Header

Jönköping har levererat underbart väder de senaste dagarna, sådär kallt & friskt men ändå soligt. Vi har till och med lite snö kvar även om det sakta med säkert smälter bort. Munksjön ligger mitt i stan och väldigt nära mig, perfekt runda att powerwalka. Jag och Elin tog oss en promenad ner till stan häromdagen, vi gick längst Munksjön och det var så vackert. Vi var tvungna att stanna upp en stund och bara titta.

Skolan har dragit igång och det känns roligt, vi har börjat med två kurser som heter calculus & quality management. Har suttit hela dagen med massa ekvationer & funktioner, så glad över att äntligen ha en kurs där jag får räkna. Det blir rätt eller fel & tydliga beräkningar finns, inte massa oklarheter med filosofer hit och hit.

Likes

Comments

Det är så mysigt här i Jönköping nu, det är nämligen inte bara kallt utan det ligger också lite snö på marken. Dessvärre hindrar det inte mig från att längta efter att få åka skidor, det hjälper inte heller när det läggs ut skidbilder på Instagram, Facebook och Snapchat. Jag är omringad.

Har insett att så fort jag har chansen väljer jag att åka utomlands och att jag faktiskt inte tagit chansen att vara här i Sverige, förra året åkte familjen till Branäs vilket var mysigt så nu känner jag att det är dags att spendera lite tid här.

Jag gillar ju att bo fint när jag åker bort, ska det va så ska det va. Hittade ett hotell nära Idre, Storsätra Fjällhotell (länk här) som såg väldigt fint ut. Ett typiskt fjällhotell med ljusa och fina rum. På området finns en relaxavdelning med bastu och badtunna, tänk er hur underbart att spendera kvällen där efter en dag i backen!

Bara tanken av att få spendera dagarna i backen och kvällarna på ett hotell gör mig lite smått lycklig, lite vårskidåkning behöver jag helt enkelt planera in!

Likes

Comments

I fredags åkte jag tillbaka till Jönköping, känns skönt att vara här några dagar innan skolan börjar igen. Termin två, det går så fort! Känns som jag just satt och funderade över om jag skulle tacka ja eller inte. Är så glad över att jag faktiskt bestämde mig för att börja, jag stortrivs både i Jönköping och med mitt program.

I fredags åt jag, Elin & Axel middag och spelade monopol hemma hos Elin. Allt var i sin ordning så att säga. I går sorterade jag och omorganiserade här i lägenheten, sån underbar känsla att öppna ett skåp och det är ordning. Blir lite smått lycklig av det.

Nu ska jag till Elin och spela spel, wie! xoxo

Likes

Comments

Jullovet är snart över och det är dags att bege sig till Jönköping igen. Tror jag är en person som känner sig hemma på många ställen vilket jag är otroligt tacksam över. Att åka tillbaka till Jönköping känns inget annat är roligt, lika mycket som det känns roligt att åka hem igen till Göteborg. Jag är iallafall peppad att börja den nya terminen, det ska bli roligt att komma tillbaka till skolan!

Idag är det storm (?) ute så jag passar på att spendera dagen i myskläder, kommer snart ett minne blott så att säga. Ska plugga lite och ta det lugnt. Skönt!

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Igår var det Elins födelsedag, grattis! Vi åkte in till stan för att äta lunch, vi åt dumplings på Beijing8. Supergott!
Så roligt att vi båda under hösten bott i Jönköping, Elin ska denna terminen göra praktik men håller tummarna på att hon så småningom komma tillbaka hehe.

Likes

Comments

Vad hände med denna hösten? Känns som någon lurar mig, hur är det möjligt att december är över? Vad hände med oktober & november? Fick nyss min lägenhet ju.

Trots att 2016 snart är över är jag så otroligt peppad över att 2017 ska börja. Tror det kommer bli ett bra år, precis som detta varit.

Likes

Comments

I fredags åkte jag hem till Göteborg, det var längesedan jag var hemma och det är ju som sagt farsdag idag. Har träffat Emma och Ida, skönt att träffas igen! The girls så att säga.

Farsdag var det ju som sagt idag, jag och pappa åkte en tur på förmiddagen och därefter var det middag hos mormor och morfar. Vi åt trerätters och precis som efter en middag hos mormor & morfar är jag mätt i ungefär en vecka. Haha.

Likes

Comments

Inatt har det varit valvaka hemma hos mig, även om jag sov ganska många timmar av natten är det ändå känsla att följa hela valet i USA. Tänk att Donald Trump blev USAs 45:e president. Jag önskar jag var mer insatt i både Clinton & Trumps politik men det är jag inte, jag hoppas bara Trump gör ett bra jobb.

Saknar mitt långa hår, nu tänker ni "långt hår?". Det må varit slitet men det var iallafall längre än vad det är nu, just nu kan jag inte sätta upp en bulle på huvudet vilket är en lite konstig känsla. Ändå var det ett bra tag sedan jag klippte det. Det är liksom en mellanlängd nu. Har ni märkt hur mycket jag pratar om mitt hår? Haha!

Likes

Comments

Såhär års när håret blir alltid mitt hår så tort och tråkigt, trots inpackningar och olja för håret vill det inte riktigt vara med i matchen. Tänkte iallafall att jag ska försöka sluta platta/locka det, köra på uppsatt hår och inte tvätta det så ofta. Låta håret vila helt enkelt. Det är inte lätt men jag tror håret kommer tacka mig sen.

När jag var hos friören gjorde hon en Olaplex-behandling, ska egentligen göra en sån inpackning en gång i veckan men det har inte riktigt blivit så. Måste försöka bättra mig. Olaplex bygger upp håret och ska göra det friskare. Ska tydligen vara en mirakelprodukt!

Likes

Comments

Något av det bästa med att bo i en liten stad är att allt är så nära. Evelina kom förbi härom dagen, bara en kort stund. Vi drack te, sedan skulle hon vidare och jag plugga. Så underbart! Älskar detta livet.

Likes

Comments