Hade morgontur igår på jobbet. Spontant blev det bestämt att jag tog tåget till Ekenäs för har kvällstur idag. Planerade iaf med Jannica att vi skulle göra något. Vi var först en sväng till Karis, sen bestämde vi oss för att fara ut till fe. Så härligt att ha en vän man kan fara nykter ut med och ha skitkul!! Vi spendera mesta tiden på dansgolvet och ibland ut och ta frisk luft! Vi var där tills det stängde och sen efter mat. Körde hem några andra innan jag själv landa i sängen ganska sent (eller tidigt på morgonen om man säger så)
Just nu är jag på bussen och är snart hemma, ska ta och sova lite så jag har energi tilö att jobba.
Som mamma sa "tänk om du skulle ha hållits i Helsingfors igår kväll, tänk så pigg du skulle vart?" Så svara jag bara "men jag skulle inte haft en kul lördagkväll" och hon höll ju nog med.
Hade iaf jätte kul med bästa Jannica!!❤️

Likes

Comments

Förra veckans Torsdag startade jag dagen med att på morgonen fara in till stan och gå i butiker med syster, var jätte mysigt. Jag köpte ett nytt telefonskal, ett marmor mönstrat från Richmond&finch, har länge velat ha det. Sen lunchade vi på Santa fé i Helsingfors och fortsatte gå i butiker. Sen for vi hem till syster, la oss på soffan och såg på film tills mamma kom. Jag och mamma for iväg på bio, vi såg på why him. Jättekul film så rekommenderar. Sen for vi hem till mig och mamma blev övernatten. På fredag morgon for vi iväg till Ikea innan jag vid 13-tiden for iväg på jobb.
Var jätte kul att ha mamma på besök, och mys med att gå på bio!

Likes

Comments

Sen fortsatte det med första gången på baywatch! Kvällar på alban. Picknick häng i parken. Firade finsate mamma på morsdagen med tre-rätters middag. Drog iväg till Tallinn med flickorna för att fylla på drickan till sommaren. Drack många goda (dyra) drinkar på båten och iland i Tallinn men njöt till fullo. Sjukt kul period i livet. Men passade också på att hoppa in mycket på bädden då jag hann!

Det blev avslutings sitz, skitrolig kväll åter igen! Sen kom dagen som vi alla väntat på, 3 Juni!! Så mycket glädje och kärlek den dagen. Så glad över att gå ut den skolan med mina närmaste vänner vid sidan om! Blev att fira hela helgen. Följande vecka börjae sommmarjobbet som färdig närvårdare. Vissa kvällar och dagar blev det baywatch häng. Min morfar blev sjuk och gick bort i Juni, så blev begravning också.. Inget vidare sommarväder hade vi ju men man fick njuta do dagar vi hade.

​Sen spenderades nästan hela sommaren i Tenala skogen med beerpong varje dag, inte riktigt varje dag men ofta. Lärde känna nya människor som idag är riktigt nära vänner, fick kontakt med gamla vänner, och så valde jag att lita på en person som var en riktig drittsekk (se på skam så förstår ni haha) nä men blev väldigt väldigt sviken, och förstår inte hur någon kan vara så falsk, och svika/ljuga/lura en annan människa, och inte ens säga förlåt sen?! Usch säger jag. Nå täffade också Alfons en eftermiddag i Ekenäs och tog en glass, drog en dag till högholmen med familjen. Yolanda kom till Ekenäs och vi drog iväg på skumparty. Och första och enda doppet jag gjorde i sommar var med Jannica och Emma då vi drog till stranden efter en kvällstur. Hade en skitkul sommar och tog va på allt!!! 

Likes

Comments

Ja året 2016 firades in hos Oskar i Karis. Sen fortsatte Januari med skola, jobb, och krogkvällar med flickorna! I februari tror jag det var så hamnade jag in på sjukhus pga infektion i njurarna Mådde riktig dåligt och låg på sjukhuset en vecka med dropp. Var inte kul alls och kände mig riktig ynklig.. Var första gången sen jag var liten tror jag som jag grät pga riktig hemlängtan. Nå när jag slapp hem så var jag på antibiotika kur en tid framåt. For iaf på en kryssning till Sverige med Jessica och Frida, gick omkring i Stockholm en dag och hade det bra. Såklart blev det Cappes mys också, världens bästa kille. En kväll var jag och Emma till Affes och festade med succémorgon, kul. Det här är kanske inåt mot Mars-April?

Fortsatte med flera utgångar. Var med Vikki till Affes det hade sista gången öppet och det var en lyckad kväll, sen blev det Santa fé med flickorna. Vädret var så fint att vi spenderade många eftermiddagar på Santa fé. Vappen firades med Jessica och Yolanda. 20april blev jag moster till finaste Ebba!! Och dagen efter var vi och hälsade på guldklimpen. Införskaffade mig också min dimmisonklänning eftersom det var nära nu till den 3 Juni. Här i något skede flyttade jag ju även till Ekenäs, eftesom jag spenderade min första natt där vid vappen ungefär. Var även på arbetsintervju till Helsigfors och fick veta att jag fick jobbet.

Likes

Comments

2017 var det nudå! På fredagen när jag kom till Ekenäs så blev jag övernatt hos Jannica! På lördagmorgon for vi till Salo med Elin och Felli. När vi kom hem så for vi till Jannica och börja fixa igång oss. Vid fem tiden for vi till Pojo och se på fyrverkeriet. Efter det for vi tillbaka till Jannica och börja festa, vi drack bål och spelade spel!
Lite senare for vi iväg till en fest! Vi tolvslaget blev det att pussas med flickorna, se på lite raketer och sen fortsätta festa. Hemma i sängen landade jag nångång 5tiden.
Idag har jag träffat Jannica, träffade N en stund och sen blev det Cappe och syster mys!
Hade sjuukt kul nyår, och så glad att få fira det tillsammans med så fina vänner som Jannica och Elin!❤️
Det är väldigt jobbigt att bo såhär långt borta från ens vänner, att få träffa dem så sällan är väldigt tugnt...

Men tack alla iallafall för det här nyåret!! Nu välkomnar jag 2017 med öppna armar!

Likes

Comments

View tracker

Har aldrig skrivit vad jag gjorde sen jnder julen. När jag kom hem på juldagen så åt vi först lite hemma och sen kom Jannica och dom och plockade upp mig. Vi for Jannica med Elin och började förfesta. Vi for till baren vid 21 tiden och det var redan kö och en massa människor. For några timmar senare iväg till en annan bar, haha. Sjukt kul kväll hade jag ivf med flickorna och det var en av dom bästa förfesterna jag varit på! Så kul!
På julannandag så for vi till min kusin med släkten och åt mat och umgicks!
Hade sjukt kul den lilla av julen jag fira! Sen var det tillbaka på jobb!

Likes

Comments

Denna julafton spenderade jag på jobbet från 7.30-21.15. Dagen gick faktiskt snabbt, jobbade med härliga människor och kunde ta det lugnt. När jag kom hem kände jag knappat att jag hade fötter. Packade smabbt ihop kläder och lite alkohol i två väskor och for sen och sova.
Vaknade vid fem idag, fir iväg till jobbet lite tidigare för att jag måste sluta lite över ett idag. Sittee nu på tåget och ska snart starta. När jag kommer till Tenala så ska jag duscha, äta snabbt lite med mamma, bror och hans kille, sen far jag till Jannica där vi ska förfesta med henne och Elin och sen blir det utgång! Kul!!

Likes

Comments

På Måndagen kom Emma på besök till mig. Vi gick på stan i butiker, sen på kvällen såg vi på film och åt gott. På Tisdagen for vi vis Yankee Candle butiken och sen tog vi båda tåget till Ekenäs.
På Onsdagen träffade jag Jessica i stan kö.12, vi for och lunchade till Santa fe. Efter det for vi och spraytannas, skönt att vara lite brun och fresch nu på vintern när man annars är så blek. Skulle gärna få vara en sak man gör regelbundet men blir ju lite dyrt...
Har idag varit på morgontur och skall snart laga kvällsmål och sen fara och sova någorlunda tidigt.
Imorgon är det julafton och jag kommer vara ordagrant hela dagen på jobbet, har dubbeltur. Trivs på jobbet men kommer ändå vara den sämsta julafton hittills, det är ju nog meningen att man ska vara med familjen. Har ingen julkänsla alls. Dessutom kom min bror hem på Torsdagen så suger ju extra mycket att inte vara hemma. Menmen på juldagen efter morgonturen far jag hem. Sen på kvällen blir det utgång!
På Julannandag ska vi träffas med hela släkten, bra så!
Är ledig nyåret, planerna är oklara ännu men det löser sig!

Likes

Comments

På Tisdagen var jag in till stan med Sandra och tittade på Finlands lucia när hon åkte genom stan. På Onsdagen hade vi Finlands Lucia på besök till jobbet, efter jobbet kom mamma och syster och plockade upp mig och vi for in till stan och se på brudklänning åt syster som gifter sig i sommar. Efter det stannade vi i Iso omena och äta jättegod mat!
Sen släppte dom av mig i Karis där jag sovde över. Vi hade väckning 5 på Torsdag morgon och for iväg till tåget. Vi var på en 23-timmars kryssning tillsammans med Anna och Rosita. Hade sjuktkul, drack goda drinkar och hade det bara annars det jätte kul!
Igår morse var vi tillbaka i Åbo. Jag och Jessica for till henne och fixade oss. For och lunchade på KW, var till Lojo ett varv. For vid halv fem tiden till mammas, var ett varv till syster och sen spenderades kvällen med Jannica och Ronja.
Sitter just nu på tåget och ska tillbaka till Helsingfors, jobb hela helgen!

Likes

Comments

Efter att jag senast bloggade så hade jag varit med Ronja och Jannica. Den fredagen var jag också med Ronja hela kvällen. På lördagen blev det julmarknad med mamma och sen for jag till Karis till Jessica. Där fixade vi oss, lagade lite gott att äta, förfestade innan vi for till Ekenäs till Santa fé. På Söndagen sen så var jag barnvakt till Casper!
Hade en superkul och bra helg!

Likes

Comments