Hej på er!
Igår provade min familj sushi för första gången och de tyckte faktiskt om det! Jag är självklart super lycklig då det kommer bli sushi kvällar hemma också!!!
På dagen åkte jag in till väla tillsammans med Emma och hittade en massa godsaker som kanske kommer upp här? Men jag hade en jätte mysig dag med henne och firade in sportlovet!
Tråkigt nog har jag gått och blivit sjuk, jag lyckas på något sätt alltid vara sjuk på lov. Så nu blir det några dagar då jag bara kommer ligga hemma och tycka synd om mig själv.

Likes

Comments

Hej på er!
Skoldagen gick hyfsat bra men långsamt vilket gjorde att mitt huvud inte ville sammarbeta.
Jag cyklade därefter vidare till Ica för att köpa lite småsaker tills imorgon innan jag kraschade framför Parneviks här hemma.
Ikväll är jag och Victor ensamma hemma och jag har fått lov att skippa träningen pga plugg.
Hoppas på att morgondagen går fort för sen har jag sportlov, verkligen ett lov som är uppskattat just nu!

Likes

Comments

Hej på er!
Som rubriken lyder har skolan varit prio ett dessa dagar. Idag skrev jag ett tvådelat biologi prov och på torsdag har jag kursprov i matematik. Men i allt detta har jag fått tillbaka resultatet på fysikprovet och jag blev så himla nöjd, fick en liten boost till att plugga mer.
Idag var det alla hjärtans dag, fick en liten ros skickad till mig i skolan och hade Hedda här på middag innan det var dags för träning. Känner att min kropp måste bli bättre byggd innan jag kan göra de flesta övningarna.
Nu ska jag kolla lite på paradise hotel innan jag går och lägger mig.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag sitter just nu i skolan och gjorde ett muntligt nationella för ca en timme sedan, är hyfsat säker på att det gick bra.
Idag har jag två hålor innan jag slutar vid halv tre, och det är min första lediga kväll på hela veckan. Det ska bli så himla skönt att få komma hem och bara chilla, har tränat varje kväll nu och har nästan somnat på varenda lektion.
Ikväll kan ni ju gissa vad jag ska göra, sova, har match imorgon också så jag ska verkligen ta vara på denna kväll.
Drömde förövrigt den mest udda drömmen inatt, Hahah. Meteroidregn och alla var i mitt hus där dem alla träffade, och vi överlevde ju såklart.
Hoppas ni får en bra fredag samt helg så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er!
Hörni, jag försov mig ganska rejält i morse åhh. Har inte försovit mig sedan tredje klass så det var jätte jobbigt. Men jag fick bita ihop och struntade i att ens gå på den första lektionen och tog mig ut till sporthallen i tid istället.
Skoldagen gick sådär, hade lite koncentrations problem under alla ämnen men jag tog mig igenom dagen.
Kom hem och snackade med mamma ett bra tag innan jag satte mig framför datorn i soffan. Har försökt skriva en spanska uppsats ett tag men det blir ingen framgång.
Nu är det snart dags för träning så jag ska tagga upp för den.

Likes

Comments

Mat

Speciellt sushi, la flera tusenlappar på sushi förra året, det låter ju helt sjukt. Men jag är nog inte den enda som lägger de flesta pengarna på mat.

Kläder

Självklart hade jag sagt, köper kläder hela tiden även om jag verkligen inte behöver fler. Är jag den enda?

Smink och Skönhet

För jag är fortfarande inne i min period då smink och smycken är det jag lever för, kan sitta och kolla igenom alla sidor på internet och bara önska att jag ägt allt.

Likes

Comments

Hej på er!
Shit vad tiden har gått, blev helt till mig när jag skrev februari. Snart är det t.o.m sommarlov igen.
Igår somnade jag väldigt sent, troligen på grund av all koffein jag hade i kroppen. Och tack vare min inbyggda väckarklocka vaknade jag vid tio och kunde inte somna om, jag kommer nog aldrig få nog med sömn...
Idag ska jag som sagt på kalas så tills dess ska jag fixa mig, skönt att slippa stressande och kunna sminka sig i lugn och ro.

Likes

Comments

Haft kvällar som bara bestått av plugg, plugg och plugg. Känner mig väldigt duktig nu i slutet av veckan att jag har kunnat skriva ett bra fysikprov, allt hårt arbete lönar ju sig i slutändan.

Har lyckligtvis haft en bra utseende vecka så jag har kunnat snooza ett par extra gånger istället för att platta håret. Det ska bli så himla skönt att få sova ut denna helg, har kommit i otakt med sömnen sedan skolstarten.

Denna helg ska jag bara ta det lugnt, pappa är iväg med jobb inatt och imorgon är det kalas för moffe. Hittar nog på lite annat men några vänner också, självklart ska jag plugga också.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag började jag halv nio, snoozade dock i en timme så det blev lite tight schema. Gick till ca tre och sista lektionen var biologi, även sista lektionen men den läraren. Tråkigt att vara utan hans skämt men det ska nog bli bra men den riktiga läraren, vilket förövrigt är känd för att vara väldigt bra.
Jag ska snart plugga matte, fysik eller svenska. Har en uppsats till nästa fredag som jag inte ens har börjat på, Nice. Ligger lite back i matten så måste plugga lite av det samt till provet på fredag. Vi har så mycket i skolan just nu som nästan ligger på varandra, usch.
Ikväll är det fysträning som står på schemat, ska bli så skönt även om mina muskler säger emot.

Likes

Comments