På måndagen så fick min syster och Eemeli en liten flicka!! Oj gulle vad hon e söt!! Stolt moster än en gång åt lilla Papulina!!❤️❤️
Igår var vi och hälsa på dem! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har inga ord för lördagens bröllop! Så mycket kärlek hela dagen och kvällen! Minnen för livet!
Som Jonathan sa i sitt tal "Alla vi ikväll vet att ni två är som gjorda för varandra, ni hör ihop. Mima + Patrik =Perfekt! Och det ser vi när vi ser på eran Ebba som ni har tillsammans!"
Jag och mina systrar hade äran att få vara brudtärnor på bröllopet!❤️
Välkommen till familjen Patrik! Nog för att du hört till våran familj i 10 år redan!❤️

Här är vi som ännu festade 6 på morgonen!🎊

Likes

Comments

Hejsan vad har hänt sen senast. Jo min lediga dag började med att jag märkte att nån hade slagit sönder rutan på min bil. Så fick fara till jobbet och hjälp av flickorna så tejpade vi sopsäckar för. På fredagen ordnade vi pizza kväll på jobbet. Lördagen for jag till Ekenäs körandes med fullt av glas i baksätet och plastsäck som hade skithögt ljud. Dammsugade bilen med hjälp av pappa och Anne och sen for jag med Jannica en sväng till prästkulla och säga hej till släkten och sen blev det regatta med Jannica och cappe, kul kväll! Har idag varit med Emma till Esbo. Först hittade vi skor till mig till helgen, och sen var vi till Oittaa och se på stranden som vi ska o simma med jobbet i Augusti!
Sen märkte jag att jag låst ut mig så fick köra iväg till syster efter extra nyckel, åt kvällsmål där och nu är jag hemma. Håller på och packa och småstäda.
Imoron sista morgonturen innan semester!!! Det ska firas med kubb och lite skumppa imoron!
På helgen vankas det bröllop!
Desstuom har vi planerat in en träff med flickorna från jobbet den 20, så då ska vi träffas hos Snissi och sen iväg till nånstan på lite dans och bisse!🍻
Sista helgen i Juli far jag och bästis iväg till Åland på rockoff!
Det är mina planer nu så långt jag vet!
Hoppas ni har det bra, byee!

Likes

Comments

Ni får en bild från då jag och Emma var till forsen i Tenala/Bjärnå
Har idag varit på morgontur, under dagen kände jag mig jätte trött och ibland fick jag magvärkar. Då jag kom hem hade jag lite stegring och valde då att vila på sängen. Vaknade efter kö.20 nångång så har vilat ut ordentligt.
Har nu lagat "avokadomackor" och ska se på nån serie. Imorgon en ledig dag, sen kör jag 5 dagar jobb och seen tar jag SEMESTER!!!

Likes

Comments

Lördagen är obeskrivlig! Så himla kul kväll! Började 8.30 med att överraska syster och sen bblev det olika program! Mot kvällen for vi till campingen där vi hade stuga och bastu bokad. Vi fixade oss och sen blev det middag på bossa nova. Planen var att vi skulle vara hela kvällen där eftersom det var ett evenemang där, men det blåste så himla mycket ute så vi for vidare till Santa fe där vi dansade loss, hela familjen samlad! Min kväll slutade på en gårdsfest där vi sluta festa 8 på morgonen. Skitkul kväll!!
Nu längtar vi till bröllopet som är om ungefär 2 veckor!!

Likes

Comments

Så jävla happyhappyhappy för att det blir skolan i höst!! Just nu ser det ut som att det blir att studera i hesa, är på reservplats till Åbo, så får ännu vänta och se! Det känns nog ändå bra att att studera i hesa, nu när jag har Sandra och dom andra fina flickorna här känns det nästa tråkigt att fara härifrån! Men vi får se vad det blir, skolan iaf, och vart blir klarare om cirka två veckor!

Likes

Comments

Storasyster och Ebba kom till Helsingfors igår för att sova hos min andra syster! Så igår efter jobbet for jag hem till Erica och var med dem. Vi såg på film och åt gott. Idag hade jag ledig dag och tog en sovmorgon och kom sen igen och vara med systrarna och Eemeli. Dessutom kom brorsan hem idag och kommer vara hemma hela Juli!! Så vi alla bänkade ner oss hos Erica och Eemeli och såg på film och åt glass! Så skönt att hänga med syskonen! Såå tacksam över att ha så många syskon som jag har, och att vi har så bra kontakt som vi har!❤️

Likes

Comments

Ta hand om varandra och alla fina du har omkring dig!!

Likes

Comments

Bildbomd från förra helgen!!❤️

Likes

Comments

Hade idag babyshower för finfina syster!<3
Efter en stund så for jag på hennes balkong och suprisesuprise råka jag somna i nån timme, skönt var det. Syster kom med till mig för hon skulle låna bilen, och jag for och handla lite gott inför kvällen.
Har bara legat och se på serier. Imorgon morgontur!
Ni anar inte hur mycket jag längtar efter nästa veckoslut som jag e ledig, har inte haft ledigt veckoslut på 4veckor nu...

Likes

Comments