Jag tycker det är ganska roligt att få upp minnen på Facebook, att se vad man gjort tidigare år. Idag fick jag upp ett minne för 3 år sen, personalfest med jobbet och med dig Mich. Först blev jag glad, men samtidigt ledsen då jag inser att du inte finns här nere med oss längre.
När det går från vinter mot vår och sommar brukar jag alltid bli glad, hur tuff vintern än har varit har jag alltid blivit mitt bättre jag.
Nu har jag egen lägenhet och ett nytt jobb som jag trivs med. Samtidigt som den här våren har varit otroligt jobbig och jag tänker på dig hela tiden. Jag tror det är för att det är årstiden du älskar och det börjar närma sig 1 år sedan du lämnade oss. Jag tänker på saker vi hade gjort nu och som vi skulle göra även den här sommaren. Det gör ont i hjärtat att behöva fortsätta som vanligt, utan dig vid min sida. Jag saknar dig så ofattbart mycket och har fortfarande svårt att inse att vi ska behöva fortsätta utan dig. Det gör ont i hela mig när jag tänker på de.
Världen är så fruktansvärt orättvis och du förtjänar att vara med oss och lysa upp våra dagar med din glädje och ditt fantastiska leende.
Jag älskar dig och du kommer för all framtid leva inom mig. Jag ska leva för dig ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är klockan över 12, men igår var det 6 månader sedan du lämnade oss. Ett halvår. Och imorgon fyller du 25 år. Som jag önskar att vi hade fått fira den dagen med dig.
Herregud vad jag saknar dig. Det går inte att sätta ord på hur jävla ont det gör att sakna dig. Fina solstråle, ängel och fjäril.
Snälla du, kom hem nån jävla gång. 💕

Likes

Comments

Jag försöker tänka bort det. Men plötsligt slår det till som en knytnäve i magen. Svårt att andas, ilska och panik. Ilska över att du fortfarande inte kommit tillbaka, över att jag gång på gång kommer på att du inte kommer komma tillbaka.
Jag saknar dig så det gör ont.

Likes

Comments

2016, vilket jävla år. Väldigt många nedgångar.
Det började med att jag blev erbjuden jobb hemma igen, ett jobb jag alltid gillat innan. Och faktiskt såg fram emot att börja jobba där igen. MEN att det skulle ta så hårt att flytta ifrån Skåne trodde jag aldrig. Jag har en längtan och någon slags känsla som jag inte kan sätta ord på. En längtan tillbaka till hästarna, gården, människorna och friheten. Jag saknar allt, jag saknar att kliva upp på morgonen och gå ut till stallet och säga godmorgon till hästarna, jag och Chic hade vårat morgonmys, att få rida när och vilken häst jag ville, sitta i sadelkammaren och dricka The och prata skit, att på tisdagarna få vara barnvakt. Jag trodde aldrig att jag skulle sakna dessa två saker, men jag saknar till och med att mocka, och jag saknar att släppa ut Chic på morgonen och bli förbannad på att han (ännu en gång) slet sig när man släppte ut honom, men sen alltid stå och fnissa åt honom när han springer och hoppar med grimskaftet hängandes efter sig. Att den sista helgen innan jag flyttade så kom våra kunder (iofs är dom mer vänner än kunder) ner till Båstad. En riktig myshelg med ridning, middag på vårat favoritställe, drack öl i stugan och avslutade helgen med en träningstävling. Jag bölade som ett barn när jag satte mig i bilen och åkte iväg. Hela vägen från Båstad till Ullared grät jag.
Och därifrån känns det som att det bara dalat nerför.
Jag har en konstig känsla som inte går att sätta ord på.

Likes

Comments

Nu börjar sommaren ta slut. En sommar jag trodde skulle bli en av de bättre, istället visade det sig att bli motsatsen. Utan den person jag planerat hela sommaren med.
Idag är det 3 månader sen du lämnade oss här nere. Det är en tomhet som inte går att sätta ord på. En känsla av saknad, ilska och orättvisa.
Jag saknar dig, fina ängel.

Likes

Comments

Jag väntar fortfarande på att du ska komma tillbaka. Vi har så mycket vi behöver prata om, som jag behöver berätta för dig. Saker som jag kunde diskutera med dig. Allt hade varit så mycket lättare om du fanns här nu.
Jag önskar du hade fått upplevt allt du hade kvar att göra, du hade ett helt liv framför dig. Jag tänker fortfarande på den sista dagen vi hade tillsammans, du var så glad. Vi stod och kollade på fotboll på jobbet och planerade att vi skulle kolla på fotbollen dagen efter, när Sverige och Italien skulle spela. Vi hann aldrig det. Istället hade du lämnat jordelivet och blivit den vackraste ängeln. Jag kollade aldrig på den matchen heller.
Tänk om jag bara hade hört av mig tidigare, tänk om jag hade ringt Lena tidigare och din mamma hade kommit tidigare. Hade du klarat dig då? Så många frågor som jag inte får svar på.
Tänker på dig varje dag. Tänker på att du verkligen gjorde de månaderna innan den 17 juni till dom bättre. Att ha dig på jobbet och som min vän. Att vi kom varandra så pass nära på så kort tid. Jag är så tacksam för de, jag ångrar att jag tog det för givet.
Jag vill se dig leva livet, vill se dig börja plugga igen som du pratade om att du ville göra. Jag vill se dig göra allt som livet hade att erbjuda. Jag vill att du ska komma tillbaka till oss. Som du alltid sa "jag är så glad att du är tillbaka och jobbar här igen, vet inte vad jag skulle göra utan dig". Men vad och hur ska jag göra utan dig Mich? Jag brukar lukta på din tröja som hänger på jobbet, den luktar fortfarande som dig.
Jag hoppas du lever livet från den andra sidan. "love life" som du hade tatuerat in i nacken. Du förtjänar det allra bästa och jag förstår inte varför en människa som du skulle lämna oss så tidigt? Det är så orättvist. Jag saknar dig så obeskrivligt mycket.

Den sista bilden på oss, sista gången jag träffade dig ❤

Likes

Comments

Väntar fortfarande på att du ska komma hem. Vill att du ska veta hur omtyckt du är av alla, vill att du ska veta vilken fin människa du är och vilken glädje du gav mig. Jag saknar dig så det gör ont. Vi behöver dig här, jag behöver dig.

Likes

Comments

Det gick bra att jobba igår, jag var rätt glad. Tror inte att jag skällde på dom andra som jag kan ha en tendens att göra nu för tiden. Dagen började bra idag också, tills jag hjälpte en kund med tapeter och inte hittade det jag letade efter. Då började jag tänka på dig och på allt igen. Om jag hade tapetkunder i butiken och du hade det lugnt, så kom du alltid fram och frågade hur det gick och om du kunde hjälpa mig. Du hjälpte mig alltid. Idag hade jag behövt dig Michelle. Jag behöver dig varje dag.
Fan, jag är så arg hela tiden. Hugger mot dom flesta och känner inte igen mig själv.
Önskar att du bara kunde komma tillbaka och ge oss den glädje bara du kunde ge oss.
Helvete, jag saknar dig så fruktansvärt jävla mycket.

Likes

Comments

För lite mer än 1 månad sen försvann du. Min kollega och vän. Tänker på dig hela tiden, när jag gör något roligt tänker jag alltid att "nu skulle Michelle varit med, det här hade hon tyckt var roligt. Så fort jag hör hiphop så tänker jag på dig. Hela den här veckan när det varit så fint väder har jag tänkt på dig, jag vet att du hade tagit till vara på varje dag. Och det hoppas jag att du gör fortfarande, fast från andra sidan. Kan inte sluta vara så arg på världen, det är så fruktansvärt orättvist. Du hade så mycket kvar att uppleva. Hur kan du bara dras bort från oss på det här viset..

I helgen är det hudikkalaset, det som vi hade pratat om. Du skulle äntligen följa med upp och träffa mina vänner och familj. Lyssna på hoffmaestro och festa. Det gör ont att känna att du inte kan vara med. Men jag ska festa och ha kul, på det sätt du och jag kunde, för din skull. 

Jag tror du vakar och tar hand om din familj och dina vänner från andra sidan, dom behöver dig. Så som jag vet att du älskar dom. Önskar jag fått berätta för dig vilken fin människa du var. Alltid med ett leende på läpparna. 

Min fina Mich, jag saknar dig. En dag ses vi på den andra sidan igen. 

Lys, lys som den stjärna du är. Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med ❤ 

Likes

Comments