Hejsan allihopa!

I fredags var det dags för skola igen efter några dagar hemma. Efter skolan tog jag bussen in till Uppsala för att träffa Hugo. Vi tog det ganska lugnt och var bara hemma och myste. Vi lagade mat och sedan kollade vi på serie och åt naturgodis.
I lördags åkte jag, mamma och min lilla syster till Gävle för att shoppa och sedan äta mat med min storebror, hans sambo och deras barn lite senare på kvällen. Vi åt middag på en restaurang som heter A.S Arab och Svensk. Det var super gott och jag åt majskyckling med sötpotatis pommes.
Idag har jag bara varit hemma och slappat. Jag skulle egentligen träffa Hugo men han mådde inte så bra så det får bli någon annan dag. Så det fick bli en hel dag i sängen. Hoppas ni hade en bra helg, puss!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Jag blev magsjuk i tisdags natt och har därför varit hemma ifrån skolan både igår och idag. Så min dag har spenderats i sängen nästan hela dagen. Jag har börjat kolla om på en av mina favorit serier, Pretty Little Liars. Är det någon av er som har sett den och vad tycker ni om den isåfall? Jag själv tycker att den är sjukt bra och spännande. Jag tog även ett varmt och skönt bad mitt på dagen. Men nu ska jag bara fortsätta att kolla på serier och ligga i sängen resten kvällen. Puss!

Likes

Comments


Hej och välkomna till min blogg! Jag tänkte att eftersom detta är mitt första inlägg så kan jag börja med att presentera mig själv.

Jag heter Mathilda Landberg och är 14 år gammal och bor i en liten tätort som heter Gimo som ligger en liten bit utanför Uppsala. Jag är en glad tjej som älskar att spendera tid med familj, vänner och min pojkvän såklart. Som dom flesta andras bloggar då kommer min blogg handla om min vardag, mitt liv och annat roligt. Men nu vet ni iallafall lite grann om mig. Puss!

Likes

Comments