Header

Hej på er! Tänkte bara flika in med ett snabbt inlägg här från flyplatsen i Palma då jag inte har nåt bättre för mig just nu:)
Älskar vädret hemma ändå! Kommer vara runt 20 grader när vi kommer hem så det blir inte sån stor förändrin från vad det är här 😎
Skönt att inte komma hem till regn och blask liksom. Nu verkar det som att vi ska boarda snart, ville bara checka in här en stund. Har ni som kan det här några bloggtips till mig? Skulle verkligen uppskattas det isåfall!
Aja, vi hörs hemma.
Adios amigos!

Lovar, är inte såhär cool i verkligheten ;)

Mina solglasögon är ifrån Pilgrim

Likes

Comments

Hej alla! En nybörjare här och jag tänkte testa på det här med att blogga. Tycker det verkar kul ju! Vad vill ni läsa om? Vet inte riktigt vart man börjar, som sagt har jag aldrig gjort det här förut men det kanske är en bra början att berätta lite basics om mig själv.
Jag heter Mathilda och är en tjej på 15 år som bor i Stockholm. Det jag gillar allra främst är att dansa. Älskar musik också!
Ni som läser det här just nu, vart kommer ni ifrån? Jag är nyfiken!
Just nu sitter jag och bloggar ifrån våran hyrlägenhet här på ön Mallorca! Har varit här hela veckan nu (sen i måndags) och det har verkligen varit jättehärligt!
Cirka 30 grader här typ hela tiden så det är nästan så att man smälter bort som svensk haha
Har dock börjat tröttna lite på Palma då jag varit här flera gånger tidigare. (Min mammas favo ställe att åka typ) men det ska bli skönt att komma hem ändå :)
Hoppas ni kommer att gilla det jag delar med mig av här, Vet dock inte riktigt hur det kommer att gå men vi får väll se;) tänkte bara skriva lite kort idag.
imorgon bär det av till flygplatsen och sen hemåt till Sverige!

Vi hörs i nästa inlägg, ha det bra så länge!
Kram, Mathilda <3

Utsikten till beachen, visst är den fin?

Bild på mig ;)

Likes

Comments