Hej hej!

Idag är det tävling...

Yes, idag är det tävling. Jag ska inte tävla men Moa min syster ska. Vi ska åka nu om typ 10 min så jag skulle egentligen fixa mig men aja, haha.

Tävlingen börjar runt 11:30 någon gång tror jag. Bra koll asså, haha. Sedan ska vi va där till kanske 1:30 tiden kan jag tänka mig...

Det är iallafall en "pay and jump" (stav) vilket innebär att det är som en träningtävling. Det är heller ingen vinnare... Men det är bra med tanke på att detta blir första tävlingen efter hans vila, ja koliken och kotledsinflamation.

Efter tävlingen ska jag till Wilma men jag kan skriva med om det senare.

Nu måste jag verkligen fixa mig, haha.
Kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hej!

Min vecka har varit sjukt stressig och tiden har inte räckt till...

Som ni kanske läste i tidigare inlägg så har jag inte haft mycket tid alls, jag har inte ens hunnit blogga. Men nu är jag påväg tillbaka.

Jag tänkte skriva lite grann om min vecka så läs vidare!

Måndag: Min måndag var full av klantighet, haha. Det började med att jag försov mig i 1 timme... Sedan var jag i skolan som vanligt. Efter skolan åkte jag direkt till KBF för att rida lektion där. Och när jag kom dit så klantade jag mig igen genom att glömma hjälmen och all utrustning, men det löste sig. Jag kom hem vid ca 8 tiden och då hoppade jag direkt in i duschen och käkade (alltså inte i duschen) och sen sov jag. Det var min måndag...

Tisdag: Var jag bara i skolan och sen direkt till stallet för och fixa pollen. Det blev bara en lite skritt och trav. Sedan kom jag hem och duschade och åt. Det var min tisdag...

Onsdag: Då var det skola igen, haha. Efter det så följde jag med Wilma hem för att sedan åka med henne till träningen. Moa och Wilma tränar då i samma grupp. Efter hoppträningen så åkte jag hem och sov typ, klockan var runt 9. Så såg min onsdag ut.

Torsdag: Först skola sen stallet. Det blev dock bara så att jag gick med honom då jag hade bråttom. Vi skulle då på bio efter jag var klar.

Bion var superbra och den hette " Micke och Veronica". Jag kan skriva mer om de i ett annat inlägg.
Så såg min onsdag ut.

Fredag: Ja, idag då... Jag har inte gjort mer än att vara i skolan haha.

Såhär såg min vecka ut och som ni märkte så hade jag knappt inga luckor för bloggen.
Kram
Likes

Comments

Hej hej!

Jag önskar att jag kunde vara en aktiv bloggare men i alla lägen funkar inte det... Jag har helt enkelt inte haft tid.

Jag kan ju börja med att säga förlåt. Ja, som ni kanske har märkt så har bloggen varit tom nu i 3 dagar.

Men alltså jag har haft fullt upp och därför inte lusten att lägga den lilla tid jag haft på att blogga.

Men nu hoppas jag att jag har återhämtat mig och bloggar igen!
Kram


Likes

Comments

Hej hej!

Nej jag är verkligen inte taggad för skola. Jag önskar att jag skulle kunna stanna kvar i Lund och bara ha det gött. Men nu har vi ju skolplikt i Sverige så det är väl bara att gå.

Så min planering för idag är väl skola först efter det ska jag till KBF för att rida lektion. Sedan så ska jag väl hem och duscha, plugga & äta.

Inte så mycket mer händer idag tror jag inte.
Kram


Likes

Comments

Hej hej!

Inget blev som jag hade tänkt...

Som ni kanske vet så skrev jag i mitt förra inlägg att jag skulle uppdatera under helgen. Men allt ändrades då jag hade fullt upp med att umgås med mina kusiner. Jag kände inte att jag ville sätta mig med ipaden/telefonen och skriva i 10 min flera gånger om dagen. Nej, jag ville faktiskt vara med dem.

Så tyvärr blev det ingen uppdatering i helgen. Men jag ska skriva ett separat inlägg efter detta om hur helgen var.

Men uppdateringen kommer nu att bli som vanligt.
Kram


Likes

Comments

Hej hej!

I 'm so excited
...

Idag tänkte jag skriva liten om min planering framöver, eller ah denna helgen.
Idag så ska jag till skolan eller lättare sagt nu.
Efter skolan så åker jag direkt till stallet och rider. Jag tror att jag ska ta det lite lugnt med honom.
När jag har varit i stallet så ska jag till min mormor och käka, mums.

Ungefär så ser min dag ut idag.

Morgondagen där emot är prima då jag tackar för mig och drar till Lund. Skämt och sido, klart jag kommer tillbaka. Nejmen på fredag efter skolan så åker vi först och hämtar pappa på flygplatsen för att han har varit i Stocholm och sedan åker vi till Lund.
Jag är så taggad för det var sjukt längesedan jag var i Lund. Och det bästa är nog att träffa mina två små kusiner, det är då dem vi ska till.

Och nu har jag ju inte levt min fredag än men jag tror att den kommer se ut ungefär så.

Ja, sedan kommer vi hem på söndag och mer vet jag inte.
Jag kommer såklart blogga under tiden vi är där så då får ni ju veta mer.
Kram


Likes

Comments

Hej hej!

Instagram: mathildaakesson
Snapchat: snapmathilda
Kik: Mathilda.akesson
Ask: mathildaakesson
Kram


Likes

Comments

Hej hej!

Som många säkert vet har jag studiedag idag då jag skrev det igår.

Det känns faktist asgött att bara vara idag. Jag tror att jag ska "fira" min studiedag i stallet, haha.

Jag vaknade runt 10:30 idag av att min telefon ringde. Såklart så var det ingen som sa något i luren så det var ju lite onödigt. Blir faktist lite sur på att folk ringer såhär på dagen när dom säkert inte ens visste att jag hade studiedag. Och om dom nu visste så är dom ju lite blåsta. Om det nu är någon av mina vänner eller någon jag känner, lägg ner.

Så nu sitter jag och väntar på pannkakor, min syrra står och steker och jag bloggar (väldigt bra uppdelat tycker jag). Efter pannkakor ska jag nog gå och lägga mig en stund och sedan åka till stallet eller något i den stilen.

Igår så red jag ju Cabi. Det kändes faktiskt väldigt bra då vi bytt bett. Jag tränade lite på halter, tempoväxlingar osv. Och tillslut kändes det bra. Vi hoppade även lite små hinder och efter några hopp kändes det också bra.

Sedan så ville Moa pröva Cabi på det nya bettet och då så skulle jag ta Renett. Och herregud vilken skillnad. Cabi är 1,39 cm hög och Renett runt 1,60 cm. Jag rider ju heller inte så många hästar som är högre än Cabi, haha. Så det var som att flyga på molnen när man satt på henne. Men det gick efter en stund fast skillnad var det absolut, Renett är lite vinglig och Cabi mer utbildad.

Så en mysig dag i stallet var det igår.
Kram


Likes

Comments

Hej hej!

Idag är det tisdag vilket jag faktist är taggad på. Men dock inga sådär schemabrytande (stav) planer idag inte.

Idag är dagen efter måndag som inte många elever gillar. Men jag är inte en av dem idag då vi har studiedag imån. Det känns så skönt att bara få ta det lite lugnt en dag och bara vara hemma.

Senare idag ska jag väl inte göra något speciellt förutom att åka till stallet. Jag kan ju kanske kan ta lite bilder och lägga upp här sen.

Mer ska jag typ inte göra idag... Men vi hörs nog senare.
Kram


Likes

Comments

Jag älskar och det vill jag bara säga ❤️
Likes

Comments