View tracker

Fredag idag!
Denna vecka har bestått av jobb, för det mesta har jag sovit när jag kommit hem förutom på Onsdag för då for jag och Sandra in till stan. Igår var det först kurs och sen kvällstur.
Idag är det kvällstur som gäller och imorgon en morgontur. Efter morgonturen imorgon far jag med tåget till Ekenäs,blir ledig två dagar. Imorgon är planerna utgång med Emma!🎉
Nu ska jag duscha och sen packa lite inför helgen! Borde också hinna dammsuga innan jag far iväg på jobb!
Hoppas ni har en bra fredag för det ska jag ha på jobbet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​En tid sen igen.. 

Jag kom hem från Ekenäs på lördag morgonen för att jobba kvällstur, hade sedan morgontur på Söndagen. Var så trött igår när jag kom hem så somnade när jag kom hem från jobb. 

Idag har jag haft en morgontur. När jag kom hem så tog jag bussen till Kaari (ett shoppingcenter i Haga). Behövde nya underkläder så kom hem med det, kom också hem med en ljusstake och lite julpynt samt mat. När jag kom hem satte jag upp pyntet, lagade lite mat och har sen sett på serie. 

Jobbar nu enda tills Lördag, och sen far jag till Ekenäs igen en svöng, ska bli kul! 

Hoppas ni haft det bra, nu ska jag äta en mandarin och se på serie innan det blir sovdags! 

Likes

Comments

View tracker

Ni får en tb bild på mig och Jannica från sommaren
Igår hade jag en kvällstur som löpte på jätte bra. Hem och duscha och packa och sen sova. Steg upp lite tidigare för att fara till jobbet idag så jag slapp hem lite tidigare. For direkt med bussen mot tågstation och sitter nu på tåget som ska starta.
Är ledig så far hem till Ekenäs en sväng. Ska träffa Jannica ikväll, imorgon ska jag troligen och äta med Jessica och sen ser vi vad kvällen bjuder på. På lördag morgon tillbaka för att fara på morgontur.
Dessutom bokade vi en kryssning idag med Jessica och två från hennes jobb, kul och ha nånting o se framemot igen!

Likes

Comments

Fick idag till tandläkaren. Så for iväg till Haartmans och väntade tills det var min tur. Den visdomstanden jag hade värk i så hamnar dom operera bort men det händer först om nån månad. Men idag tog dom istället bort en annan visdomstand så att det skulle lite lätta. Egentligen skulle jag haft kvällstur idag men fick bli hemma och det var tur. Har haft en sån himla värk, tempen börja stiga, jag är trött och fryser. Orkade just och just gå till butiken för att köpa glass eftersom det är typ det enda jag kan äta.
Ska nu fortsätta se på the fosters och hoppas det är lite bättre imorgon!

Likes

Comments

Senast jag skrev så var det farsdag. Sen for jag hem tillbaka till Helsingfors på måndag morgon och hade en kvälllstur då. Gjorde långdag på Tisdag och ledig Onsdag. Då blev det frissabesök och sen till syster där vi överraskade moster som kom där via med min mamma och kusin. På torsdagen hade jag först morgontur och sen hem snabbt och fixa sig för att sen tilbaka på jobb och ha julfest. Vi började först på jobbet, sen till en resturang och äta gott och sen vidare till Dubliner, och sen for vi ännu några och dansa. Hemma landade jag iaf nångång 6 på morgonen, och fredagen mådde jag dåligt i princip hela kvällen. Sen jobb Lördag och Söndag.

Idag hade jag ledig dag. Har varit till labben, ringt tandläkare, har nu en bykmaskin på och ska snart städa lite hemma. Dessutom pratade jag en go stund med Jessica i telefonen, pratade lite om en helg då jag ska till Ekenäs och vi ska fara ut! Ska bli skitkul! Saknar så att umgås med henne, efter en tid då vi umgicks i princip varje dag och nu ses vi knappt något alls.. Längtar iaf!Likes

Comments

På fredagen efter morgonturen kom jag direkt mot Ekenäs. Planen var att min syster skulle plocka upp mig vid tåget och vi skulle på bio, förstås så var tåget 40min försenat så jag hann inte på bio. Pappa hämtade mig istället, jag for till dem och fixade mig och sen blev det fest på kvällen. For ganska tidigt hem men skönt så!
På lördagen så for jag först på dagen till Ekenäs med pappa, blev en ny telefon eftersom jag tappat saft på min gamla så hörde ingenting när nån ringde. Sen for jag till pappa en stund och sen till Tenala. Lagade mat, bakade, fixade mig och sen till Ekenäs igen. Blev fest på lördagen igen. Hade sjukt kul iallafall!
Idag är det farsdag och jag ska snart fixa igång mig och sen fara till pappa. Ikväll ska jag vara en stund barnvakt. Imorgon tillbaka till Helsingfors!

Likes

Comments

Att får vara moster, "mossi", till dem här två är något som betyder så mycket för mig! En orsak att fara till Ekenäs lite oftare, för att inte missa allt för mycket i deras liv!
Jag vill vara den mossi som dom kan prata om allt med när dom blir äldre, att jag kan vara en person dom också kan vända sig till om det är nånting!
Världens bästa Casper och Ebba-skruttan!❤️

Likes

Comments

Inte en bild från idag, ser inte sådär pigg ut idag
Alltså var så himla trött igår redan och idag har jag bara gäspat. Nör jag kom hem från jobb så åt jag mat och sen powernappade. Skulle powernappa ungefär 30min-1h, vaknade nu 3h senare. Ska nu se ett serieasvnitt, sen packa lite inför helgen, och sen krypa i säng och fortsätta se på serie tills jag somnar.
Imorgon kvällstur så får sova.
Men ibland behöver jag dagar då jag inte gör nånting än bara ligger och sover, ibland kan jag sova ett helt dygn runt för att sen orka igen.
Speciellt nu på vintern, vitaminbrist? Eller kanske bara min kropp är sån.
Nåja skönt är det iaf att ibland bara få vila upp sig!

Likes

Comments

Hade morgontur idag. När jag kom hem fixade jag igång mig och sen tog jag och Sandra bussen in tilm stan. Först for vi och äta till fafa's. Ingen av oss hade ätit där tidigare men det var iaf jättte gott, går gärna dit flera gånger. Sen gick vi i lite butiker innan vi tog bussen hem. Roligt att träffa henne och göra lite annat än att ligga hemma!
Imorgon morgontur igen!

Likes

Comments

På Lördagen så for jag som sagt till Jannica vid fem-tiden. Vi förfestade där och for sen till baren. Var sjuktkul att förfesta med bara Jannica, dansade på och sjöng! Hade också kul på baren, jätte många människor! Landade i säng nån gång efter 3 tror jag. På Söndagen var jag med Ronja hela dagen, och på kvällen var vi också med Jens. Sjuktkul har jag haft iaf!

Likes

Comments