Jag vet att jag svarat på exakt dessa frågor tidigare, men eftersom att det har gått ett tag sedan dess kan svaren ha ändrats. Här kommer de 25 frågorna iallafall!

1 . Vilket är ditt fullständiga namn? - Mathilda Ekholm, duh.

2. Vilket är ditt favoritämne i skolan? - Filosofi och psykologi.

3. Vad är din favoriträtt? - Risotto tror jag.

4. Vad är det sista du köpte? - Ett par overknee-skor.

5. Vilken är din favoritbok? - Pass.

6. Vad har du för favoritfärg? -Rosa och champagne.

7. Vilken är din favoritparfym? - Flower by Kenzo

8. Har du någonsin varit utomlands? - Självklart.

9. Hur många syskon har du? - En lillebror.

10. Vilken är din favoritbutik? - Urban Outfitters som fysisk butik och nelly.com på nätet.

11. Vilken är din favoritresturang? - JOS, men gillar Pinchos också!

12. När grät du sist? -Inte så att jag håller koll men kanske en månad sedan.

13. Vilken är din favoritlåt just nu? - Tvillingen - Darin

14. Vad har du för favoritfilm? - The Art of Getting By, Frozen och Sleeping Beauty.

15. Vilken är din favoritserie? - The good place efterom att jag ej har tålamod att se serier som är mer än 1 säsång långa.

16. Vilken mobiltelefon har du? - En iPhone 8.

17. Hur lång är du? - 1,67 m faktiskt.

18. Kan du laga mat? - ÄRLIGT, jag är asgrym.

19. Har du något smeknamn? - Ja, Klump.

20. När fuller då år och vad är du för stjärntecken? - Fyller år den 1:a januari och är stenbock.

21. Nämn en låt som betyder mycket för dig. - Summertime Of Our Lives- Cody Simpson.

22. Hur många barn vill du ha? - Orka tänka på sånt redan nu.

23. Nämn en skådespelare som se riktigt bra ut. - Jake Gyllenhall

24. Skola? Går på Rekarnegymnasiet

.25. Favoritklädmärke? - Adidas, Nike, Calvin Klein och Levi`s.

Så, de var det. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen..

Nu är det såhär att jag har tänkt att börja blogga igen. Varför? Jo för att jag känner för det. Jag tänker att bloggen får agera som en sorts dagbok åt mig. Eftersom att detta är mitt sista år på gymnasiet kan det vara roligt att dokumentera hur mitt liv utvecklar sig, men även mina känslor och tankar är kring allt. Tänker även att jag kanse kan lyckas ta några fina bilder då och då vilket blir som en bonus (+ är i behov av att få bilder som jag kan lägga upp på instagram eftersom att den är rätt död just nu hehe).

Detta gör jag för mig själv och ingen annan, så gillar du inte det jag skriver behöver du inte läsa!

Uppdateringen kommer ske när jag känner för det och kommer och handla om allt random som finns i mitt huvud.

Jag är astaggad på detta och hopppas att ni också kommer tycka att det är kul! Puss och kram!!

Likes

Comments

Hej hörni!
Jag gör i stort sett ingenting annat än att jobba just nu och det är ju inte så himla roligt att läsa om. Jag skulle kunna sitta och skriva tomma inlägg men det känns fett tråkigt och onödigt.
Så tar en liten paus tills mitt liv blir lite roligare!
Bye.

Likes

Comments

Aa om jag ändå är inne på det här spåret med protein efter träning så måste jag ju bara ta upp NJIEs nya smak på deras proteinpudding, Blubbery-Muffin. Vet ni hur gott det är alltså????
Det här är en smak som verkligen inte alla kommer tycka om men om du gillar söta saker, kör på.

Och det bästa? Den är laktosfri, hehehe.

Likes

Comments

Hej alla!
När man snabbt behöver protein efter ett jobbigt gympass eller något annat fysiskt krävande så tycker jag helt klart proteinbarer är det bästa alternativet. Har testat ungefär en miljon olika sorter men jag har kommit fram till att dessa två är bland de godaste.

De är från märket Best Bar och är i smakerna Chunky Coockie Dough och Coockies and Cream. Asså jag älskar ju allting som är sött och därför gillar jag dem extra mycket. Vem har liksom inte drömt av att äta nyttig kakdeg????? Andra barer kan bli så stabbiga.
Vet egentligen inte hur nyttiga de är om de innehåller en massa socker och sådant, men lite protein innehåller de iallafall!

Dessa två kan man köpa i helt vanliga butiker som Hemköp vilket är bra och smidigt. Har även andra favoritproteinbarer men de finns bara och köpa på Life och orkar inte åka dit varje gång. Kanske skriver om dessa barer i ett annat inlägg, men tills dess för jag nöja mig med dessa två supergoda barerna!

Gonatt på er!

Likes

Comments

Gokväll på er!
Jag vet att jag inte kommer ha samma bra uppdatering som innan eftersom att jag de kommande veckorna bara kommer att jobba, konstant. Har börjat två nya jobb inom loppet av två dagar och ser faktiskt lite fram emot att jobba. Det känns vuxet liksom haha. Men iallafall det ända jag kommer att göra är gå upp och jobba, åka hem och äta, träna lite och vara på sjukhuset (riktigt sjukhusbarn haha). Det kommer alltså inte hända något roligt eftersom att jag inte har tid med nåt annat en jobben. Men så får det va! Får väl komma igen med bloggen igen när skolan börjar eller nåt.

Mitt heltidsjobb som jag bara kommer att ha i fyra veckor (tror jag det var) ät ett arbete på Eskilstuna energi och miljö där man åker runt och lyssnar på ventiler och ser om det finns läckor.

Vi va iallafall i Borsökna och hade checkat av alla ventiler i ett område och skulle åka till nästa, vi ska då göra en u-sväng. Den blev ju inte så himla lyckad kan jag ju säga. Wips så satt vi fast i diket. Asså verkligen fast. Vi puttade och försökte verkligen få loss den men bilen satt fast. Efter ett tags hopplöst  puttande ringde vi vår handledare som fick komma dit och hjälpa oss. Bilen gick inte att bogsera upp eftersom att den stog så tokigt så vi fick ta och putta igen. Det kom några snälla människor som hjälpte oss också, och vi lyckades efter mycket om och men få upp bilen. Det är alltså vår andra arbetsdag på detta jobb och vi lyckas köra ner bilen i diket, bra jobbat!


Nu ska jag gå lägga mig eftersom att jag ska upp 05:45 p.g.a. Jobbet som börjar sju varje dag!

Godnatt på er!

Likes

Comments

Hej på er!
Skrev för några inlägg sedan att jag varit på Mall Of Scandinavia och att jag inte köpte så jättemycket. Köpte faktist bara tre produkter men kände inte att jag behövde mer!
Här kommer alla dem.


Det första var en jumpsuit från Superdryoutstore tillhörande deras festivalkollektion (alltså älskar fetivalstilen) och den kostade 649 kronor. Ni kan hitta den HÄR!


Dem andra jag köpte var ett par vita Nike skor. Jag måste ha någon addiction för vita Nike skor. Var tredje vecka får jag abstinens och MÅSTE köpa nya! Köpte dem på stadium för 849 kronor tror jag men de var slut så länkat en annan liknade Nike sko från Nelly där->Nike


Och det sista plagget är en off-shoulder-tisha från Zara. Det enda plagget jag hittade på REA och den kostade bara 79 kronor!!
Hitta den dock inte på internet shoppen så kan inte länka den.

Likes

Comments

Hej alla!
Gårdagens kväll spenderades på bastubåten. Jag kan väl inte skriva så mycket om det förutom att det var en mysig kväll. Så resten kommer i bilder!

Okej kan vi bara notera hur himla fin solnedgången va lite senare under kvällen??? Okej det låter som jag är 70 bast men skitsamma.

Likes

Comments

Asså åh hörni! Vet ni vad jag verkligen vill ha? En tatuering. Asså veeeeeerkligen. Hur snyggt är det inte???
Men får ju skraffa inte för mina föräldrar ofc så måste ju vänta 1,5 år till :)))))))) men jag väntar på!

Likes

Comments

Hej på er!
Igår var jag med släkten i Nyköping. Ni måste ju tro att jag bara är med min familj heltiden men det är jag inte, skriver bara om dem heltiden eftersom att bi gör en hel del saker tillsammans!
Vi var på något som hette Nyköpingsgästabud. Det var nån teater om historias som utspelat sig på det gamla slottet just i den staden. Jag kanske inte är jätteintresserad av historia eller teater men det var mysigt ändå!

Här är en del utav det här slottet. Det brann tydligen upp eller nånting. Så tror dem byggde upp det igen eller jag vet inte, kan inte så mycket om historia tyvärr.

Såg på denna bild att han hade ett blåmärke i pannan. Han hade sprungit in i en spegel på spegelhuset på Liseberg!

Här snodde jag då Max fiskarhatt. Har faktiskt börjat tycka att det är snyggt. Tyckte dem var så himla fula för ett par månader sedan, men man kan ju ändra sig. Men alla passar inte i dem (exempel på det är jag).

Okej hur lyckas jag och Max matcha varandra så bra med orange? Duktiga.

Så det var min onsdag det!
Kram!

Likes

Comments