Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen går vi in i 2016. Har inte bloggat på otroligt länge och hade tänkt börja igen förra veckan men en sak hände. En nära vän till mig blev mördad. Vi var inte särskilt nära den senaste tiden, men han har alltid betytt mycket för mig och alltid varit en storebror och en förebild.

Vill så gärna börja om på nytt i 2016, glömma allt från tidigare år och faktiskt bara vara lycklig och sprida glädje runt om kring mig. Men det känns så svårt nu när han försvann bara en vecka innan det nya året. Är rädd att lämna honom i det gamla året. Men har ändå bestämt mig för att ha med alla fina minnen med denna vackra människa in i 2016, och sprida hans glädje som har inspirerat mig så mycket. 2016 är året för mognad, förändring och förbättring. Det är inte "New year, New me" BS. It's the truth, det här ska bli mitt år.

Och det här är för dig, Aiman. Min fina vän som jag saknar så otroligt mycket och aldrig kommer glömma! Ber att du förlåter mig för allt som hände, och att vi förstörde vår vänskap.  Älskar dig min ängel! 24122015 A.Q

Likes

Comments

​Idag är det lucia! Har aldrig riktigt firat det, precis som jag inte firar halloween, midsommar och andra sådana högtider. Firar jul, men inte enligt tradition de senaste 6 åren.  Men idag hade jag en riktigt mysig dag. Inget luciatåg dock, haha. Inte riktigt min grej. Men åkte och handlade med mamma, passade på att köpa lite fika. Så när jag kom hem satte jag mig med en kopp varm choklad och en lussebulle. 


Likes

Comments

Har så mycket plugg just nu, det är helt sjukt. Sitter just nu och skriver om en uppsats för 3dje gången eftersom den har på något skumt sätt bara försvunnit från datorn två gånger innan! Efter det måste jag plugga till Engelsk provet imorgon och på något sätt få in så mycket som möjligt för Natur provet på tisdag.

Ska bli så skönt att ta jullov om ca 3 veckor, ÄR HELT DÖD!

Likes

Comments

HELT GRYM ny låt av Dani M och Linda Pira. Har alltid varit ett fan av svensk hip hop men det här slår allt. Dessutom så är min fina danslärare/"kusin" Stina med i videon.

Tipsar verkligen om att lyssna på låten.

Likes

Comments

​Har varit så jävla sjuk i ett par dagar nu. Gick till läkaren igår och fick det bekräftat att det är körtelfeber och såklart så finns det ju ingen medicin för detta. Så det är bara att vänta ut det och hoppas på det bästa. Det är fjärde eller femte halsinfektionen/viruset i år, så är lite trött på det.

Nu gäller det bara att vila och kanske plugga lite.

Likes

Comments

Har blivit helt kär i dessa två sjungande bröder, Curtis (Golden) och Ernesto Powe. Tipsar verkligen att lyssna på dem!

Likes

Comments

I över 1 månad nu har jag inte kunnat somna tidigt o sen tvingats vakna tidigt. MEN IGÅR, då lyckades jag somna i tid (till och med tidigare). Så från 20.50 till 6.00 sov jag som ett barn. Bortsett från det faktum att jag är jätte sjuk, så vaknade jag helt utvilad. Men mådde för dåligt för att ta mig till skolan för en 1h o 20 min idrottslektion. Så sjukanmälde den och nu sitter jag på tåget på väg upp till Kungsängen, ska gå på Företagsekonomin och engelskan och sen tror jag att jag åker hem igen.

Likes

Comments

Helt ärligt, det finns inget jag hatar mer än håltimmar. Vi har haft jobbigaste hålrummen nu, och börjar om 7 minuter. Bestämde mig nyss för att gå ner och fylla på min vattenflaska, och vad ser jag? Läraren som tydligen var sjuk. Ville inte ha lektionen, men grejen med att hon ljög...
Vill bara hem och sova.

Likes

Comments

Känns ganska sjukt att om 2 dagar börjar skolan igen. Liksom, VA? Vad hände med lovet? Inser nu hur tråkigt lov jag hade. Gjorde ingenting. I måndags morgon träffade jag en gammal vän och hade tänkt göra mer efter det men det blev inte riktigt så. Den ena riktiga planen jag hade fuckades. Träffade en annan kompis, för första gången. Stelaste händelsen i mitt liv säger jag bara.

Hade dock EN ​riktigt mysig kväll under lovet. Min "kusin" som också är min danslärare var här. Vi åt och sen snackade långt in på natten. Jätte mysigt.

Likes

Comments