg gjort. Är faktiskt även lite ledsen idag, lyssnar på break-up låtar och tänker på livet. Alla dagar är inte perfekta och man kan inte alltid vara på topp :) Vi hörs!

Likes

Comments

Hej, vardagen är igång och allt rullar på i vanlig ordning. Men som tidigare nämt gillar jag lite förändringar, så efter skolan beslöt både jag och Lina för att splitta en flarre vitt. Efter några glas stod födelsedagsfirande på listan främst för Vilma men även Lina som fyllt år. Vi åt på Tapaso som ligger i Linne och maten va verkligen prima. Nöjda och belåtna gick vi därifrån! Ett kul sätt att bryta vardagen med kvalitetstid med tjejerna<3 Men nu åter till studierna.. har ett seminarium imorgon och spanska prov på fredag. Kul ändå, snart helg ju!

Likes

Comments

Fur hair tie

Nu klickade jag äntligen hem nya tofsar. Blev en grå och svart pälstofs för denna gången. Det finns alla färger du kan tänka dig på pellobello.com och dem är verkligen hur fina som helst att ha i håret eller som en accessoar på handleden. Inte speciellt dyra heller, like!

Likes

Comments