Jaha nu har vi flyttat in i huset, det stora lasset gick i lördags där av den tomma bloggen..
Jag har stressat och varit arg o frustrerad dem senaste dagarna, för allt är varit kaos. Stressigt att flytta, Lowa var hos min pappa och var väldigt duktig men fick springa/köra mellan husen för amningen och hämta grejer i det gamla.
Packat upp det mesta i huset, börjat riva tapet i vårt sovrum och i förgår gick jag i en stor pöl på golvet i källaren så antagligen en vattenläcka också.. ja vad säger man, oturen på vår sida?
Har suttit dem senaste dagarna och ringt runt och haft mig som en dåre.. och i morse kom en gubbe och kollade med ingen aning vad som kommer hända efter detta..

Idag hämtade jag upp min mamma för att köra till det gamla huset för städning, vi har kommit en bit på vägen men nu sitter jag på bvc för Lowis ska få sin 5 månaders vaccin.. Håller tummarna att hon inte reagerar som sist..
Sen blir det tillbaka till det lilla röda huset för städning! Så man äntligen kan lämna det bakom sig.

Och jag hoppas turen vänder snart så man får lite tur år vårt håll med huset..!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, hittade inte John blund alls inatt, sist jag kollade på klockan var hon något över kl 1 och sen la jag vaken lite till.. Lowa vaknade kl 6 och ville ha mat och jag kunde så klart inte somna om.. Men sitter i soffan och har pumpat lite till min tös ifall hon blir hungrig och jag kan inte amma just då.. Men idag är det äntligen dop, trodde att jag skulle känna mig lugnare efter dukningen igår men känner mig bara mer stressad.. haha.

Nä nu blir det lite frukost och gå in och väcka pappan i detta huset, när jag gick upp såg dem två så mysiga ut, fick Flashback från när Lowa var nyfödd och D var hemma dem 10 dagarna, det är där bilden är ifrån. Mina älsklingar!

Likes

Comments

Just nu flyger tankar runt om kring, speciellt om morgon dagen.. Kommer allt gå som planerat? Jag vet inte hur Lowa kommer att bete sig i kyrkan.. Det är en blandning mellan skräck och glad känsla jag har i kroppen.. Men jag hoppas det inte blir kaos iallafall.

Imorgon bitti kommer bästa Emilia hit och hjälper mig och D att ta hand om Lowa så vi kan göra ve oss i lugn och ro, packa bilarna med grejer som ska med. Dukningen gick suveränt tack vare min pappa & styvmamma. När dem dukade stack jag till en gammal kollega som hade gjort två helt fantastiskt fina dop tårtor! Jag är så kär i den stora, hade velat spara den för alltid och bara kolla på den varje dag.. haha.
När vi var färdiga i lokalen blev det hem hit och vi bjöd på mat som tack för hjälpen.

En rolig grej som hände när vi kom till lokalen var att jag hade bråttom in, jag läste inte på lappen jag hade fått av dem som hyr ut den så jag startade larmet, haha och jag hittade inte larm panelen någon stans.. För jag hade gått in genom helt fel dörr så lokalen lätt så in i.. haha

Men nu måste jag ta och försöka få lite sömn inför i morgon, det lär bli en väldigt lång dag.
Men bilder från dopet ska jag försöka vara duktig att lägga upp i morgon kväll!

Likes

Comments

Dålig uppdatering igen, jag stressar fullt ut för Lowas dop som är i morgon, fixa med tårta och grejer.. Hatar också att jag ska göra allt perfekt så satt igår hos min pappa och skrev ut program blad till kyrkan.
Idag blir det iväg och hämta nyckeln till församlingshemmet, till Ikea och köpa två ramar och sen till någon affär och köpa vanlig vit duk.
Sen när David har kommit hem blir det att åka och duka. Hoppas allt blir bra så man kan vakna och göra ve sig i lugn och ro i morgon..

Hat också suttit och försökt skriva på min graviditets berättelse men datorn har krånglat och varje gång jag väl har satt mig ner vill inte Lowa..
me jag ska göra klart den och försöka skriva mer nästa vecka och skriva om flytten!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är jag uppe lite tidigare för jag ska till sjukhuset och träffa min nya läkare och man vet aldrig hur morgnarna blir med min lilla snutta. Hon brukar inte vakna förens vid 9-10, så då är det ju bra om jag är färdig när hon vaknar och jag kan bara fixa henne innan vi kör.

Just nu sitter jag och pumpar lite för att kunna ta med mig ifall jag inte kan sätta mig och amma just då hon blir hungrig.. ibland tänker man ett snäpp längre hehe.
Men denna tråkiga tisdag blir en fix dag, ska försöka packa lite mer idag av köket. Som vi inte använder och ikväll ska vi passa min syster dotter Lilly! Så mysigt 🙈

Likes

Comments

Denna natten har varit en irriterande natt, var jätte trött när vi gick och la oss men på något sätt har jag inte kunnat sova.. Vridit & vänt mig hela natten, det är så typiskt och nu vaknade man med ont i tänderna.. jaha, bara att bita ihop. Lowis ligger och myser bredvid mig i sängen men det är dags att gå upp och börja denna måndag och en ny vecka!

Äntligen är det dop på lördag & nästa helg flyttar vi! Som vi längtar. 🌸

Likes

Comments

Denna helgen har flugit förbi snabbt, i fredags var vi hemma hos Davids bror & sambo så D blev klippt inför dopet, sen blev det lite mat & ett försök på att se en film och bara mysa.
Lördagen bestod av en trip till väla med frukost på subway och D köpte en ny kavaj, kan säga att jag längtar så tills dopet då jag får se han i den igen! Mums!! 😍
Sen blev det att köra till Höganäs där min fina vän bor och gör fransar, min syster dotter Frida ville ha fransar så vi hade en halv dag där. Therese passade på att mysa och pussa på Lowa.
När dem var färdiga körde jag hem dem och körde sedan hem och hämtade David för att åka in till min bror för go mat och mys och Lowa fick busa med sina kusiner.

Och idag på farsdag blev det mest mys i sängen innan vi gick upp för att äta frukost, sen behövde Lowis sova en stund till, så jag och D la oss med henne och bara helt enkelt myste.. När Lowa vaknade blev att fixa oss för att åka in till syrran i Helsingborg och firade moster finaste Lillys två års dag och vi var dem som stannade kvar längst och då blev det även lite god mat ikväll igen 🙈
Jag kommer snart rulla fram om jag inte skärper mig.. haha men jag ska ta tag i det och ni ska få vara med och se min resa!

Men nu blir det bara lite mys i soffan och chill innan det blir sängen och en ny vecka börjar!

Likes

Comments