HÄNDELSER

Idag gick jag och Daniel till ABBA museumet, ingen av oss hade varit där innan. Tiden gick extremt snabbt när vi gick runt där inne och konstaterade hur mycket bra musik svenskar har gjort. Det är helt sjukt!

Morgondagen har jag tänkt att spendera i stan och bara gå runt och se om jag hittar ett par skor som jag vill ha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

KONSERTER, HÄNDELSER

En så bra konsert!

Även om det ibland kändes som att han ville vara någon annanstans då och då, vilket jag kan förstå. Men hans låtar är så bra och hela publiken var så taggad så det gjorde inget. Och att jag dessutom fick ta mitt äldsta kusinbarn på hennes första arena konsert gjorde allt ännu bättre!

Nu är vi båda trötta och självklart glada men det är dags för sängen. Annabelle ska upp till skolan imorgon och jag är överlycklig över att få första sovmorgonen sedan skolan börjar, då helgerna består av jobb.

God natt!

Likes

Comments

SKOLA

Bilder från de senaste månaderna

Har helt tappat detta med bloggen men ska försöka ta upp den igen. Men mellan skola och jobb blir det svårt att hålla uppe allt!
Nu ska det bli skärpning med det.

Slutet av sommaen spenderades med tjejerna och mamma, och nu så har skolan dragit igång med det har faktiskt inte varit så mycket läxor och annat än. Så skönt!

Likes

Comments

HÄNDELSER

Dagen började sjukt bra, om man bortser från att vi gick upp klockan fem, med risk tvåan på Stora Holm. Jag hade lite smått panik innan då det enda som ringde i mitt huvud var att personen som höll i den första utbildningen sa att man kan bli kuggad. Detta var dock inga problem, jag tror att det krävs mycket för att bli det. Jag personligen tyckte att detta var riktigt kul, att prova på att sladda, panikbromsa och själv få uppleva hur mycket skillnad fem km/h faktiskt gör.

Det är absolut inget att oroa sig för utan jag skulle gärna göra den igen.

En bild från ​Paris i början av månaden då jag inte tog några bilder idag!

Likes

Comments

PARIS 2016

Resan som började klockan 04:00 är äntligen slut. Efter att bussen som skulle ta oss in till stan inte kom och turen med metron gick till fel station, varför heter två stationer nästan likadant, är vi äntligen framme på hotellet som ligger en liten bit utanför Paris. Men 20 minuters bussresa in tror jag nog att vi klarar av.

Nu sitter vi ute och väntar på vår mat innan vi går upp på rummet och vilar inför morgondagens utmaning, La Fayette.

Likes

Comments