Hej! Idag har varit en sådär dag. För det första det är måndag och det aldrig kul men det var även dåligt väder som gjorde mig lite sänkt. Sen började dagen med att jag nästan hade försovit mig så jag hade inte så jätte lång tid att göra mig i ordning. Sen skulle jag till skolan och var jätte trött. Jag gick tidigare från skolan eftersom jag skulle till tandläkaren. Jag tycker att det är tråkigt att vara hos tandläkaren för det är aldrig kul men det är inte jätte hemskt. Det var dock skönt att jag inte hade några hål eller någonting men som sagt det är bara allmänt tråkigt tycker jag.
Jag tog lite bilder när jag kom hem och på bilden ser ni min outfit för dagen. Jag tänkte att jag berättar vad allt kommer ifrån. Mina skor kommer från Superga, jacka från zara, byxor från ginatricot, väska från scorett och min tröja ser man inte så mycket men den kommer också från zara.

Hejdå hoppas att ni har haft en bättre dag än mig!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hade vi friluftsdag med skolan, inte så kul:(Vi sprang typ 5km och sedan orienterade i en och en halv timme. Till lunch fick vi en pastasallad som inte var så jätte god. Det var trots allt ändå en ganska mysig dag för vi var i skogen och så men det var inte jätte kul. När vi slutade åkte jag hem och åt mat och sedan åkte jag på träning och kom hem ganska sent. Jag hann inte blogga så jag gör det nu istället men hoppas det är ok (Bättre sent än aldrig).
Hoppas ni hade en bra dag igår och en bra dag idag!!! Antar att ni har ätit en kanelbulle eftersom det är kanelbullens dag, jag har iallafall ätit två<3

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Mathilda Anderson och är 13 år gammal. Det bästa jag vet är att shoppa, hänga med mina underbara vänner och att spela handboll. Jag har precis skapat en egen blogg och här är mitt första inlägg. På den här bloggen kommer jag att skriva om mitt liv och även lägga ut en hel del bilder. Jag kommer försöka att uppdatera så mycket som möjligt dock tränar jag ganska mycket och självklart går i skolan så kanske inte hinner uppdatera jätte mycket. Hoppas att ni kommer att gilla denna blogg!

Hejdå så länge!


Instagram: mathilda_anderson

snap: mathildaanderso

Likes

Comments