Asså helt ärligt
Ibland hittar man låtar som bara, är klockrena.

Okej så varför jag älskar denhär låten är att den får fram ett så fint budskap. DET är därför jag älskar låten.
Låten sjungs grace, och rap delen av G-eazy (( tror jag hör rätt..? ))
Så ja okej till saken.
Grace, sjunger att ingen äger henne och att hon inte vill bli " showad " på display. Att hon vill kunna vara sig själv utan att ändra på sig framför " honom "
G-eazy rappar om att han träffat en tjej, och hon är speciell, då hon är super Independent. Detta är dumt då alla tjejer borde kunna känns sig trygga och säkra i sig själva. Iallafall så har han hittat ett guldkorn som dissar honom totalt, när han är " på " som visa killar kan vara. Exempel har ger är nakenbilder & sex.
låten låter invecklad men tro mig. Det är BARA jag som har lyssnat så noga på denhär texten.

Ifall du gillar rapp & girlpower i kombo MÅSTE du ge den en chans!

Jag har nu en ny kategori här på bloggen där ni som kommer för mina girlpower inlägg kan hitta lättare, enjoy ladies and men. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hörni
Asså åh, jag sjukt trött
Jag somnade inte först halv sex, jätte konstigt
Är så utmattad, ville verkligen gymma idag men har bara sovit i fyra timmar. Min hjärna är död men kan inte sova.
Har ägnat idag till att vila, jag har druckit choklad och myst med kevin, som nu är på stan och köper en laddare, så jag är själv hemma.
Jag ska försöka göra lite yoga, asså inte avslappnade yoga utan lite fysyoga, så jag gör NÅGOT iallafall.

Jag måste verkligen börja vända mitt dygn, skolan börjar snart o här är jag o är vaken tills morgonen..?
Påtal om skolan , har inte hört något ifrån någon lärare och folk börjar panika, ingen vet när vi börjar ?!

Herregud mitt rum är verkligen kaos, så nu ska jag packa upp mina kläder ifrån mamma, sen ska jag städa rummet.
Bara jag som verkligen inte klarar av stökiga rum?

Likes

Comments

godmorgon!

idag är det onsdag , och jag och Kevin ska till tornby!

eller ja vi får väll se, jag har massor annat jag måste göra idag också.

men, jag köpte skolsaker härom dagen och insåg att allt som jag köpte, kan mamma och pappa hämta från sitt jobb. Såå jag ska lämna tillbaka det. Jag ska även köpa skor, och lite annat som jag ska ha i skåpet!

Jag måste även städa på rummet, alla kläder bara ligger på golvet....

nu ska jag gå och väcka lilla Kevin, som fortfarande sover...

oh, juste

igår så var vi på tinnis och hade det väldigt mysigt. När Kevin skulle gå och hämta sina kläder så hade någon tagit allt, hans byxor, tröja, kallingar, strumpor och .. en sko.

helt otroligt hur fräck man kan vara

hörs senare!


Likes

Comments

VARNING!!!
inlägget kommer att klassas som grovt, läs inte om du är känslig!!14.03 och jag ska ha bild och form, sista passet för skoldagen. Men stressen tar över och ångesten är som en dusch genom min kropp.

jag tar en sax som finns på bordet inne i salen och går mot toan.

När jag väl dragit saxen genom huden och jag ser hur blodet börjar rinna, tänket jag på hur mina föräldrar kommer bli besvikna, och hur BUP kommer att tjata på mig hur vi måste hitta en annan strategi. Kuratorn kommer prata med mig, min handledare kommer bli orolig. Ah vilken press jag är för alla.

men, jag fortsätter.jag drar ner min ärm och går tillbaka till klassrummet. Min lärare är väldigt arg. hon puttar lätt på mig och säger att jag ligger efter massor.
Jag vill bara gråta. Blodet rinner under min huvtröja och snart ser man hur det är helt rött på min ärm.

när jag badar den kvällen svider det som fan.

men vafan mathilda, det är vad du förtjänar.


Så såg det ut. Ändå så fick jag höra att allt var för uppmärksamhet. att jag skada min egna kropp, av syftet att få uppmärksamhet.

Fan, vad jag blir provocerad av det.

När ni har ångest gör ni också någonting åt det. men för att jag inte mådde bra sypkiskt var det min utväg. Men det ger inte er rätten att kalla mig eller annan person som är utsatt för detta, för en dramaqueen.

efter ett tag så slutade jag helt enkelt berätta för mina kompisar när jag mådde dåligt. för jag orkade bara inte höra mer.
Ska verkligen INTE säga att det bara är dåligt. har haft fantatisk stöttning, och dom som funnits är mycket väl medvetande om vad dom heter.
Men det är just det som fick mig att sluta. familj, vänner, min kurator. allt det tillsammans med min vilja har fått mig att sluta.

så nästa gång du ser din kompis komma med nya sår eller ärr, ge honom eller henne en kram. en stor kram och lyssna.

tänk på det nästa gång din kompis kommer ut från toan med saxen i handen.

Likes

Comments

helt ärligt
Är inte 100% taggad på skolan. Det handlar inte om att jag är nervös inför nationella, 9an allmänt eller gymnasieval.
det är bara så mycket så jag får ont i magen.
Först och främst så vill folk ha drama. Det finns folk på min skola som är ute efter att mobba mig. Jag visste inte detta först nu & det gör mig jättenervös. Jag vill inte ha drama eller något i den stilen. Inte när det är mitt viktigaste år någonsin i grundskolan.
Jag vet inte vem jag ska prata med om det. Missförstå mig inte mina föräldrar är jätte bra att prata med, men tror jag får vänta på mitt utvecklingssamtal, när jag får chansen att prata med min handledare om det.
Åh påtal om handledare. Det är oxå något som magen vrids lite av. Jag får faktiskt en ny handledare i år, vilket känns både bra och dåligt. hela klassen älskade vår gamla handledare och ja, han var viktig för min skola. Men min nya handledare har jag redan i två ämnen och jag tycker verkligen om honom, så jag vet att jag fortfarande har " en trygghet " på skolan. Även fast det inte kommer vara samma sak så är jag glad att 9.3 fick chansen.
9.3. Det är så sjukt att vi är nior. att jag bara gått med min klass i tre år är bara knäppt, känns som om jag känt dom ända sen lekis. Är sååå taggad på att få träffa klassen igen. Dom är verkligen världens coolaste klass som inte kunde bry sig mindre om vad andra tycker. Liksom folk kallar oss tråkiga för vi pluggar mycket. Men ingen har så kul som oss på bg tiderna & ingen har heller meriterna, tihi. dom som klagar säger även att deras egna klass inte pratar på deras bg, så det är lite konstigt.
Och herregud är så jävla taggad på NOn i år?! Jag var väldigt väldigt dålig förra året, fick komplettera allt och då fick jag E. Kunde vart värre, i guess.
lite jobbigt när ens klass är värsta snillerna i NO ( nej seriöst det är sjukt )
men i år är jag taggad. för i år har vi satt upp mina pluggtider helt annorlunda och min mamma är jätteduktig på no så hon kommer hjälpa mig.
Sen taggar jag svenska också för min lärare är svenskalärare vilket passar väldigt bra.

Men i slutet av dagen är jag jätte taggad på mitt sista år på kunskap. Jag kommer alltid ha mina kompisar och alltid ha kuratorn & handledaren brevid mig. Dehär är året jag ska fokusera tillsammans med mina två bästavänner och vi kommer rocka fett. Har fått så himla fina meddelanden skrivna till mig på alla mina sociala medier. Utan dom skulle jag bara ha ångest.

Låt aldrig någon stoppa dig från att göra något du älskar. Jag älskar att göra videos & jag kommer fortsätta göra det tills jag inte vill mer. Vill folk lägga ner sin tid på att hata på mig för det, be my guest.
Jag ska göra det bästa året någonsin i år.
vill ni förstöra det? Try me.

Likes

Comments

hej finis. 

du är fantastisk. du är helt unik.

det finns ingen på jorden, som ser ut som du. det finns ingen mer än du med din kropp. du har fått den av en anledning. den är speciellt gjord för att du ska kunna göra allt som du gör, utan att tänka på det. saker som att prata, äta, gå. detta är säkert irrelevant för dig. jaa, fast lite kurvor hade inte skadat. jag förstår att det är vad du tänker. men bara stanna upp och tacka din kropp för allt den gör för dig.

komplex är ett stort problem för många tonåringar, alla skulle jag säga. många vågar inte säga det högt, men alla har någon del på kroppen dom kanske skulle vilja ändra på. Jag har komplex, du har komplex.

Detta kanske kommer låta sjukt för dig, men man kan faktiskt få bort komplex. Man kan jobba med dom. Genom att bygga upp ditt självförtroende så lovar jag dig att komplexen kommer minska. Du behöver alltså älska dig själv mer.

Det är lätt att älska sin mamma, pappa, pojkvän, flickvän, hund, bästavän. Men svårare att älska sig själv..

jag har haft många komplex genom åren. För små bröst, Liten röv, lång, smala ben, kort.

dessa saker på min kropp är delar jag inte kan ändra på. Hur mycket fett som finns på mina bröst, kan jag inte bestämma själv. Hur lång eller kort jag är, det är mina gener och inget som jag ska skämmas för. Jag har inte jobbat bort alla komplex än. Jag tycker fortfarande att min rumpa är liten och den är lite skämmig. Detta är så sjukt. Då det endast är för att Instagram är full av fejk rumpor och allt mina kompisar pratar om är vilken liten rumpa dendär tjejen har. Självklart kommer det påverka mig och alla andra.

Det handlar mycket om att bara acceptera att den kroppen du har, har du. Men att oavsett vad media säger så kommer den alltid att vara fin. Den kommer alltid att vara unik och den kommer alltid att vara din. Media har satt upp roller och en standard som inte går att hålla. Vi är inte mer än människor. Att leva upp till dom kraven är inget man bara kan göra hur mycket du än vill det.

Så jobba på det. Prata positivt om din kropp.

Framför allt, äg den. Rocka den kropp du har fått utan att skämmas.Likes

Comments