2017, SKOLA, MUSIK

Imorgon är dagen med stort D. Harry Styles, Martin Garrix och Astrid S släpper ny musik. För mig som konsumerar way too much musik så är detta en dröm!

Denna veckan har verkligen gått fort, två arbeten ska in imorgon och idag skrev vi ett svenska prov sen är det dags för påsklov! Så skön! Är i stort sätt fullbokad hela veckan men det ska bli skönt att inte ha någon skola innan man drar igång med de sista proven. Helt sjukt att jag kommer snart att skriva mina sista prov på gymnasiet någonsin. HELT SJUKT

Måndag

Ska vi antagligen åka ner till valparna med Alva. Denna gången ska jag dock inte glömma min mobil så att jag faktiskt kan ta lite bilder. Alltså detta är några av de sötaste valparna någonsin!

Tisdag

Jobb mellan 11-20 och sedan ska jag antingen åka hem eller till min kusin och förbereda för onsdag genom att baka kladdkaka och duka lite.

Onsdag

BRUNCH för att fira att jag fyller 19 år. Hoppas att det är bra väder så att vi kan sitta ute, om vi är hos min kusin annars så spelar inte vädret någon roll. Hela morgonen kommer att bestå av förberedelser och städning.

Torsdag

Jobb mellan 11-20

Fredag

Antagligen så ska jag och tjejerna kolla på Harry Potter hemma hos någon och bara ha det riktigt mysigt.

Helgen

Jag och mamma drar till Stockholm för att fira mig samt att titta på kungligheternas Bröllopsklänningar och jag hoppas även på en tur till Bounce!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2017

Sitter nu och drömmer mig bort till sommaren och tills jag och mamma åker till Mogán i juni. Men samtidigt måste man vara så glad över att det känns som, knacka i trä, det börjar bli vår även i Sverige. Solen gör så mycket, dagarna blir ljusare, man blir gladare osv.

Idag var jag även och hämtade en potentiell balklänning. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska behålla den eller inte men med några små ändringar så kan den bli riktigt bra!

Nu ska jag återgå till att ordna mina spellistor och gå och lägga mig tidigt så att jag orkar att jobba imorgon och på söndag.

God Natt!

Likes

Comments

INSPO

Alltså jag längtar ibland tills när jag flyttar hemifrån och ha möjligheten att själv kunna inreda mitt eget ställe. En av mina prioriteringar kommer vara att ha en läshörna framför ett stort fönster. Blir kanske lite svårt att fixa till den första lägenheten men jag ska ha det någon gång i mitt liv, helst ska det såklart lika någon av bilderna här över. En STOR fåtölj omringad av fönster och bokhyllor! Det är min drömplats!

Likes

Comments

Kan vi bara ta en minut och upskatta den amerikanska, australienska och brittiska versionen av X-Factor? Hur många bra artister har inte kommit ut ur programet och faktiskt blivit något? Helt otroligt!

Min nya obsession är en killgrupp som kallar sig 5am, de är så sjukt bra och får en verkligen att vilja ställa sig upp och dansa. Titta på Nicole så får ni nog en relativt bra bild på hur det ser ut hemma hos mig när jag lyssnar på deras framträdanden! Ser verkligen fram emot att höra deras egna musik.

Likes

Comments

2017, RESOR

ROM! Kan bara säga en sak, det är helt klart en av mina favoritstäder. Medans alla hypar över Paris så hypar jag över Rom. Maten, glassen, storstaden som trots allt känns så liten men ändå sjukt stor, människorna och så klart språket! Även om vi gick flera mil om dagen och att detta var en studieresa så var det helt fantastiskt att vara där och gå på museum, kyrkor ect. Längtar redan till nästa gång jag kommer dit igen!

Tänk att få studera italienska i Rom... kommer absolut att stå på min bucket list framöver!

Likes

Comments

2017, SKOLA

De senaste veckorna har varit kaos men samtidigt lugna. Förra veckan bestod av lov aka göra så lite som möjligt, jag skulle jobbat förra måndagen och torsdagen men fick gå hem efter någon timme då jag kände mig sjukt illamående. Helgen spenderades dock på jobbet men snart drar jag och resten av klassen mot (iallafall lite) varmare breddgrader, nämligen ROM!!

Är så taggad att få åka tillbaka till en av mina favoritstäder. På torsdag åker vi iväg och är borta i fem nätter med en massa olika besök på museum och kyrkor. Ska bli riktigt kul trots att rektorn är en av dem från skolan som ska med...

Innan vi drar har vi ett svenska "prov" imorgon och innan jag börjar packa ska jag ut och shoppa det nödvändigaste typ pyjamasbyxor, öronproppar och växla lite pengar.

Nu ska jag se klart på Parneviks och sen lägga mig och läsa en stund innan jag går och lägger mig

Kram

Likes

Comments

2017

Jag har kommit fram till många saker sedan detta åter började.

- Att kämpa och plugga ihjäl sig funkar inte för mig. Jag blir bara besviken när jag märker att det knappast gör någon skillnad i vissa ämnen. Därför har jag kommit fram till att skita i om det går lite sämre i vissa ämnen än andra och satsa på de som jag själv tycker är roliga. Mitt mål har aldrig varit att gå ut med straight A's utan bara att ta studenter, och det kommer jag att göra. Högskoleprovet och komvux finns vilket jag med stor sannolikhet kommer att behöva. Jag är bara 18 år och han inte en blekaste aning till vad jag vill göra i livet, det enda jag vet är att jag vill hitta ett jobb där jag trivs. Oavsett om jag själv startar något eller vad som händer. Jag ska vara glad över att få gå till jobbet och göra något som tillåter mig att utvecklas. Vilka betyg jag får när jag tar studenten ska inte hindra mig.

- Jag behöver hitta min stil. Klädvis då. Jag behöver införskaffa ett par riktigt snygga kostymbyxor och fler snygga blusar. Hittade ett antal blusar när jag var i Rom under jul men inga byxor, det blir mitt mål denna resa, om jag inte väljer att köpa ett par roséfärgade Nike skor. Jag behöver återigen gå igenom min garderob, skriva upp vad jag behöver och köpa det. Jag har nu börjat att lyssna på Säker stil podden vilket ger mig mer inspiration och får mig att vilja hitta min säkra stil.

- Jag MÅSTE lära mig att sälja in mig och sluta vara så svensk med detta. Skita i jantelagen och våga säga vad jag är bra på och helt enkelt sälja mig själv. Man kommer ingenstans om man inte lär sig det.

- Läsa innan man ska sova är sjukt nice. Jag sover så gott och även om det resulterar i lite mindre sov tid så är det så skönt. Ett av mina mål för 2017 är att läsa mer och speciellt att läsa alla Harry Potter böckerna. Tips till alla: läs mer!

Likes

Comments

De senaste veckorna har det ändå varit så sjukt mycket plugg, men nu har vi en engelska essay innan sportlovet och den väntar ROM med klassen! Ska bli så mysigt, jag som också kan och har varit i Rom flera gånger så ska det bli så kul att uppleva staden med tjejerna och klassen.

Hade även idag en privat 15 minuters lektion med min musiklärare vilket var sjukt kul. Att få lite tips på hur man kan bli bättre på att sjunga är så sjukt värdefullt. Kan vi bara ta en minut och snacka om mina musiklektioner? Bra, det är det mest chill ämnen jag känner till, ingen teori de enda "prov" vi har är uppsjungningar och medans de flesta av mina kompisar sitter och har naturkunskap har vi det bara chill, spelar eller sjunger lite sen går vi hem. Dessutom har vi en av de skönaste lärarna någonsin! Jag bara älska mina musiklektioner!

Det har egentligen inte hänt så mycket annat... Tandställningen ryker på fredag så det ska bli skönt men samtidigt lite konstigt. Den har typ blivit en del av mig, jag är så van vid den att jag kommer inte ens ihåg hur det känns att inte ha en... Men, men. Mitt mål var att få ut den innan balen och studenten vilket den nu gör och även innan Rom vilket känns så skönt. På kvällen blir det Melodifestivalen, med kusinen och hennes barn ska bli så mysigt och helgen består som vanligt av jobb!


Likes

Comments


- Använda läppstift oftare

- Alltid gå in med en positiv inställning

- Våga säga nej

- Gå på fler promenader

- Hitta nya recept

- Hitta en Au Pair familj

- Läsa fler böcker

- Ta fler bilder

-Blogga mer

- Ta studenten

- Äta nyttigare


Likes

Comments

I used to hear the voices through the thin walls
Tension building up and I'd feel so small
Some nights I'd hide under the pillows 'cause I didn't know what else to do
Started singing just to get some attention
A melody to cut through the addiction
And every song I made turned into wishes
Some of them came true

Everyone rises, everyone falls
Everyone spends some nights alone
Rich or for poor
I'm always yours
You never left me on my own

Tell me who, who would I be without you?
No matter how much we lose
Every time I bet my life on you

We were never rich not even thousands
Mom was on her knees cleaning houses
I used to go to work with her some days
And dream and dance in the big hallways

Everyone's scared, everyone's scarred
Everyone spends some nights alone
But every high, every low
You never left me on my own

Tell me who, who would I be without you?
No matter how much we lose
Every time I bet my life on you

Tell me who, would I be without you?
Nothing I'd rather do
Every night I bet my life on you
Who would I be without you?

Went on the road to make my daddy proud
But I lost him and so I sang to the crowd
My only hope is that he's looking down thinking
"Oh my God, my daughter's doing it now"

Tell me who, who would I be without you?
No matter how much we lose
Every time I bet my life on you

Tell me who, would I be without you?
Nothing I'd rather do
Every night I bet my life on you
Who would I be without you?

Likes

Comments